Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz mr_ricsi #1803 üzenetére

    Igazad van és tudom ,hogy az aktív PFC-s tápok nem működnek bizonyos szünetmentesekkel együtt ( színuszos dolog miatt ).
    Sokat olvastam erről a témáról is, de azt írták hogy akkor egyáltalán nem működik.
    Nem tudtam , hogy működhet csak nem megfelelően :B
    Ez a táp fél éve van a gépemben , a szünetmentes óta kb 5 félét használtam...úgy tudom ,hogy volt köztük PFC nélküli is és akkor sem bírt többet.
    Ennek ellenére lehet ,hogy a szünetmentesem még elviseli ezeket a tápokat de nem kezeli őket rendesen hm.
    Én nem értek hozzá ,de erről az összeférhetetlenségről tudtam és amikor megvettem az volt az első ,hogy mondtam az eladónak milyen szünetmentes tápom van ők azt mondták ,hogy nem lesz gond. Az eladók szaktudásáról és egyes esetekről ,amiket átélt már az ember az üzletekben ,oldalakat lehetne írni...

    A kihúzós tesztelés csak egyszeri alkalom volt. Kapcsolós elosztóm van ,csak pár hete át lett rendezve a szoba és ez pont egy fali konnektorba volt most dugva.Áramszüneteknél szoktam nézni az időt...és kb fél-1 évente lemerítem fullra az aksit.

    Köszönöm az eligazítást ! megpróbálom így használni (most nem szeretnék megint tápot venni, sok sz.r miatt futkoztam eleget..., a vidéki "hatalmas" kínálat és a sok selejt miatt, Chieftek fél évet bírt , Aero Power Cool vagy mi az 1 évet ) lehet ,hogy a szünetmentes tette őket tönkre ???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák