Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    Szolgáltatáscsomag-váltás:

    - Hűségnyilatkozattal nem rendelkező előfizetőink szabadon válthatnak csomagot.
    - Érvényes hűségnyilatkozattal rendelkező ügyfeleink a hűségnyilatkozati időn belül külön díj fizetése nélkül nagyobb értékű (magasabb havidíjú) szolgáltatásra válthatnak újabb hűségidő vállalásával. Akciós jelleggel most az alacsonyabb csomagra váltáskor sem számolunk fel külön díjat. Ezen esetekben az elkötelezettségi idő újraindul.

    Én váltani szeretnék csomagot. Jelenleg 8 Mbites van aminek dec. 30-án jár le a hűsége. A mostani Családi 15Mb-es csomag olcsobb lenne mint a mostani ár, így elvileg nem válthatnék, de ilyet írnak a feltételek részben.

    Itt is szerepel ez a szöveg: A 2008. szeptember 8-tól indult, visszavonásig tartó akciónkban alacsonyabb havidíjú csomagra váltás esetén elengedjük a
    csomagváltási díjat!

    Így akkor simán válthatok csomagot hűségidőn belűl is lefelé? Csak mert már a t-home-nak kezdek nem hinni, miután a 25Mb csomagra két hét után derült csak ki, amikor felhívtuk őket hogy bocs, de szar a szolgáltatásunk ezért nem jó nálunk az a csomag.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák