Új hozzászólás Aktív témák

  • bakter24

    őstag

    válasz didyman #6782 üzenetére

    Az egészbe a #6748-nál kapcolódtam be, mivel: "Illetve ha esetleg akku cserével megoldható a mostani UPS problémám, az ügyben van valaki aki tud némi tanácsot nyújtani, hiba beazonosításban?"

    Nekem pontosan ez volt a szitu az enyimmel, ezért bátorkodtam reagálni rá, és a #6758-ban konkrétan írom, hogy tud bele nagyobb akksit venni. Azért írtam ezt, mivel én is úgy gondolkodtam, mikor kinyiffant az akksim, hogy nagyobb akksit veszek, ha már veszek, így kapok érte pár grátisz percet tartásidőben. Hol írtam, hogy ettől a teljesítménye nagyobb lesz?

    Amúgy mindegy, ha szerinted másra gondoltam, akkor gondold azt. Abban igazad van, hogy 7AH helyett mindenhol következetesen 700, ill 700VA-t írtam. Ha gondolod, privátban megosztom veled az mno-val zajlott levelezésem, bizonyítandó, hogy akkor még 7AH-t írtam.

    Se többet, se kevesebbet nem akartam írni, mint hogy ha már vesz akkut a készülékbe, akkor nagyobb akkuval jobban jár szerintem. Én is így tettem, örülök is neki. (Igen, éppen hirdetem a szünetmentest, de a két dolog nem függ össze, ha nem tudom eladni, tovább használom. Csak mielőtt ezzel is megtalálna valaki még ma este...)

    [ Szerkesztve ]

    "Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."

Új hozzászólás Aktív témák