Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz frpeter #8417 üzenetére

    Írtam nekik, sajnos nem lehet megoldani azt, amit terveztem. Remélem nem etikátlan, de az utókornak bemásolom az APC levelének egy részletét:

    "Első sorban említeném hogy a BX800CI szünetmentes nincs ellátva kommonikálási portokkal és ebben az esetben semmifélekép nem komunikálhat a szerverekkel.
    Amikor szünetmentest választunk syerverek tápellátása érdekében, több tényezőt kell számításba venni. A fő tényező az hogy kompatibilis legyen a szünetmentes ki-tápja a szerver be-tápjával (jobban mondva ezeknek az áram típusával - evel kapcsolatban, több infó. található a mellékelt csatolmányban).
    Továbbá, az Ön által ajánlott konfiguráció nem megoldható, mivel egy darab UPS csak egy darab szerverrel komunikálhat. A következő megoldásokat ajánlanám:

    1. Egy darab SMT1000I + AP9630 NMC. A szünetmentes bővíthető egy hálózati kártyával, melyet rá lehet kötni a hállózatra. A hálózaton keresztül mindkét szünetmentest lehet vezérelni a Power Chute Network Shutdown szoftver segítségével.

    2. Amenyiben kisebb szerverekről van szó és nem aktiv PFC-s tápokról, lehet 2 kisebb UPS-t is használni, mint például a BR550GI, mely rendelkezik soros csatlakozással. Itt már a Power Chute Personal Edition kompatibilis ezekkel a szünetmentesekkel."

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák