Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!

    Nem vagyok biztos benne, hogy szünetmentes táp kell nekem de nem találtam a problémámhoz közelebb álló topikot: Debrecenben panelban lakom így az áramszünetektől nem igazán félek (8 év alatt 1 volt az is kb fél óráig tartott) viszont van valami gond az árammal nálam.
    Alapból fura, hogy két hálózati aljzatból csak az 1-ik működik, de valami gáz lehet a vezetékekkel. A "nagy lámpa" rendszeresen kicsapta az égőt, körülbelül 2-3 havonta cserélni kellett, mindegy volt milyen márkát vettem bele. Most egy Philips Twister teljesít benne már kb 2 éve, de már eléggé bebarnult a töve, kicsit mintha a műanyag része is deformált lenne. Egyébként néha pislog a világítás. Nem pillanatnyi áramszünet csak egy pillanatra gyengébben világít aztán megint rendesen. Ez ritkán fordul elő kb hetente. Aztán a biztosítószekrényen egy másik áramkörben néha lecsapja a biztosítékot valami. Nem tudom mi lehet, a fürdőszoba és a konyha van ezen a körön, a gép nem csak azért említem mert ezek miatt a furcsaságok miatt azon gondolkoztam védenem kellene valahogy a gépemet. Mivel lassan egy jobbféle személygépkocsi árát is kiteszi a konfigom és még további fejlesztéseket tervezek ezért azon morfondírozom, hogy mivel járulhatnék hozzá a védettségéhez. Szerintem egy szünetmentes táp nem a célnak megfelelő, mivel nem az áramszünetekkel van gond hanem valami más lehet a ludas. Egyébként a gép működésében semmi gond nincs, de szeretném ha ez így is maradna. Szerintetek feleslegesen parázok vagy mégis érdemes lenne valamit venni? Sajna hiába vágom mi az az ohm törvény meg pozitív-negatív, nem vagyok villanyszerelő.

    Ha tudtok jobb topikot a kérdésemhez vagy bármi ötletetek van azt szívesen veszem!

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák