Új hozzászólás Aktív témák

  • Fernet

    senior tag

    válasz villamos #34983 üzenetére

    Mi visszakaptuk tegnap az analóg vonalat, felhívtam a 1412-őt, azt mondták 48 órán belül visszakapjuk a régi számunkat is. Szóval elméletileg sínen van az ügy, majd meglátjuk mi lesz belőle, egyelőre bizakodó vagyok.

    Ami jobban aggaszt az az internet. Bár tegnap voltak kint a szerelők (analóg visszakötés, stb.), akik szerint normális ha 20Mbps helyett 14-el megy, azért én lejelentettem hibára, amire nem sokkal később jött egy üzenet: "... elsődleges vizsgálatunk a vonal meghibásodását állapította meg ..."

    Eddig 10Mbps netünk volt ami ment 10-11 között. Ha nem tudják megoldani visszakérem a régi csomagot. (tudom, hogy a 20-asnál 10 a garantált, de azért ez túlzás) A feltöltés hozza a leírt 1Mb-et, azzal nincs gond, csak a letöltéssel. Gondoltam arra is, hogy talán a router lehet a probléma (régi D-Link 604-es, amit addig szeretnék használni amíg nem lesz meg az új), de közvetlenül a modemre (fekete D-Link DSL-380) kötve a gépet is ez az eredmény. Ügyintéző 72 órát mondott, szóval megint várunk...

Új hozzászólás Aktív témák