Aktív témák

  • BBalu

    tag

    Sziasztok!

    Ugyanezt a kérdést feltettem a ciscos topikban is, de szerintem ide jobban illik és láttam korábbi hozzászólásokban volt már róla szó, hátha van valaki akinek akadt már hasonló problémája. A Ciscoban a tűzfal nincs kikapcsolva. (és ha van rá mód nem is szeretnem kikapcsolni)

    20/1-es kábelnetem van iptv-vel.
    Nemrég vettem egy NAS-t amin a transmission fut, viszont a feltöltési sebesség le van korlátozva a net 75%-ára.
    Nem tudom, hogy mitől csinálja, de nagyon nehezen tölti be az oldalakat, 4. 5. próbálkozásra, eddig is torrenteztem utorrenttel akkor nem volt semmi bajom, és ott nem volt sebességkorlát, ezért nem tudom, hogy van-e hozzá egyáltalán bármi köze is.
    Jelenleg iptv-m sincs.
    Legutóbb mikor egyáltalán nem volt internetem, se analóg tv-m se ugye az iptv, felhívtam őket, és annyit mondtak, hogy a modem nincs feljelentkezve majd megcsinálják.

    (ezért nem merem megrendelni az 50-es netet, ha ez így sz@rakodik akkor miért fizessek többet a semmiért? -lehet megrendelem hűség nélkül ha nem jön be, lemondom. A 120-asról náluk jót még nem hallottam, csúcsidőben nagyon gyengén teljesít elvileg...)

    Ui.: ha jól vettem észre ez a jelenség "csak" hat és éjfél között van jelen, és hiába kapcsoltam ki a nast ahogy bekapcsoltam a tv-t elment a net és tv se jött.

Aktív témák