Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz dchard #66012 üzenetére

    De ott az a tény is, hogy ugye van két távközlési szolgáltató, és általános trend, hogy csomagban minden olcsóbb... Na most van egy user, mint pl. a jelenlegi példa is mutatja, akinek jó mondjuk a T-s net, de a TV nem opció.

    Ilyenkor a T döntés elé állít, hiszen mint írtam csomagban minden olcsóbb... Vagyis 2 lehetőséged van: Megveszed csomagban, lemondasz a plusz csatornákról - sokak így döntetnének - vagy megosztod a két szolgáltatást a két cég között... ez a legdrágább megoldás.

    Sokan vannak ilyen helyzetben, és mindenki morfondírozik ezen, de a legtöbb ismerősöm mind inkább lemondta a UPC-s TV-t (független ugye, hogy nekik olyan részből jobb lett volna, hogy + analóg illetve jobb csatornakínálat) és T-st kötött be, mert így összességében olcsóbb...

    Van olyan is, aki meghagyta a UPC-st, de azon a Telekom se szenved, hiszen a netet meg tőle veszik. Mert ugye a 29-esben hiába van UPC TV (Videótár nélkül mert nem visszairányos, habár mondhatni hogy ezt leszámítva ugyanaz mint pl. Pesten) ezért a Telekom nem ad kedvezményt.

    A Telekom sem hülye, tudja, hogy aki előfizet náluk netre, az elgondolkozik a TV-n is - ha van rá szükség - mert hogy magában csak az ára miatt és hát tudjuk hogy kis hazánkban az ár az első.

Új hozzászólás Aktív témák