Új hozzászólás Aktív témák

  • #78121280

    törölt tag

    válasz otps #74016 üzenetére

    Pre-sales question. Egy potenciális ügyfél is szeretne tájékozódni, nemde?

    Arról nincs infóm miért nincs fenn rendesen mindenki számára látható módon,de valószínűleg technikai problémákkal küzdenek,idő kérdése és minden a helyére kerül.

    lyen balkáni módszerek gondolom, tartsuk sötétben az ügyfelet, jobb, ha nem tudja, mi az ábra.

    Balkáni a felülete a Magenta 1-nek kezdettől fogva, nem véletlen. Sokan gondolták/gondolják úgy hogy csak az a 3 Magenta 1 csomag van és csak azzal a mobil csomaggal, pedig nem így van, ami fix az a tv és a vezetékes telo, a többit úgy lehet variálni ahogy akarja az ember.

    (#74017) Csizi12 Huawei 8245H ONT nem kell lecserélni nincs is mire, a Gigás nethez jó. Ne kérdezd hogy miért nem látják / tudják hogy az megfelel ehhez a csomaghoz. Ajándékba adnak egy D-Link routert műszerész viszi ki, ha akarod be kötheted az ONT után , vagy eladod elajándékozod stb.

    (#74019) flash- Marketingesek kitalálták x éve hogy technológia független legyen a portfólió, így nem jelzik hogy ez optika ez kábelnet ez meg xdsl, ennél ennyi a feltöltés másiknál meg más.

    (#74021) 313313 Nekem net csomagom sincs a felület szerint pár napja már :D , sose lesz jó ez az online felület :( El kéne durni az egészet és a nulláról felépíteni, mert ez a foltozgatás nem állapot.

    (#74023) bopeti98 Elképzelhető hogy az a sors vár rá hogy lezárják majd valamikor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák