- A Microsoft szerint egymást gyilkolják a tartalmakért az AI érdekében
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Tarolhatnak idén az akciókkal a kínai online áruházak
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Az jutott eszembe, hogy számomra fontos szöveget úgy is lehetne archiválni, ha egy hozzászólásba beírom. Más topikokban már csináltam ezt. De jó lenne ha nem összevissza más topikokban lenne a számomra fontos szöveg, hanem egy topikba lenne beírva. Ez nem fog törlődni és bármikor visszanézhető. Bármikor rákereshető. Nekem ez jó ötletnek tűnik. Kérem hadd maradjon meg ez a topik. Köszönöm.
-
ph2012
senior tag
Keresztények!
Ez az extázis nem a Szent Lélektől van. Az ószövetségben a prófétáknál vagy az újszövetségi apostoloknál sem volt ilyen extázis. A Biblia nem ír erről. Akkor is a Szent Lélekkel voltak betöltekezve a próféták és a keresztények. Ha nem a Szent Lélek okozta ezt az extázist akkor szabadulást kell kérni tőle az Úr Jézustól. Nem extázisra van szükség hanem Jézus Krisztus személyével való közösségre. A Szent Lelket a Mennyei Atya (Luk11:13) (Ján14:26) és Jézus Krisztus adhatja (Ján15:26). A Szent Lélek által Isten szerelme töltetik ki a szívünkbe (Róm5:5). A testvérek iránti szeretetet is a Szent Lélektől van (1Pét1:22). Elvezet minden igazságra (Ján16:13). Megtanít mindenre (Ján14:26). Ő tesz bizonyságot Jézus Krisztusról (Ján15:26). A Szent Lélek Jézus Krisztust dicsőíti. (Ján16:14) A Szent Lélek ajándékai (1Kor12:8), gyümölcsei (Gal5:22) , a szolgálati ajándékok le vannak írva a Bibliában (1Kor12:28) (Ef4:11). Ezeknek kellene működnie és nem ilyen extázisnak.
A Sátán is ki tud tölteni más lelket a keresztényekre és a keresztények szépen eltűrik (2Kor11:4). Ettől szabadulást kell kéni az Úr Jézustól..
-
ph2012
senior tag
Keresztények!
Ez az extázis nem a Szent Lélektől van. Az ószövetségben a prófétáknál vagy az újszövetségi apostoloknál sem volt ilyen extázis. A Biblia nem ír erről. Akkor is a Szent Lélekkel voltak betöltekezve a próféták és a keresztények. Ha nem a Szent Lélek okozta ezt az extázist akkor szabadulást kell kérni tőle az Úr Jézustól.
A Sátán is ki tud tölteni más lelket a keresztényekre és a keresztények szépen eltűrik (2Kor11:4]. Ettől szabadulást kell kéni az Úr Jézustól.
.
Amikor a Hitgyüliben elszabadul a Szentlélek, avagy a legvidámabb vasárnap 💒✝️ 2187720964576769 - YouTube -
ph2012
senior tag
Németh Sándor, a magyarországi Hit Gyülekezete vezetője elbukott és ö lesz a Jelenések könyve 13:11-18-ban leírt Hamis Próféta.
Viniczai Kornél vagyok, kereszténységben hívő internetes író. 2008 óta írok az interneten és az írásaimat sok e-mail címre elküldtem. Németh Sándor innen ismert. 2009-ben ki lettem tiltva a Hit Gyülekezetéből. Ennek ellenére megpróbáltam folytatni a keresztény életet. 2022 augusztus 10.-én a kitiltás ellenére elmentem a Hit Gyülekezete istentiszteletére, amit Németh Sándor vezetett. Németh Sándor észrevett. Két nap múlva, augusztus 12.-én halálos szellemi támadást érzékeltem. Valaki ordítással megtámadott és éreztem, hogy ezzel halált akar okozni. Azt is éreztem, hogy ez a támadó személy Németh Sándor. Ez ellen elkezdtem imádkozni. Egy évig tartó küzdelem kezdődött. Ezt csak imádkozva és az Úr Jézus támogatásával tudtam túlélni. Biztosan állíthatóm, hogy Németh Sándor ebbe a küzdelembe elbukott és rettenetes ördögi befolyás alá került. Már nem mondható kereszténynek.
Most 2023. augusztus 14.-én az Úr Jézus egy szomorú fejbólintással jelezte, hogy Németh Sándor lesz a Jelenések könyve 13:11-18-ban leírt Hamis Próféta, aki az Antikrisztus elött fog megjelenni.
Eddig itt tart a történet. Figyeljék az eseményeket! Kérdezzétek meg az Úr Jézust, hogy igaz-e ez!
Kérem imádkozzatok értem, mert Németh szellemi támadást okoz nekem. Kérem imádkozzatok értem az Úr Jézushoz, hogy megszabadítson ettől!
.
https://ibb.co/VJh7nr9
https://ibb.co/LR8MWCP -
ph2012
senior tag
Viniczai Kornél archiválandó szövege:
Keresztények!
Ez az extázis nem a Szent Lélektől van. Az ószövetségben a prófétáknál vagy az újszövetségi apostoloknál sem volt ilyen extázis. A Biblia nem ír erről. Akkor is a Szent Lélekkel voltak betöltekezve a próféták és a keresztények. Ha nem a Szent Lélek okozta ezt az extázist akkor szabadulást kell kérni tőle az Úr Jézustól. Nem extázisra van szükség hanem Jézus Krisztus személyével való közösségre. A Szent Lelket a Mennyei Atya (Luk11:13) (Ján14:26) és Jézus Krisztus adhatja (Ján15:26). A Szent Lélek által Isten szerelme töltetik ki a szívünkbe (Róm5:5). A testvérek iránti szeretetet is a Szent Lélektől van (1Pét1:22). Elvezet minden igazságra (Ján16:13). Megtanít mindenre (Ján14:26). Ő tesz bizonyságot Jézus Krisztusról (Ján15:26). A Szent Lélek Jézus Krisztust dicsőíti. (Ján16:14) A Szent Lélek ajándékai (1Kor12:8), gyümölcsei (Gal5:22) , a szolgálati ajándékok le vannak írva a Bibliában (1Kor12:28) (Ef4:11). Ezeknek kellene működnie és nem ilyen extázisnak.
A Sátán is ki tud tölteni más lelket a keresztényekre és a keresztények szépen eltűrik (2Kor11:4). Ettől szabadulást kell kéni az Úr Jézustól..
.
Mighty Overflow In The Holy Ghost - Rodney Howard-Browne - YouTubeRodney Howard-Browne & Németh Sándor - Mighty Move Of God In Budapest - YouTube
For These Are Not Drunken, As Ye Suppose (Acts 2:15-17) - Kenneth Copeland & Carol Arnott - YouTube
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Szervusztok!
Olyan keresztények akik valamelyik gyülekezetben újjászülettek, például a Hit Gyülekezetében, de valami ok miatt kijöttek onnan, de szeretnének keresztények lenni, azok jó lenne ha összejárnának imádkozni. Nem jó egyedül lenni. Jó lenne ha az Úr Jézus segítene ilyen imacsoportot létrehozni. Ha érdekel kérem jelezd. Nem szabad elveszteni a kereszténységet, a megtérést, a bűnbocsánatot, az örök életet, a hitedet Istenben és az Úr Jézusban és az újjászületésedet. Ha az Úr Jézus tudna adni neked keresztény életet azt nem szabad elszalasztani. A földi élet legfontosabb dolga, hogy megtérjünk Istenhez is keresztényként éljünk, nehogy elvesszen és pokolba jusson az ember. Kérni kell az Úr Jézustól a keresztény életed támogatását, a Szent Lélek vezetését. Emiatt jó lenne összejönni imádkozni. Nekem van egy lakásom Budapesten, Csepelen az Ady Endre út 3-ban. Oda össze lehetne jönni imádkozni. Jó időben a szabadban is lehetne imádkozni.[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Tisztelt Angolul tudók! Kérem segítsetek elsősorban keresztény szövegek angolról magyarra vagy magyarról angolra fordításában. Kérem privátban üzenjetek. Köszönöm a segítséget.
(2) Ingyen angol-magyar/magyar angol fordítás, elsősorban keresztény szöveget. | Facebook
-
ph2012
senior tag
Andres Bisonni istentiszteletén tapasztalható jelenségek és extázis nem a Szent Lélektől vannak! A Biblia nem ír arról, hogy az ószövetségi prófétáknál vagy az újszövetségi apostoloknál ilyet jelenség létezett volna. Miért akarna a Szent Lélek elesést és ilyen extázist okozni? Ez nem keresztény jelenség. Az igaz Jézus Krisztust kell segítségül hívni, hogy szabadítson meg minket az ártalmas hamis keresztény jelenségektől és szellemtől! Ha egyetértesz küld tovább!
The phenomena and ecstasy experienced at Andres Bisonni's service are not from the Holy Spirit! The Bible does not write that such a phenomenon existed with the prophets of the Old Testament or the apostles of the New Testament. Why would the Holy Spirit want to cause a fall and not an ecstasy from the Holy Spirit? This is not a Christian phenomenon. The true Jesus Christ must be called to help us to free us from harmful false Christian phenomena and spirit! If you agree, send it to others!
-
ph2012
senior tag
Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnöknek egy jó döntés meghozatalával kapcsolatban.
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök úr!
Szeretnék segítségére lenni egy jó döntés meghozatalában.
Hadd soroljam fel milyen jó döntések születtek korábban:
Jó döntés volt a segélyezési rendszert átalakítani, hogy ne a gyerekszülésre ösztönözzön, hanem a munkavállalás felé terelje a segélyezetteket.Jó döntés volt a 2015-ös migránsválság idején nem beengedni a muzulmán tömeget, mert hozzák a vallásukat, ami terrorveszélyt jelent. Az iszlám terrorista a Korán alapján hiszi, hogy ha meghal a terrorcselekményben akkor a paradicsomba kerül. Ilyen vallás ne árassza el az országot.
Jó döntés volt, hogy a férfi nő párkapcsolatra épülő házasságot támogatta a kormány az LMBTQ-val szemben. Jó döntés volt a családtámogatási rendszer kialakítása.
Jó döntés volt az egészségügyi rendszer átalakítása és sikerült a hálapénz rendszerét megszüntetni.
A kormány úgy döntött, hogy az ukrán háborúval kapcsolatban a fegyverszünet és a béketárgyalás elkezdését támogatja. A közvélemény többsége ezt támogatja.
Lenne egy újabb nagyon fontos dolog amibe jó döntést kellene hozni.
Keresztény ember vagyok. Hiszek Istennek, a Mennyei Atyának, a Teremtő Istennek és Jézus Krisztusban. Rendszeresen imádkozó ember vagyok és keresztény életet szeretnék élni. Augusztus 14.-én egészen biztos, hogy Jézus Krisztustól kaptam egy jelzést, szomorúan bólintott és értettem, hogy ezt arra érti, hogy Németh Sándor lesz a Jelenések könyve 13:11-18-ban leírt Hamis Próféta aki az Antikrisztus előtt fog megjelenni.
Az úgynevezett Antikrisztusi korban ezt a mondatot kellene betartani:
Nem szabad a jobb kezükre vagy a homlokukra a Fenevad (Antikrisztus) bélyegét felvenni, nem szabad imádni a Fenevadat (Antikrisztust) és annak a képét sem szabad imádni.
Akik ezt megteszik azokkal tragédia fog történni ami a Jelenések könyve 14:9-11-ben van leírva.Az Antikrisztus semmilyen imádatot nem érdemel. Ő nem az Istent, Jézus Krisztust, Isten országát a jót képviseli, hanem az ördögöt ami csak rossz az embernek.
Kérem legyen emléke annak, hogy ezt a szabályt be kell tartani. Nem imádni az Antikrisztust és annak a képét és nem szabd felvenni az Antikrisztus bélyegét a jobb kezünkre vagy a homlokunkra. Ez egy jó döntés lesz. Kérem legyen valami emléke annak, hogy ezt kell majd tenni. Ha most még nevet ezen biztosan állíthatom, hogy az Úr Jézustól volt a jelzés, hogy Németh Sándor lesz a Hamis Próféta aki elhiteti az embereket, hogy imádják az Antikrisztust és vegyék fel a bélyegét a kezükre vagy homlokukra. Németh Sándor bűnt követett el, szellemi erővel keresztényt akart ölni (engem). Ebbe a bűnbe belebukott, ördögi befolyás alá került, már nem keresztény állapotban van és így akar a Hit Gyülekezetében prédikálni. Már nem Istent képviseli, hanem bukott, bűnös állapotban az ördöghöz tartozik. Ezért fog ilyen ördögi dolgot megtenni. Senkit ne tévesszen meg, hogy keresztény prédikációt tart. Már nem Istenhez tartozik, nincs megtérve, eltitkolja a bukott állapotát.
Kérem fogadja meg a tanácsom és emlékezzen erre az egyszerű mondatra. Nem szabad a jobb kezükre vagy a homlokukra a Fenevad (Antikrisztus) bélyegét felvenni, nem szabad imádni a Fenevadat (Antikrisztust) és annak a képét sem szabad imádni.
Köszönöm ha emlékezni fognak erre.
Üdvözlettel: Viniczai Kornél, keresztény hívő, Budapestről. -
ph2012
senior tag
Tisztelt Keresztények!
Szeretnék javasolni valamit azzal kapcsolatban, hogy mit kellene mondani az LMBTQ híveknek: Szerintem el kellene mondani nekik, hogy a bűnös élet következményei az Istentől elválasztott állapot, a halál, az átok, a betegségek, a gonosz szellemek befolyása, a szegénység és a pokolba jutás. Ebből csak az Istenhez való megtérés, a bűnbocsánat és a kereszténnyé válás tudja megmenteni az embert. Nincs más vallás ami segíteni tudna ebben. El lehetne nekik mondani a teremtés történetét, hogy Isten jónak teremtett mindent, amit teremtett és az embert is jónak teremtette. Isten együtt sétált az emberrel az Édenben. Ezt a jó állapotot rontotta el a bűnbeesés. Az ember halandóvá vált és a bűnök, a halál, az átok, a betegségek, az ördög hatalmába kerülés, a szegénység és a pokolba jutás mint a bűnök következményei megjelentek az ember életében. Ebből kell megmenteni az embert. Csak Isten, csak Jézus Krisztus és csak a kereszténnyé válás tudja megmenteni az embert ezektől. A bűnös életből meg kell térni Istenhez, bűnbocsánatot és örök életet kell kérni Jézus Krisztustól és újjá kell születni vízkeresztség (ami nem vízzel lecsorgatás, hanem alámerítkezés, görögül baptiso) és Szent Lélek keresztség által. Ezután segítséget kell kérni Jézus Krisztustól, hogy egész életen keresztül keresztények tudjunk maradni, hogy Istenhez a mennybe tudjuk jutni. Az LMBTQ olyan szexuális bűnök gyűjteménye amik pokolba juttatják az embert. Emiatt kell megtérni Istenhez, hogy ezt el tudjuk kerülni. A férfi nő párkapcsolatra épülő házasság a helyes és normális. Ha megtérsz Istenhez és újjászületsz vízkeresztség és Szent Lélek keresztség által akkor keresztényként meg tudsz szabadulni az bűnös szexuális szokásoktól és helyre tud állni az életed. Alkalmassá válhatsz a normális házasságra. A kereszténnyé válás segít megszabadulni a bűnös élettől és ez jó az embernek.
Ezt kellene hirdetni az embereknek.
Üdvözlettel: Viniczai Kornél, Magyarországról, Budapestről. -
ph2012
senior tag
Keresztények!
Ez az extázis nem a Szent Lélektől van. Az ószövetségben a próféták idején vagy az újszövetségi apostolok idején sem volt ilyen extázis és nem döntötték hanyatt a hívőket. Miért kell hanyatt elesést okozni a hívőnek? A Biblia nem ír arról, hogy a próféták vagy az apostolok ezt gyakorolták volna. Ha nem a Szent Lélek okozta ezt az extázist akkor szabadulást kell kérni tőle az Úr Jézustól és nem szabad elfogadni. Nem extázisra van szükség hanem megtérni Istenhez, bűnbocsánatot és örök életet kérni Jézus Krisztustól és újjászületni vízkeresztség és Szent Lélek keresztség által. Ezután segítséget kell kérni az Úr Jézustól, hogy keresztényként tud leélni az életed és megvalósuljon Istennek és Jézus Krisztusnak az akarata és a Szent Lélek vezetése az életedben.
A Szent Lélekről ezeket írja a Biblia.
A Szent Lelket a Mennyei Atya (Luk11:13) (Ján14:26) és Jézus Krisztus adhatja (Ján15:26). A Szent Lélek által Isten szerelme töltetik ki a szívünkbe (Róm5:5). A testvérek iránti szeretetet is a Szent Lélektől van (1Pét1:22). Elvezet minden igazságra (Ján16:13). Megtanít mindenre (Ján14:26). Ő tesz bizonyságot Jézus Krisztusról (Ján15:26). A Szent Lélek Jézus Krisztust dicsőíti. (Ján16:14) A Szent Lélek ajándékai (1Kor12:8), gyümölcsei (Gal5:22) , a szolgálati ajándékok le vannak írva a Bibliában (1Kor12:28) (Ef4:11). Ezeknek kellene működnie és nem ilyen extázisnak.A Sátán is ki tud tölteni más lelket a keresztényekre és a keresztények szépen eltűrik (2Kor11:4). Ettől szabadulást kell kéni az Úr Jézustól.
.
Hit Gyülekezete, németh sándor, hitgyüli - YouTube -
ph2012
senior tag
Hadd írjam le a keresztény meggyőződésem:
A világmindenséget, angyalvilágot, a csillagrendszereket, a földet, az élővilágot és az embert Isten teremtette és jónak teremtette. Az ember együtt sétált Istennel az édenben. A bűnbeesés ezt a jó állapotot tette tönkre. Az ember halandóvá vált és a bűnök, a halál, az átok, a betegségek, a gonosz szellemek befolyása, a szegénység és a pokolba jutás megjelent az ember életében, mint a bűnök következményei. A Biblia nagyon sok bűnt és bűnlistát ír le. Hadd soroljak fel néhányat.3. Mózes 18. fejezet bűnlistája:. Gyerek áldozás, vérfertőzés, homoszexualitás, állattal közösülés. A Róma levél 1:29-31 bűnlistája: teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; irigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölccsel; súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek, balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok. A Galatákhoz írt levél 5:20-21 bűnlistája: házasságtörés, paráznaság, tisztátalanság, bujálkodás. bálványimádás, varázslás, ellenségeskedések, versengések, gyűlölködések, harag, rivalizálás, visszavonások, pártütések, irigységek, gyilkosságok, részegségek, dobzódások, A bűnbeesés ilyen borzalmas bűnök elkövetésére hajlamos személlyé tette az embert. Ebből kell megmenteni az embert. Jelen korunkban az újszövetség, a kereszténység tud segíteni az embernek. Isten Fia Jézus Krisztus emberként megszületett. Csodálatos szolgálat után, amit az újszövetségi Evangéliumok írnak le vállalta a kereszthalált. Ekkor a kereszten Isten mindannyiunk vétkét ráhelyezte. Ez azt jelenti, hogy az Úr a kereszten elszenvedte az ember bűneit, a bűnért nekünk járó büntetésünket és a bűn minden következményét, a halálunkat, az átkainkat, a betegségégeinket, a gonosz szellemeinket, szegénységünket, pokolba jutásunkat és a bűn minden következményét elvállalta a kereszten. Hogy helyette az Úr Jézustól, kegyelemből kaphassunk a bűnös életből megtérést Istenhez, bűnbocsánatot, örök életet, hitet Istenben, hitet Jézus Krisztusban, kaphassunk újjászületést Szent Lélek keresztség és vízkeresztség (ami nem csak vízzel lecsorgatás, hanem alámerítkezés, görögül baptiso) által. Csak így lehet megmenekülni a bűnös életből. Semmilyen más vallásgyakorlat nem tud segíteni. Csak olyan keresztény közösséghez szabad tartozni ahol megtérést, bűnbocsánatot, örök életet lehet kapni Jézus Krisztustól és újjá lehet születni Szent Lélek keresztség és vízkeresztség (alámerítés, görögül baptiso, nem csak vízzel lecsorgatás) által.A keresztény élet nem olyan mint a katolikus vallás. Hadd írja erről egy igaz állítást. 1000 évig nem volt kötelező cölibátus a papság számára. a Biblia sehol nem ír ilyet. A 11. században vezették be a kötelező papi cölibátust és az a baj, hogy a papok nem tudják betartani. Titokban élnek nemi életet és utána azt hazudják, hogy cölibátusban élnek. Ez nem keresztény állapot. A kereszténység nem ilyen. A megtérés eredménye, hogy az ember abba tudja hagyni a bűnös életet. Nem önmegtartóztatás által, hanem amiatt, hogy a megtérő ima elmondása után el tud indulni a kereszténnyé válás. Nálam ez így történ 1991-ben egy teljes evangéliumi gyülekezetben.
-
ph2012
senior tag
Véleményem a református vallásról:
Első probléma, hogy nem történik valódi megtérés Istenhez, ami egy megtérő ima elmondása. Pedig a megtérést hirdette Jézus Krisztus és az apostolok is (Máté 4:17, Apcs 2:38, Apcs 26:20).
A második, hogy nem történik újjászületés Szent Lélek és vízkeresztség által. A vízkeresztség nem vízzel lecsorgatás, ahogy a reformátusok gyakorolják. A Bibliai vízkeresztség vízben alámerítés, görögül baptiso. Jézus Krisztus azt mondta, hogy ha nem születünk újra víztől és Lélektől nem mehetünk be Isten országába (János Evangéliuma 3:5).
A Károli Biblia fordítás viszont jó fordítás. Az újjászületett keresztények használhatják. -
ph2012
senior tag
Véleményem a katolikus vallásról:
Első probléma, hogy nem történik valódi megtérés Istenhez, ami egy megtérő ima elmondása. Pedig a megtérést hirdette Jézus Krisztus és az apostolok is (Máté 4:17, Apcs 2:38, Apcs 26:20).
A második, hogy nem történik újjászületés Szent Lélek és vízkeresztség által. A vízkeresztség nem vízzel lecsorgatás, ahogy a katolikusok gyakorolják. A Bibliai vízkeresztség vízben alámerítés, görögül baptiso. Jézus Krisztus azt mondta, hogy ha nem születünk újra víztől és Lélektől nem mehetünk be Isten országába (János Evangéliuma 3:5).
A harmadik súlyos probléma a kötelező papi cölibátus. Ezt a 11. században vezették be. 1000 évig nem volt ilyen. A Biblia sehol nem ír ilyet a papoknak. A papok nem is tudják betartani és titokban élnek valamilyen nemi életet és utána azt hazudják, hogy cölibátusban élnek. Ez nem keresztény életvitel. Ez bűnben élés, nem kereszténység.
Negyedik gond a Szűz Máriához imádkozás és a közbenjárásának kérése. Mária Jézus anyja nem szűz. Négy fia és több lánygyermeke született Józseftől. Ezt a Márk 6:3 írja le. A másik, hogy az Isten és az ember között a közbenjáró csak Jézus Krisztus. Ezt a 1Tim 2:5 írja le. Mária nem tud imákat meghallgatni, mert ember és nem Isten. A közbejárásáról sem ír a Biblia semmit.
Az ötödik probléma, hogy a katolikus vízkeresztség vízzel lecsorgatás. A Bibliai újjászületéshez Szent Lélek keresztség és vízkeresztség kell. A vízkeresztség görögül baptiso, vízben alámerítés. Csak ilyen vízkeresztség tudja megadni az újjászületés egyik részét. A másik része az újjászületésnek a Szent Lélekkel betöltekezés. Ez nálam egy nagy örömmel járó esemény volt.
A hatodik gond az állam anyagi támogatásának igénylése. A Biblia nem ír ilyet. A keresztény közösség anyagi szükségeit a tized (Luk 11:42) és az önkéntes adakozás fedezi.
-
ph2012
senior tag
KDNP <kdnp@kdnp.hu>; KDNP - Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség <iksz@kdnp.hu>; Fidesz Demokrácia Központ <udk@fidesz.hu>; Fidelitas Központi Iroda <fidelitas@fidelitas.hu>; kormanyszovivo@mk.gov.hu <kormanyszovivo@mk.gov.hu>; kormany.huHMszerkesztoseg@hm.gov.hu <kormany.huHMszerkesztoseg@hm.gov.hu>; Pénzügyminiszter <miniszter@pm.gov.hu>; Karácsony Gergely Főpolgármester <fopolgarmester@budapest.hu>; orbanviktor@orbanviktor.hu <orbanviktor@orbanviktor.hu>; Köztársasági Elnök <kapcsolat@sandorpalota.hu>; MSZP <info@mszp.hu>; Demokratikus Koalíció DK <info@dkp.hu>; Mi hazánk mozgalom <info@mihazank.hu>; Minisztérium Mezőgazdaság <konz@mfa.gov.hu>; <ugyfelszolgalat@bm.gov.hu>; Info <info@am.gov.hu>; lakossag@im.gov.hu <lakossag@im.gov.hu>; Lakossagi Kapcsolatok <tarsadalmikapcsolatok@im.gov.hu>; Kálvin Kiadó <webaruhaz@kalvinkiado.hu>; Momentum <hello@momentum.hu>; rektori@drhe.hu <rektori@drhe.hu>; Budapest Főváros Önkormányzata <ugyfelszolgalat@budapest.hu>, LMP <info@lehetmas.hu>,
.
RTL Klub Ügyfélszolgálat <online@rtl.hu>, HVG.hu online Hírportál <hvg.hu@hvg.hu>, Portfolio.hu Hírportál <portfolio@portfolio.hu>, Napi.hu Hírportál <napi@napi.hu>, Nyugati Fény Hírportál <info@nyugatifeny.hu>, 444.hu Hírportál <szerk@444.hu>, panaszkonyv@hirtv.net <panaszkonyv@hirtv.net>, origo.hu Hírportál <bordacs.balint@origo.hu>, info <info@atv.hu>, online@magyarhirlap.hu <online@magyarhirlap.hu>, terjesztes@ujember.hu <terjesztes@ujember.hu>, TV2 Mokka <mokka@tv2.hu>, LMP <info@lehetmas.hu>, info@inforadio.hu <info@inforadio.hu>, <muzeum@terrorhaza.hu>,
.
rektori@drhe.hu <rektori@drhe.hu>, rektori.hivatal@kre.hu <rektori.hivatal@kre.hu>, rektor@kre.hu <rektor@kre.hu>, rektori@prta.hu <rektori@prta.hu>, MTVA <mediaklikk@mtva.hu>, ugyfelszolgalat@kim.gov.hu <ugyfelszolgalat@kim.gov.hu>, ugyfelszolgalat@hvg.hu <ugyfelszolgalat@hvg.hu>, info@vasarnap.hu <info@vasarnap.hu>, ujmisszio@hotmail.com <ujmisszio@hotmail.com>, peter.szigeti@24.hu <peter.szigeti@24.hu>, peter.peto@24.hu <peter.peto@24.hu>, peter.cseri@24.hu <peter.cseri@24.hu>, <ugyfelszolgalat@10perc.hu>, <usanepszava@gmail.com>
.
vg@vg.hu <vg@vg.hu>, <info@hirtv.net>, <kapcsolat@mandiner.hu>, <kapcsolat@metropol.hu>, <info@hirfm.hu>, <info@lapcentrum.hu>, <gongradio@gongradio.hu>, <kapcsolat@she.hu>, <ripostinfo@ripostmedia.hu>, <kapcsolat@life.hu>, <info@myonlineradio.hu>, <kiado@mediaworks.hu>, <sajtoszoba@mediaworks.hu>
.
<baon@baon.hu>, <bama@bama.hu>, <beol@beol.hu>, <kapcsolat@boon.hu>, <online@delmagyar.hu>, <feol@feol.hu>, <kisalfold@kisalfold.hu>, <haon@haon.hu>, <heol@heol.hu>, <szoljon@szoljon.hu>, <kapcsolat@kemma.hu>, <nool@nool.hu>, <sonline@sonline.hu>, <kapcsolat@szon.hu>, <teol@teol.hu>, <vaol@vaol.hu>, <zaol@zaol.hu>
.
info@szombat.org <info@szombat.org>; info@heti.tv <info@heti.tv>; info@neokohn.hu <info@neokohn.hu>; rabbitestulet@mazsihisz.hu <rabbitestulet@mazsihisz.hu>; info@zsido.com <info@zsido.com>; kulugy@mazsihisz.hu <kulugy@mazsihisz.hu>; oktatas@mazsihisz.hu <oktatas@mazsihisz.hu>; jog@mazsihisz.hu <jog@mazsihisz.hu>; info@mazsihisz.hu <info@mazsihisz.hu>; szerkesztoseg@mazsihisz.hu <szerkesztoseg@mazsihisz.hu>; bzstitk@mazsihisz.com <bzstitk@mazsihisz.com>; info@jmpoint.hu <info@jmpoint.hu>; grosza@repulok.aeromed.hu; info@jdchungary.hu <info@jdchungary.hu>; info@bzsh.hu <info@bzsh.hu>; titkarsag@bzsh.hu <titkarsag@bzsh.hu>; ugyvezeto@bzsh.hu <ugyvezeto@bzsh.hu>; info@silverfrog.hu <info@silverfrog.hu>; breuerpress@breuerpress.com <breuerpress@breuerpress.com>; rabbi@frankel.hu <rabbi@frankel.hu>; zolirabbi@gmail.com <zolirabbi@gmail.com>
.
<grosza@repulok.aeromed.hu>; raabandras@freemail.hu <raabandras@freemail.hu>; freund@freund.hu <freund@freund.hu>; nagykorosizsido@kozep-zsido.hu <nagykorosizsido@kozep-zsido.hu>; papaizsidokult@gmail.com <papaizsidokult@gmail.com>; pzshelnok@freemail.hu <pzshelnok@freemail.hu>; info@mazsike.hu <info@mazsike.hu>; lednitzky@medea.szote.u-szeged.hu <lednitzky@medea.szote.u-szeged.hu>; info@szimsalom.hu <info@szimsalom.hu>; haj@zelkanet.hu <haj@zelkanet.hu>; info@telekiter.com <info@telekiter.com>; info@pestisul.hu <info@pestisul.hu>; info@jmpoint.hu <info@jmpoint.hu>; zstsz@zsido.com <zstsz@zsido.com>; somer.slicha@gmail.com <somer.slicha@gmail.com>; kidma@kidma.hu <kidma@kidma.hu>; maromessage@gmail.com <maromessage@gmail.com>; info@pestisul.hu <info@pestisul.hu>; taly@jdc.hu <taly@jdc.hu>; mazsa@mazs.hu <mazsa@mazs.hu>; mazsok@mazsok.hu <mazsok@mazsok.hu>; ujelet@bzsh.axelero.net <ujelet@bzsh.axelero.net>; levelezes@multesjovo.hu <levelezes@multesjovo.hu>; haver@haver.hu <haver@haver.hu>; jolfizetok@gmail.com <jolfizetok@gmail.com>
.
BpA_iroda <info@bpa.hu>, titkar@eloige.hu <titkar@eloige.hu>, budapest@agapenet.hu <budapest@agapenet.hu>, kozpont@agapenet.hu <kozpont@agapenet.hu>,
.
Hit Gy. Győr <gyor@hit.hu>; Hit Rádió. <radio@hit.hu>; Hit Gy. Debrecen <debrecen@hit.hu>; Hit Gy. Gödöllő <godollo@hit.hu>; Hit Gy. Gyöngyös <gyongyos@hit.hu>; Hit Gy. Hatvan <hatvan@hit.hu>; Hit Gy. Kalocsa <kalocsa@hit.hu>; Hit Gyülekezete <hit@hit.hu>; Hit Gy. Keszthely <keszthely@hit.hu>; Hit Gy. Miskolc <miskolc@hit.hu>; Hit Gy. Nyíregyháza <nyiregyhaza@hit.hu>; Hit Gy. Sopron <sopron@hit.hu>; Hit Gy. Zalaegerszeg <zalaegerszeg@hit.hu>; Hit Gy. Pécs <p.hit@hit.hu>; hit.gyarmat@gmail.com <hit.gyarmat@gmail.com>; hitdunakeszi@gmail.com <hitdunakeszi@gmail.com>; Hit Gy. Szeged <szeged@hit.hu>; hitgyulekezetecsepel@gmail.com <hitgyulekezetecsepel@gmail.com>; Hetek szerkesztősége <hetek@hetek.hu>; kulifai.mate@hetek.hu <kulifai.mate@hetek.hu>; titkarsag@szpa.hu <titkarsag@szpa.hu>, ajka@hit.hu <ajka@hit.hu>; balatonfured@hit.hu <balatonfured@hit.hu>; balatonalmadi@hit.hu <balatonalmadi@hit.hu>; cegled@hit.hu <cegled@hit.hu>; dunaharaszti@hit.hu <dunaharaszti@hit.hu>, dunaujvaros@hit.hu <dunaujvaros@hit.hu>,
pappignac7@gmail.com, <hitgyulekezetekaposvar@gmail.com>, <hit.gyulekezete.hodmezovasarhely@gmail.com>, <hitgyulekezetebalassagyarmat@gmail.com>, <budakeszi@hitpont.hu>, <hithalas@gmail.com>, <tatabanya@hit.hu>, <berettyohit@gmail.com>, <info@ggmd.de>
.
Németországi Karizmatikus Gyülekezetek:
<info@helpinternational.de>, <info@hope-church.de>, <buero@jhg-fulda.de>, <office@rbg-bonn.de>, <info@crystalforum.de>, <office@j-k-d.de>, <kontakt@wdg-speyer.de>, <info@gospel-forum.de>, <petrusgemeinde.steinen@kbz.ekiba.de>, <info@efk-steinen.de>, buero@cgfr.de <buero@cgfr.de>, <crosswayberlin@gmail.com>, <info@ibcberlin.org>, <contact@berlin.church>, <info@ibc-bonn.com>, <info@igkoeln.de>, <info@ibc-cologne.com>, <pastor@convergedarmstadt.com>, <jugendarbeit@immanuel-online.de>, <info@fcg-biberach.de>, <kontakt@city-kirche-gaildorf.de>, <post@gidn-celle.de>, <office@ic-rheinmain.de>, <office@weitopen.de>, <info@biblische-gemeinde-buedingen.de>, <info@ekd.de>, <christoph.spoerl@erneuerung.de>, <karl.fischer@erneuerung.de>, <jeannette.doerflinger@erneuerung.de>, <info@erneuerung.de>, <barbara.fischer@erneuerung.de>, <support@jstor.org>
.
Amerikai Karizmatikus Gyülekezetek:
<info@ag.org>, <news@ag.org>, <opr@ag.org>, <Contributions@ag.org>, <WorldMissions@ag.org>, <ministries@ag.org>, <customerserviceorders@gph.org>, <helpdesk@ag.org>, <churchmobilization@ag.org>, <info@churchofgod.org>, <pr@cogic.org>, <socialmedia@cogic.org>, <comm@foursquare.org>, pmcphail@ciaccess.com <pmcphail@ciaccess.com>, <ibcbudapest@gmail.com>, <olm@wiley.com>, <info@fullgospelbaptist.org>, <info@openbible.org>, <info@paoc.org>, <communications@pcg.org>, <worldmissions@pcg.org>, <amy@pfwb.org>, <Uecucc@comcast.net>, <info@nationalcouncilofchurches.us>, <headoffice@pef.eu>, <christianchurchestogether@gmail.com>, <Communications@globalchristianforum.org>, <Info@nae.org>
.
<churchmultiplicationnetwork@ag.org>, <colleges@ag.org>, <kristialemley@yahoo.com>, contributions@ag.org <contributions@ag.org>, <office@cogaf.org>, <webmaster@charismamedia.com>, <info@charismamedia.com>, <magcustsvc@charismamedia.com>, <contact@hopeoftheworld.org>, <info@cmiglobal.info>, <info@coastalchurch.org>, <receptionist@elimfellowship.org>, <media@wcc-coe.org>, <PASTORKEN@savethenations.com>, <info@savethenations.com>, <office@shiloh.edu>, <tburchart@oru.edu>, <parents@oru.edu>, admissions@oru.edu <admissions@oru.edu>, <security@oru.edu>, <Info@nhclc.org>, <customerservice@churchmutual.com>, <claims@churchmutual.com>, <billing@churchmutual.com>, <riskconsulting@churchmutual.com>, <jselnes@churchmutual.com>, <info@convoyofhope.org>, <contact@agwm.org>
.
<mheyne@churchmutual.com>, <dadams@churchmutual.com>, <info@empowered21.com>, <info@infinityconcepts.com>, <ifcahq@verizon.net>, <shannontruelove@yahoo.com>, <franklyn@copper.net>, <glenda4mexico@yahoo.com>, <randyh927@hotmail.com>, <stephanietruelove1982@gmail.com>, <plipcc@aol.com>, <info@greatcommandment.net>, <risingsunoutreach@gmail.com>
.
<info@paoc.org>, <admin@ministersnetwork.ca>, <info@paonl.ca>, office@caog.ca <office@caog.ca>, <iam316fellowship@gmail.com>, <missionglobal@paoc.org>, pmcphail@ciaccess.com <pmcphail@ciaccess.com>, <efc@theefc.ca>, <ottawa@theefc.ca>, <mediarelations@theefc.ca>, <socialmedia@theefc.ca>, <mail@cccc.org>, <iaogi@hotmail.com>, <acop@acop.ca>
.
EU-s címek:
president@ep.europa.eu <president@ep.europa.eu>; alessandro.chiocchetti@europarl.europa.eu <alessandro.chiocchetti@europarl.europa.eu>; epwashington@europarl.europa.eu <epwashington@europarl.europa.eu>; epwashington@europarl.europa.eu <epwashington@europarl.europa.eu>; eplobelgium@europarl.europa.eu <eplobelgium@europarl.europa.eu>; epstrasbourg@europarl.europa.eu <epstrasbourg@europarl.europa.eu>; oscar.fontao@europarl.europa.eu <oscar.fontao@europarl.europa.eu>; emilie.tournier@europarl.europa.eu <emilie.tournier@europarl.europa.eu>; johanna.denhertog@europarl.europa.eu <johanna.denhertog@europarl.europa.eu>;
.
jaume.duch@europarl.europa.eu <jaume.duch@europarl.europa.eu>; jesus.carmona@europarl.europa.eu <jesus.carmona@europarl.europa.eu>; neil.corlett@europarl.europa.eu <neil.corlett@europarl.europa.eu>; natalie.kontoulis@europarl.europa.eu <natalie.kontoulis@europarl.europa.eu>; editorial@politico.eu <editorial@politico.eu>; eplondon@europarl.europa.eu <eplondon@europarl.europa.eu>; epluxembourg@europarl.europa.eu <epluxembourg@europarl.europa.eu>; letters@politico.eu <letters@politico.eu>
.
Nagy-britanniai Pártok:
subject.access@cabinetoffice.gov.uk <subject.access@cabinetoffice.gov.uk>; foi-team@cabinetoffice.gov.uk <foi-team@cabinetoffice.gov.uk>; DPO@cabinetoffice.gov.uk <DPO@cabinetoffice.gov.uk>; lieutenancy@cornwall.gov.uk <lieutenancy@cornwall.gov.uk>; leader@greenparty.org.uk <leader@greenparty.org.uk>; Press@GreenParty.org.uk <Press@GreenParty.org.uk>; admin@hebronaberdeen.org.uk <admin@hebronaberdeen.org.uk>; casework@ico.org.uk <casework@ico.org.uk>; picturelibrary@rct.uk <picturelibrary@rct.uk>; dataprotection@reclaimparty.co.uk <dataprotection@reclaimparty.co.uk>; gds-privacy-office@digital.cabinet-office.gov.uk <gds-privacy-office@digital.cabinet-office.gov.uk>; office@greenparty.org.uk <office@greenparty.org.uk>; clucasmedia@parliament.uk <clucasmedia@parliament.uk>; info@brightonandhovegreenparty.org.uk <info@brightonandhovegreenparty.org.uk>; connie.egan@co.niassembly.gov.uk <connie.egan@co.niassembly.gov.uk>; patrick.brown@co.niassembly.gov.uk <patrick.brown@co.niassembly.gov.uk>;
.
eoin.tennyson@mla.niassembly.gov.uk <eoin.tennyson@mla.niassembly.gov.uk>; nick.mathison@mla.niassembly.gov.uk <nick.mathison@mla.niassembly.gov.uk>; brightonoffice@greenparty.org.uk <brightonoffice@greenparty.org.uk>; marie.balaguy@greenparty.org.uk <marie.balaguy@greenparty.org.uk>; Alba Party <headquarters@albaparty.org>; data@albaparty.org <data@albaparty.org>; Sinn Féin Fermanagh <sf.fermanagh@gmail.com>; sinnfeincookstown@yahoo.com <sinnfeincookstown@yahoo.com>; sinnfeinupperbann@gmail.com <sinnfeinupperbann@gmail.com>; post@plaid.cymru <post@plaid.cymru>; press@plaid.cymru <press@plaid.cymru>; info@hillside.ie <info@hillside.ie>; johnny.guirke@oireachtas.ie <johnny.guirke@oireachtas.ie>; admin@sinnfein.ie <admin@sinnfein.ie>; connollyhouse@sinnfein.ie <connollyhouse@sinnfein.ie>; gerry.kelly@sinnfein.ie <gerry.kelly@sinnfein.ie>; press@sinnfein.ie
.
<press@sinnfein.ie>; matt.carthy@oireachtas.ie <matt.carthy@oireachtas.ie>; pa.daly@oireachtas.ie <pa.daly@oireachtas.ie>; caral.nichuilin@sinnfein.ie <caral.nichuilin@sinnfein.ie>; padraig.maclochlainn@oireachtas.ie <padraig.maclochlainn@oireachtas.ie>; marylou.mcdonald@oireachtas.ie <marylou.mcdonald@oireachtas.ie>; sorca.clarke@oireachtas.ie <sorca.clarke@oireachtas.ie>; pauline.tully@oireachtas.ie <pauline.tully@oireachtas.ie>; ruairi.omurchu@oireachtas.ie <ruairi.omurchu@oireachtas.ie>; pearse.doherty@oireachtas.ie <pearse.doherty@oireachtas.ie>; darren.orourke@oireachtas.ie <darren.orourke@oireachtas.ie>; patricia.ryan@oireachtas.ie <patricia.ryan@oireachtas.ie>; reada.cronin@oireachtas.ie <reada.cronin@oireachtas.ie>; martin.kenny@oireachtas.ie <martin.kenny@oireachtas.ie>; info@sdlp.ie <info@sdlp.ie>
.
Svéd Pártok:
info@centerpartiet.se <info@centerpartiet.se>; info@moderaterna.se <info@moderaterna.se>; info@vansterpartiet.se <info@vansterpartiet.se>; info@liberalerna.se <info@liberalerna.se>; statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se <statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se>; susan.vo.bergqvist@regeringskansliet.se <susan.vo.bergqvist@regeringskansliet.se>; info@kristdemokraterna.se <info@kristdemokraterna.se>; carl.bergkvist@regeringskansliet.se <carl.bergkvist@regeringskansliet.se>; riksdagsinformation@riksdagen.se <riksdagsinformation@riksdagen.se>; info@socialdemokraterna.se <info@socialdemokraterna.se>; info@sd.se <info@sd.se>; info@mp.se <info@mp.se>
.
Amerikai Fehérház:
education@whha.org <education@whha.org>
.
Izraeli címek:
yor@knesset.gov.il <yor@knesset.gov.il>; yishai.halper@haaretz.co.il <yishai.halper@haaretz.co.il>; elizabeth@atljewishtimes.com <elizabeth@atljewishtimes.com>; editor@atljewishtimes.com <editor@atljewishtimes.com>; eeason@stljewishlight.org <eeason@stljewishlight.org>; yor@knesset.gov.il <yor@knesset.gov.il>; english@haaretz.co.il <english@haaretz.co.il>; aluf@haaretz.co.il <aluf@haaretz.co.il>; noa.landau@haaretz.co.il <noa.landau@haaretz.co.il>; eyal.gil@haaretz.co.il <eyal.gil@haaretz.co.il>; amnon.harari@haaretz.co.il <amnon.harari@haaretz.co.il>; maya.lecker@haaretz.co.il <maya.lecker@haaretz.co.il>; yishai.halper@haaretz.co.il <yishai.halper@haaretz.co.il>; digital@besheva.co.il <digital@besheva.co.il>; menashe@besheva.co.il <menashe@besheva.co.il>; subscriptions@jewishnews.co.uk <subscriptions@jewishnews.co.uk>;
.
Jpost PR <subs@jpost.com>; Joanne@JewishMediaGroup.com <Joanne@JewishMediaGroup.com>; joellen@jweekly.com <joellen@jweekly.com>; tips@allisrael.com <tips@allisrael.com>; ttabachnick@pittsburghjewishchronicle.org <ttabachnick@pittsburghjewishchronicle.org>; office@timesofisrael.com <office@timesofisrael.com>; obituaries@pittsburghjewishchronicle.org <obituaries@pittsburghjewishchronicle.org>; news@jewishtimes.com <news@jewishtimes.com>; editor@jewishtimes.com <editor@jewishtimes.com>; subscriptions@jewishtimes.com <subscriptions@jewishtimes.com>; rikuz@israelhayom.co.il <rikuz@israelhayom.co.il> anuj@feedspot.com <anuj@feedspot.com> info@jewishnews.co.uk <info@jewishnews.co.uk>; editorial@jewishnews.co.uk <editorial@jewishnews.co.uk>; distribution@jewishnews.co.uk <distribution@jewishnews.co.uk>; webads@jpost.com <webads@jpost.com>; news@washingtonjewishweek.com <news@washingtonjewishweek.com>; editor@washingtonjewishweek.com <editor@washingtonjewishweek.com>; subscriptions@washingtonjewishweek.com <subscriptions@washingtonjewishweek.com>; avshalom.halutz@themarker.com <avshalom.halutz@themarker.com>
englishdesk@israelhayom.co.il
.
consular@oslo.mfa.gov.il <consular@oslo.mfa.gov.il>; cnsinfo@stockholm.mfa.gov.il <cnsinfo@stockholm.mfa.gov.il>; info@prague.mfa.gov.il <info@prague.mfa.gov.il>; amb-sec@bern.mfa.gov.il <amb-sec@bern.mfa.gov.il>; info@london.mfa.gov.il <info@london.mfa.gov.il>; info@dublin.mfa.gov.il <info@dublin.mfa.gov.il>; info-sec@vienna.mfa.gov.il <info-sec@vienna.mfa.gov.il>; ambassador-assist@vienna.mfa.gov.il <ambassador-assist@vienna.mfa.gov.il>; ambassador-sec@bern.mfa.gov.il <ambassador-sec@bern.mfa.gov.il>; consul-sec@london.mfa.gov.il <consul-sec@london.mfa.gov.il>; consul-sec@paris.mfa.gov.il <consul-sec@paris.mfa.gov.il>; consular@brussels.mfa.gov.il <consular@brussels.mfa.gov.il>; consular4@roma.mfa.gov.il <consular4@roma.mfa.gov.il>; consular@madrid.mfa.gov.il <consular@madrid.mfa.gov.il>; consular.services@newyork.mfa.gov.il <consular.services@newyork.mfa.gov.il>
.
Vatikáni címek:
info@vaticannews.va <info@vaticannews.va>; info@salastampa.va <info@salastampa.va>; info@mediaprojects.va <info@mediaprojects.va>; ufficiostampa.lev@spc.va <ufficiostampa.lev@spc.va>; spbasilica@org.va <spbasilica@org.va>; sagrestia.smm@basilica.va <sagrestia.smm@basilica.va>; accreditamenti@salastampa.va <accreditamenti@salastampa.va>; commerciale@lev.va <commerciale@lev.va>; segreteria.or@spc.va <segreteria.or@spc.va>; direzione.editoriale@spc.va <direzione.editoriale@spc.va>; rvi@spc.va <rvi@spc.va>; spc@spc.va <spc@spc.va>; rei@spc.va <rei@spc.va>; documentazione.vatican@spc.va <documentazione.vatican@spc.va> -
ph2012
senior tag
Mi a Biblia mondanivalója?
A Biblia igaz könyv. Ószövetségi próféták és újszövetségi apostolok írták. Teljesen igaz és a Szent Lélek által íródott. Mi a Biblia mondanivalója? Az, hogy mindent, ami létezik Isten teremtette és mindent jónak teremtett. Az embert is Isten teremtette és jónak teremtette. Az ember együtt sétál Istennel az Édenben. Ezt a jó állapotot elrontotta az ember bűnbeesése. Az ember életében megjeletek a bűnök, a halál, az átok, a betegségek, a gonosz szellemek befolyása, a szegénység és a pokolba jutás. Ebből kell megmenteni az embert. Ezért adta Isten az újszövetséget, a kereszténységet. Meg lehet térni a bűnös életből Istenhez. Bűnbocsánatot és örök életet lehet kapni Jézus Krisztustól. Újjá lehet születni Szent Lélek keresztség és vízkeresztség által. Így kereszténnyé lehet válni és meg lehet szabadulni a bűnös életből és annak borzalmas következményeitől. Nincs más vallás ami segíthetne az embernek, hogy a bűnbeesés következményeitől megszabadulhassunk. -
ph2012
senior tag
KDNP <kdnp@kdnp.hu>; KDNP - Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség <iksz@kdnp.hu>; Fidesz Demokrácia Központ <udk@fidesz.hu>; Fidelitas Központi Iroda <fidelitas@fidelitas.hu>; kormanyszovivo@mk.gov.hu <kormanyszovivo@mk.gov.hu>; kormany.huHMszerkesztoseg@hm.gov.hu <kormany.huHMszerkesztoseg@hm.gov.hu>; Pénzügyminiszter <miniszter@pm.gov.hu>; Karácsony Gergely Főpolgármester <fopolgarmester@budapest.hu>; orbanviktor@orbanviktor.hu <orbanviktor@orbanviktor.hu>; Köztársasági Elnök <kapcsolat@sandorpalota.hu>; MSZP <info@mszp.hu>; Demokratikus Koalíció DK <info@dkp.hu>; Mi hazánk mozgalom <info@mihazank.hu>; Minisztérium Mezőgazdaság <konz@mfa.gov.hu>; <ugyfelszolgalat@bm.gov.hu>; Info <info@am.gov.hu>; lakossag@im.gov.hu <lakossag@im.gov.hu>; Lakossagi Kapcsolatok <tarsadalmikapcsolatok@im.gov.hu>; Kálvin Kiadó <webaruhaz@kalvinkiado.hu>; Momentum <hello@momentum.hu>; Budapest Főváros Önkormányzata <ugyfelszolgalat@budapest.hu>, LMP <info@lehetmas.hu>,
.
RTL Klub Ügyfélszolgálat <online@rtl.hu>, HVG.hu online Hírportál <hvg.hu@hvg.hu>, Portfolio.hu Hírportál <portfolio@portfolio.hu>, Napi.hu Hírportál <napi@napi.hu>, Nyugati Fény Hírportál <info@nyugatifeny.hu>, 444.hu Hírportál <szerk@444.hu>, panaszkonyv@hirtv.net <panaszkonyv@hirtv.net>, origo.hu Hírportál <bordacs.balint@origo.hu>, info <info@atv.hu>, online@magyarhirlap.hu <online@magyarhirlap.hu>, terjesztes@ujember.hu <terjesztes@ujember.hu>, TV2 Mokka <mokka@tv2.hu>, LMP <info@lehetmas.hu>, info@inforadio.hu <info@inforadio.hu>, <muzeum@terrorhaza.hu>,
.
rektori@drhe.hu <rektori@drhe.hu>, rektori.hivatal@kre.hu <rektori.hivatal@kre.hu>, rektor@kre.hu <rektor@kre.hu>, rektori@prta.hu <rektori@prta.hu>, MTVA <mediaklikk@mtva.hu>, ugyfelszolgalat@kim.gov.hu <ugyfelszolgalat@kim.gov.hu>, ugyfelszolgalat@hvg.hu <ugyfelszolgalat@hvg.hu>, ujmisszio@hotmail.com <ujmisszio@hotmail.com>, peter.szigeti@24.hu <peter.szigeti@24.hu>, peter.peto@24.hu <peter.peto@24.hu>, peter.cseri@24.hu <peter.cseri@24.hu>, <usanepszava@gmail.com>
.
vg@vg.hu <vg@vg.hu>, <info@hirtv.net>, <kapcsolat@mandiner.hu>, <kapcsolat@metropol.hu>, <info@hirfm.hu>, <info@lapcentrum.hu>, <gongradio@gongradio.hu>, <kapcsolat@she.hu>, <ripostinfo@ripostmedia.hu>, <kapcsolat@life.hu>, <info@myonlineradio.hu>, <kiado@mediaworks.hu>, <sajtoszoba@mediaworks.hu>
.
<baon@baon.hu>, <bama@bama.hu>, <beol@beol.hu>, <kapcsolat@boon.hu>, <online@delmagyar.hu>, <feol@feol.hu>, <kisalfold@kisalfold.hu>, <haon@haon.hu>, <heol@heol.hu>, <szoljon@szoljon.hu>, <kapcsolat@kemma.hu>, <nool@nool.hu>, <sonline@sonline.hu>, <kapcsolat@szon.hu>, <teol@teol.hu>, <vaol@vaol.hu>, <zaol@zaol.hu>
.
info@szombat.org <info@szombat.org>; info@heti.tv <info@heti.tv>; info@neokohn.hu <info@neokohn.hu>; rabbitestulet@mazsihisz.hu <rabbitestulet@mazsihisz.hu>; info@zsido.com <info@zsido.com>; kulugy@mazsihisz.hu <kulugy@mazsihisz.hu>; oktatas@mazsihisz.hu <oktatas@mazsihisz.hu>; jog@mazsihisz.hu <jog@mazsihisz.hu>; info@mazsihisz.hu <info@mazsihisz.hu>; szerkesztoseg@mazsihisz.hu <szerkesztoseg@mazsihisz.hu>; bzstitk@mazsihisz.com <bzstitk@mazsihisz.com>; info@jmpoint.hu <info@jmpoint.hu>; info@jdchungary.hu <info@jdchungary.hu>; info@bzsh.hu <info@bzsh.hu>; titkarsag@bzsh.hu <titkarsag@bzsh.hu>; ugyvezeto@bzsh.hu <ugyvezeto@bzsh.hu>; info@silverfrog.hu <info@silverfrog.hu>; breuerpress@breuerpress.com <breuerpress@breuerpress.com>; rabbi@frankel.hu <rabbi@frankel.hu>; zolirabbi@gmail.com <zolirabbi@gmail.com>
.
raabandras@freemail.hu <raabandras@freemail.hu>; freund@freund.hu <freund@freund.hu>; nagykorosizsido@kozep-zsido.hu <nagykorosizsido@kozep-zsido.hu>; papaizsidokult@gmail.com <papaizsidokult@gmail.com>; pzshelnok@freemail.hu <pzshelnok@freemail.hu>; info@mazsike.hu <info@mazsike.hu>; lednitzky@medea.szote.u-szeged.hu <lednitzky@medea.szote.u-szeged.hu>; info@szimsalom.hu <info@szimsalom.hu>; haj@zelkanet.hu <haj@zelkanet.hu>; info@telekiter.com <info@telekiter.com>; info@pestisul.hu <info@pestisul.hu>; info@jmpoint.hu <info@jmpoint.hu>; zstsz@zsido.com <zstsz@zsido.com>; somer.slicha@gmail.com <somer.slicha@gmail.com>; kidma@kidma.hu <kidma@kidma.hu>; maromessage@gmail.com <maromessage@gmail.com>; info@pestisul.hu <info@pestisul.hu>; mazsa@mazs.hu <mazsa@mazs.hu>; mazsok@mazsok.hu <mazsok@mazsok.hu>; levelezes@multesjovo.hu <levelezes@multesjovo.hu>; haver@haver.hu <haver@haver.hu>; jolfizetok@gmail.com <jolfizetok@gmail.com>
.
BpA_iroda <info@bpa.hu>, titkar@eloige.hu <titkar@eloige.hu>, budapest@agapenet.hu <budapest@agapenet.hu>, kozpont@agapenet.hu <kozpont@agapenet.hu>,
.
Hit Gy. Győr <gyor@hit.hu>; Hit Rádió. <radio@hit.hu>; Hit Gy. Debrecen <debrecen@hit.hu>; Hit Gy. Gödöllő <godollo@hit.hu>; Hit Gy. Gyöngyös <gyongyos@hit.hu>; Hit Gy. Hatvan <hatvan@hit.hu>; Hit Gy. Kalocsa <kalocsa@hit.hu>; Hit Gyülekezete <hit@hit.hu>; Hit Gy. Keszthely <keszthely@hit.hu>; Hit Gy. Miskolc <miskolc@hit.hu>; Hit Gy. Nyíregyháza <nyiregyhaza@hit.hu>; Hit Gy. Sopron <sopron@hit.hu>; Hit Gy. Zalaegerszeg <zalaegerszeg@hit.hu>; hit.gyarmat@gmail.com <hit.gyarmat@gmail.com>; hitdunakeszi@gmail.com <hitdunakeszi@gmail.com>; Hit Gy. Szeged <szeged@hit.hu>; hitgyulekezetecsepel@gmail.com <hitgyulekezetecsepel@gmail.com>; Hetek szerkesztősége <hetek@hetek.hu>; kulifai.mate@hetek.hu <kulifai.mate@hetek.hu>; titkarsag@szpa.hu <titkarsag@szpa.hu>, ajka@hit.hu <ajka@hit.hu>; balatonfured@hit.hu <balatonfured@hit.hu>; balatonalmadi@hit.hu <balatonalmadi@hit.hu>; cegled@hit.hu <cegled@hit.hu>; dunaharaszti@hit.hu <dunaharaszti@hit.hu>, dunaujvaros@hit.hu <dunaujvaros@hit.hu>,
pappignac7@gmail.com, <hitgyulekezetekaposvar@gmail.com>, <hit.gyulekezete.hodmezovasarhely@gmail.com>, <hitgyulekezetebalassagyarmat@gmail.com>, <budakeszi@hitpont.hu>, <hithalas@gmail.com>, <tatabanya@hit.hu>, <berettyohit@gmail.com>, <info@ggmd.de>
.
Németországi Karizmatikus Gyülekezetek:
<info@helpinternational.de>, <info@hope-church.de>, <info@crystalforum.de>, <office@j-k-d.de>, <kontakt@wdg-speyer.de>, <info@gospel-forum.de>, <petrusgemeinde.steinen@kbz.ekiba.de>, <info@efk-steinen.de>, buero@cgfr.de <buero@cgfr.de>, <crosswayberlin@gmail.com>, <info@ibcberlin.org>, <contact@berlin.church>, <info@ibc-bonn.com>, <info@igkoeln.de>, <info@ibc-cologne.com>, <pastor@convergedarmstadt.com>, <jugendarbeit@immanuel-online.de>, <info@fcg-biberach.de>, <kontakt@city-kirche-gaildorf.de>, <post@gidn-celle.de>, <office@ic-rheinmain.de>, <office@weitopen.de>, <info@biblische-gemeinde-buedingen.de>, <info@ekd.de>, <christoph.spoerl@erneuerung.de>, <karl.fischer@erneuerung.de>, <jeannette.doerflinger@erneuerung.de>, <info@erneuerung.de>, <barbara.fischer@erneuerung.de>, <support@jstor.org>
.
Amerikai Karizmatikus Gyülekezetek:
<info@ag.org>, <news@ag.org>, <opr@ag.org>, <Contributions@ag.org>, <WorldMissions@ag.org>, <ministries@ag.org>, <customerserviceorders@gph.org>, <helpdesk@ag.org>, <churchmobilization@ag.org>, <info@churchofgod.org>, <pr@cogic.org>, <socialmedia@cogic.org>, <comm@foursquare.org>, pmcphail@ciaccess.com <pmcphail@ciaccess.com>, <ibcbudapest@gmail.com>, <olm@wiley.com>, <info@fullgospelbaptist.org>, <info@openbible.org>, <info@paoc.org>, <communications@pcg.org>, <worldmissions@pcg.org>, <amy@pfwb.org>, <Uecucc@comcast.net>, <info@nationalcouncilofchurches.us>, <headoffice@pef.eu>, <christianchurchestogether@gmail.com>, <Communications@globalchristianforum.org>, <Info@nae.org>
.
<churchmultiplicationnetwork@ag.org>, <colleges@ag.org>, <kristialemley@yahoo.com>, contributions@ag.org <contributions@ag.org>, <office@cogaf.org>, <webmaster@charismamedia.com>, <info@charismamedia.com>, <magcustsvc@charismamedia.com>, <contact@hopeoftheworld.org>, <info@cmiglobal.info>, <info@coastalchurch.org>, <receptionist@elimfellowship.org>, <media@wcc-coe.org>, <PASTORKEN@savethenations.com>, <info@savethenations.com>, <office@shiloh.edu>, <tburchart@oru.edu>, <parents@oru.edu>, admissions@oru.edu <admissions@oru.edu>, <security@oru.edu>, <Info@nhclc.org>, <customerservice@churchmutual.com>, <claims@churchmutual.com>, <billing@churchmutual.com>, <riskconsulting@churchmutual.com>, <jselnes@churchmutual.com>, <info@convoyofhope.org>, <contact@agwm.org>
.
<mheyne@churchmutual.com>, <dadams@churchmutual.com>, <info@empowered21.com>, <info@infinityconcepts.com>, <ifcahq@verizon.net>, <shannontruelove@yahoo.com>, <franklyn@copper.net>, <glenda4mexico@yahoo.com>, <randyh927@hotmail.com>, <stephanietruelove1982@gmail.com>, <plipcc@aol.com>, <info@greatcommandment.net>, <risingsunoutreach@gmail.com>
<info@paoc.org>, <admin@ministersnetwork.ca>, <info@paonl.ca>, office@caog.ca <office@caog.ca>, <iam316fellowship@gmail.com>, <missionglobal@paoc.org>, pmcphail@ciaccess.com <pmcphail@ciaccess.com>, <efc@theefc.ca>, <ottawa@theefc.ca>, <mediarelations@theefc.ca>, <socialmedia@theefc.ca>, <mail@cccc.org>, <iaogi@hotmail.com>, <acop@acop.ca>
communications@upci.org
contact@tjc.org
.
EU-s címek:
president@ep.europa.eu <president@ep.europa.eu>; alessandro.chiocchetti@europarl.europa.eu <alessandro.chiocchetti@europarl.europa.eu>; epwashington@europarl.europa.eu <epwashington@europarl.europa.eu>; epwashington@europarl.europa.eu <epwashington@europarl.europa.eu>; eplobelgium@europarl.europa.eu <eplobelgium@europarl.europa.eu>; epstrasbourg@europarl.europa.eu <epstrasbourg@europarl.europa.eu>; oscar.fontao@europarl.europa.eu <oscar.fontao@europarl.europa.eu>; emilie.tournier@europarl.europa.eu <emilie.tournier@europarl.europa.eu>; johanna.denhertog@europarl.europa.eu <johanna.denhertog@europarl.europa.eu>;
.
jaume.duch@europarl.europa.eu <jaume.duch@europarl.europa.eu>; jesus.carmona@europarl.europa.eu <jesus.carmona@europarl.europa.eu>; neil.corlett@europarl.europa.eu <neil.corlett@europarl.europa.eu>; natalie.kontoulis@europarl.europa.eu <natalie.kontoulis@europarl.europa.eu>; editorial@politico.eu <editorial@politico.eu>; eplondon@europarl.europa.eu <eplondon@europarl.europa.eu>; epluxembourg@europarl.europa.eu <epluxembourg@europarl.europa.eu>; letters@politico.eu <letters@politico.eu>
.
Nagy-britanniai Pártok:
subject.access@cabinetoffice.gov.uk <subject.access@cabinetoffice.gov.uk>; foi-team@cabinetoffice.gov.uk <foi-team@cabinetoffice.gov.uk>; DPO@cabinetoffice.gov.uk <DPO@cabinetoffice.gov.uk>; lieutenancy@cornwall.gov.uk <lieutenancy@cornwall.gov.uk>; leader@greenparty.org.uk <leader@greenparty.org.uk>; Press@GreenParty.org.uk <Press@GreenParty.org.uk>; admin@hebronaberdeen.org.uk <admin@hebronaberdeen.org.uk>; casework@ico.org.uk <casework@ico.org.uk>; picturelibrary@rct.uk <picturelibrary@rct.uk>; dataprotection@reclaimparty.co.uk <dataprotection@reclaimparty.co.uk>; office@greenparty.org.uk <office@greenparty.org.uk>; clucasmedia@parliament.uk <clucasmedia@parliament.uk>; info@brightonandhovegreenparty.org.uk <info@brightonandhovegreenparty.org.uk>; connie.egan@co.niassembly.gov.uk <connie.egan@co.niassembly.gov.uk>; patrick.brown@co.niassembly.gov.uk <patrick.brown@co.niassembly.gov.uk>;
.
eoin.tennyson@mla.niassembly.gov.uk <eoin.tennyson@mla.niassembly.gov.uk>; nick.mathison@mla.niassembly.gov.uk <nick.mathison@mla.niassembly.gov.uk>; brightonoffice@greenparty.org.uk <brightonoffice@greenparty.org.uk>; marie.balaguy@greenparty.org.uk <marie.balaguy@greenparty.org.uk>; Alba Party <headquarters@albaparty.org>; data@albaparty.org <data@albaparty.org>; Sinn Féin Fermanagh <sf.fermanagh@gmail.com>; sinnfeincookstown@yahoo.com <sinnfeincookstown@yahoo.com>; sinnfeinupperbann@gmail.com <sinnfeinupperbann@gmail.com>; post@plaid.cymru <post@plaid.cymru>; press@plaid.cymru <press@plaid.cymru>; info@hillside.ie <info@hillside.ie>; johnny.guirke@oireachtas.ie <johnny.guirke@oireachtas.ie>; admin@sinnfein.ie <admin@sinnfein.ie>; connollyhouse@sinnfein.ie <connollyhouse@sinnfein.ie>; gerry.kelly@sinnfein.ie <gerry.kelly@sinnfein.ie>; press@sinnfein.ie
.
<press@sinnfein.ie>; matt.carthy@oireachtas.ie <matt.carthy@oireachtas.ie>; pa.daly@oireachtas.ie <pa.daly@oireachtas.ie>; caral.nichuilin@sinnfein.ie <caral.nichuilin@sinnfein.ie>; padraig.maclochlainn@oireachtas.ie <padraig.maclochlainn@oireachtas.ie>; marylou.mcdonald@oireachtas.ie <marylou.mcdonald@oireachtas.ie>; sorca.clarke@oireachtas.ie <sorca.clarke@oireachtas.ie>; pauline.tully@oireachtas.ie <pauline.tully@oireachtas.ie>; ruairi.omurchu@oireachtas.ie <ruairi.omurchu@oireachtas.ie>; pearse.doherty@oireachtas.ie <pearse.doherty@oireachtas.ie>; darren.orourke@oireachtas.ie <darren.orourke@oireachtas.ie>; patricia.ryan@oireachtas.ie <patricia.ryan@oireachtas.ie>; reada.cronin@oireachtas.ie <reada.cronin@oireachtas.ie>; martin.kenny@oireachtas.ie <martin.kenny@oireachtas.ie>; info@sdlp.ie <info@sdlp.ie>
.
Svéd Pártok:
info@centerpartiet.se <info@centerpartiet.se>; info@moderaterna.se <info@moderaterna.se>; info@vansterpartiet.se <info@vansterpartiet.se>; info@liberalerna.se <info@liberalerna.se>; statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se <statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se>; susan.vo.bergqvist@regeringskansliet.se <susan.vo.bergqvist@regeringskansliet.se>; info@kristdemokraterna.se <info@kristdemokraterna.se>; carl.bergkvist@regeringskansliet.se <carl.bergkvist@regeringskansliet.se>; riksdagsinformation@riksdagen.se <riksdagsinformation@riksdagen.se>; info@socialdemokraterna.se <info@socialdemokraterna.se>; info@sd.se <info@sd.se>; info@mp.se <info@mp.se>
.
Svéd pünkösdi karizmatikus keresztény gyülekezetek:
forestandare@pingst.se
richard.svensson@pingst.se
niclas.collen@ibra.se
johannes.magnusson@pingst.se
semias.schenberg@lp-verksamheten.se
niclas.lindgren@pmu.se
gustaf.nystrom@pingstung.se
info@pingst.se
info@botkyrkapingst.se
kontakt@vasteras.pingst.se
styrelsen@pingstkyrkanhabo.se
mikael@pingstkyrkanhabo.se
isak@pingstkyrkanhabo.se
hej@umea.pingst.se
info@umea.pingst.se
joakim.davidson@filadelfia.nu
centrumkyrkanbromolla@yahoo.se
info@efk.se
kansli@teol.se
info@uppsalapingst.se
info@maranata.se
info@pingstlinkoping.se
.
Finn keresztény címek:
info@sibbobetania.fi
.
Amerikai Fehérház:
education@whha.org <education@whha.org>
.
Izraeli címek:
yor@knesset.gov.il <yor@knesset.gov.il>; yishai.halper@haaretz.co.il <yishai.halper@haaretz.co.il>; elizabeth@atljewishtimes.com <elizabeth@atljewishtimes.com>; editor@atljewishtimes.com <editor@atljewishtimes.com>; eeason@stljewishlight.org <eeason@stljewishlight.org>; yor@knesset.gov.il <yor@knesset.gov.il>; english@haaretz.co.il <english@haaretz.co.il>; aluf@haaretz.co.il <aluf@haaretz.co.il>; noa.landau@haaretz.co.il <noa.landau@haaretz.co.il>; eyal.gil@haaretz.co.il <eyal.gil@haaretz.co.il>; amnon.harari@haaretz.co.il <amnon.harari@haaretz.co.il>; maya.lecker@haaretz.co.il <maya.lecker@haaretz.co.il>; yishai.halper@haaretz.co.il <yishai.halper@haaretz.co.il>; digital@besheva.co.il <digital@besheva.co.il>; menashe@besheva.co.il <menashe@besheva.co.il>; subscriptions@jewishnews.co.uk <subscriptions@jewishnews.co.uk>;
.
Jpost PR <subs@jpost.com>; Joanne@JewishMediaGroup.com <Joanne@JewishMediaGroup.com>; joellen@jweekly.com <joellen@jweekly.com>; tips@allisrael.com <tips@allisrael.com>; ttabachnick@pittsburghjewishchronicle.org <ttabachnick@pittsburghjewishchronicle.org>; office@timesofisrael.com <office@timesofisrael.com>; obituaries@pittsburghjewishchronicle.org <obituaries@pittsburghjewishchronicle.org>; news@jewishtimes.com <news@jewishtimes.com>; editor@jewishtimes.com <editor@jewishtimes.com>; subscriptions@jewishtimes.com <subscriptions@jewishtimes.com>; rikuz@israelhayom.co.il <rikuz@israelhayom.co.il> anuj@feedspot.com <anuj@feedspot.com> info@jewishnews.co.uk <info@jewishnews.co.uk>; editorial@jewishnews.co.uk <editorial@jewishnews.co.uk>; distribution@jewishnews.co.uk <distribution@jewishnews.co.uk>; webads@jpost.com <webads@jpost.com>; news@washingtonjewishweek.com <news@washingtonjewishweek.com>; editor@washingtonjewishweek.com <editor@washingtonjewishweek.com>; subscriptions@washingtonjewishweek.com <subscriptions@washingtonjewishweek.com>; avshalom.halutz@themarker.com <avshalom.halutz@themarker.com>
englishdesk@israelhayom.co.il
.
consular@oslo.mfa.gov.il <consular@oslo.mfa.gov.il>; cnsinfo@stockholm.mfa.gov.il <cnsinfo@stockholm.mfa.gov.il>; info@prague.mfa.gov.il <info@prague.mfa.gov.il>; amb-sec@bern.mfa.gov.il <amb-sec@bern.mfa.gov.il>; info@london.mfa.gov.il <info@london.mfa.gov.il>; info@dublin.mfa.gov.il <info@dublin.mfa.gov.il>; info-sec@vienna.mfa.gov.il <info-sec@vienna.mfa.gov.il>; ambassador-assist@vienna.mfa.gov.il <ambassador-assist@vienna.mfa.gov.il>; ambassador-sec@bern.mfa.gov.il <ambassador-sec@bern.mfa.gov.il>; consul-sec@london.mfa.gov.il <consul-sec@london.mfa.gov.il>; consul-sec@paris.mfa.gov.il <consul-sec@paris.mfa.gov.il>; consular@brussels.mfa.gov.il <consular@brussels.mfa.gov.il>; consular4@roma.mfa.gov.il <consular4@roma.mfa.gov.il>; consular@madrid.mfa.gov.il <consular@madrid.mfa.gov.il>; consular.services@newyork.mfa.gov.il <consular.services@newyork.mfa.gov.il>
.
Vatikáni címek:
info@vaticannews.va <info@vaticannews.va>; info@salastampa.va <info@salastampa.va>; info@mediaprojects.va <info@mediaprojects.va>; ufficiostampa.lev@spc.va <ufficiostampa.lev@spc.va>; spbasilica@org.va <spbasilica@org.va>; sagrestia.smm@basilica.va <sagrestia.smm@basilica.va>; accreditamenti@salastampa.va <accreditamenti@salastampa.va>; commerciale@lev.va <commerciale@lev.va>; segreteria.or@spc.va <segreteria.or@spc.va>; direzione.editoriale@spc.va <direzione.editoriale@spc.va>; rvi@spc.va <rvi@spc.va>; spc@spc.va <spc@spc.va>; rei@spc.va <rei@spc.va>; documentazione.vatican@spc.va <documentazione.vatican@spc.va>
.
Ukrán címek:
pressoffice@apu.gov.ua <pressoffice@apu.gov.ua>; letter@apu.gov.ua <letter@apu.gov.ua>; press@mfa.gov.ua <press@mfa.gov.ua>; elnok@kmksz.com.ua <elnok@kmksz.com.ua>; karpatalja@ukrpost.ua <karpatalja@ukrpost.ua>
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest