Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    addikt

    válasz delig #48004 üzenetére

    ÁÁÁ, ne légy naív, még nem oldotta meg semmi! Vagy max egyik probléma ment, jött a másik (legalább is most ez van). Nálam az van már min. 3/4-1 éve, hogy néha veszettül szaggat az IPTV, szétesik a kép, a hang, és vele együtt a kábeltelefon is. A netnek meg semmi baja nem volt. Amikor kábelnetre váltottam, hoztak a 3825-ös Cisco helyett egy D-Linket, azzal a net "kihagyott", volt mindig 4 sor a ping tesztekben, amikor is nem érkezett válasz. Aztán hoztak egy 3925-ös Ciscot. A net azzal tök jó volt, a TV és tel. ugyanúgy szaggatott, mint előtte. Most hoztak tegnap egy Technicolort, a TV jónak tűnik, most a net megy el, de úgy, hogy semmi jele nincs, látszólag van kapcsolat, minden ok, de mégis elkezd lassulni, nehezen töltődnek be az oldalak, aztán már egyáltalán nem jön be semmi. És mondom, eközben semmi hibajelzés, van kapcsolat elvileg! Röviden, tömören ennyi. Szóval végeláthatatlan a probléma nálam is.
    Már azon agyalok, hogy írok a közös képviselőnek, hogy szívok egy éve a telekommal, köttessenek be mást! Ezt már amúgy is kérvényezték a lakók régen, csak nem engedte meg, mert a kábelezés nehezen kivitelezhető, vagy mit tudom én már mi volt az indoka. Valami az álmennyezettel volt. Gondolom jár némi bontási, barkácsolási melóval.

    Old FatBoy: azt mondta a szerelő, hogy talán nekem van egyedül itt a házban 120 megás netem. Telefonosok is mindig ezt kérdezgették. Nem tudom, arra gyanakodnak, hogy nem bírja a rendszer? De hát akkor meg csesszék meg, fejlesszenek, építsenek olyan rendszert, ami gond nélkül bírja, viszi ezt a netet, mert akkor minek árulják.
    Nekem azt hiszem minden világít a modemen, amikor elmegy a net.
    Igen, sajna az IP kiosztást én is fájlalom. De amúgy a címek változnak? Mert úgy láttam, hogy statikus címeket oszt, szóval rem. nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák