Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.david94

    tag

    Sziasztok.
    Vázolom a helyzetet, ami jelenleg van nálunk: Hoppá telefon+családi+HD(+2 beltéri)+10/0,5-ös internet.
    A hűségünk november közepéig végéig van még, tv-re januárig
    Az internet az 7,5/0,5-ös kb, de letöltésnél néha szakad.
    Most egy második szolgáltató elindul pár héten belül nálunk, teljesen jó áron, jobb technológián, és természetesen magasabb sebességen.
    A T-nek semmi késztetésre nincs a fejlesztésre.
    Hogy lehetne megoldani a leg fájdalommentesebben, hogy az internet kikerüljön a T rabláncából, a TV-telefon menne tovább, de valahogy meg kellene oldanom.
    Gondolkoztam hogy bemegyek a Tpontba, de sokszor annyira felkészültek ott, akkora sötétség van a fejekben hogy ez kilőve-egyenlőre.
    Én a magam észjárásával arra gondoltam hogy mivel a kötbér a visszamenőleg kapott kedvezményekre vonatkozik(és szerencsére nem is egy időben járnak le a hűségek hogy újrakötünk, és egykét hét után fel is mondjuk, és meg is van a kiszabadulás egy kis kötbér fizetéssel. De utána vissza is kell kötni, lesz olyan idő amikor nem lesz tv meg telefon, azt meg nem szeretné senki.
    Vagy bemegyek a Tpontba, aztán egy kérvényt írok(vagyis a mama nevén van a dolog, tehát ő ír kérvényt, hogy elköltözött az aki használta az internetet, mindig jó fizettünk stb stb, had szabaduljunk meg az internettől.
    Az ilyenbe meg vagy belemennek, vagy nem.
    Szóval várom az ötleteket, tanácsokat, hogy hogy is rendezzük le a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák