Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • djyuri

  őstag

  válasz Kispesti99 #70 üzenetére

  Afene. Kétüzenetet küldtem el. Nem az én hibám.
  Szal a kérdésem még mindig aktív: milyen tápja van annak,amit hajtanál vele,mert nem mindegy,hogy egyáltalán mivel kell hajtanod.
  Azt tudom,hogy valamelyest jobban kell majd tölteni az akksit,de szerintem te azt megtudod oldani úgy is,hogyha visszajött már az áram,akkor ráteszed a normál akkutöltőt addig ,amíg az vissza nem nyeri legalább 80%át az energiájának (egy nap állandó töltés kb),aztán visszakötöd az ups-re és az már tudja tölteni a többit hisz ekkor már az akksi nem vesz fel akkora energiát.
  Amúgy ha megnézel egy ups-t lemerülve,hogy mekkora áramot vesz fel bekapcsolás után,akkor rájössz,hogy nem érezni külömbséget a két akksi közöt,mert egy normál akkutöltő 200-300 vattot eszik és az ups-em pedig a lemerült akksi töltésekor az első egy órában el sem bírja vinni a gépemet pluszban,mert ak akkor felvett 5A-ert az akksira fordítja valahogyan.
  Ez elég írreális dolog,mert az én gyári kisakksimat szerintem max 12volt 2A-rel lehetne tölteni és ahhoz nem kell a 230-ról felvenni egy töltőnek 5A-ert.
  Amúgy szerntem valami védelem ez az ups-emnél,hogy nem mindig engedi visszakapcsolni a gépet,ha lemerül az akksi,de már visszajött az áram.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés