Hirdetés
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- SkyShowtime
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- 7000 fő kirúgásával rázzák gatyába a Disney-t
- Synology NAS
- Már mesterséges intelligenciával tervez chipeket az NVIDIA
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
senior tag
Elolvasva a nyilatkoztait, amerikai katonákat (zsoldosokat?) ígért (men and women) az invázió esetére ( [link] ). Olyan nyilatkozatot nem találtam tőle, ami amerikai nehézfegyverek, vadászgépek kínai hadsereg elleni közvetlen bevetésére vonatkozna. Japán sem tett közzé ilyen direkt megnyilatkozásokat.
Nehéz lenne elképzelni azt, hogy amerika érdemben, pl anyahajókról felszálló vadászgépekkel lépjen be kína partjai mellett a konfliktusba, talán csak korlátozott mértékben, azok ellen a katonák ellen tudja ezt megtenni, akik már taiwan partjaira lépnek, hiszen máskülönben kína nem lenne eszközelen ezekkel szemben.
Én is sajnálom taiwant, mert egy szimpatikus ország, ami bemutatja azt, hogy kínában micsoda gazdagság, szabadság, és jólét lehetett volna, ha nem teszi be a lábát oda a kommunizmus. Csak egy biztos módszer van arra, hogy taiwan biztosan elpusztuljon kína keze által: ez pedig nyugati - amerikai izmozás, melldöngetés, és uszítás, lehetőleg olyanok által támogatva, akik annyit tudnak az anyahajókról, hogy az a vízen úszik
[ Szerkesztve ]
2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.
Új hozzászólás Aktív témák
it A jelentések szerint már exportlicenceket sem oszt ki az USA, így a Huawei-t lassan minden alkatrésztől elvághatják. A holland és japán exportot is lekorlátozták Kína felé.
- Telepíthető az iOS 16.4, elindult a 16.5 béta
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest