Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Pikari

  senior tag

  válasz dabadab #23 üzenetére

  Elolvasva a nyilatkoztait, amerikai katonákat (zsoldosokat?) ígért (men and women) az invázió esetére ( [link] ). Olyan nyilatkozatot nem találtam tőle, ami amerikai nehézfegyverek, vadászgépek kínai hadsereg elleni közvetlen bevetésére vonatkozna. Japán sem tett közzé ilyen direkt megnyilatkozásokat.

  Nehéz lenne elképzelni azt, hogy amerika érdemben, pl anyahajókról felszálló vadászgépekkel lépjen be kína partjai mellett a konfliktusba, talán csak korlátozott mértékben, azok ellen a katonák ellen tudja ezt megtenni, akik már taiwan partjaira lépnek, hiszen máskülönben kína nem lenne eszközelen ezekkel szemben.

  Én is sajnálom taiwant, mert egy szimpatikus ország, ami bemutatja azt, hogy kínában micsoda gazdagság, szabadság, és jólét lehetett volna, ha nem teszi be a lábát oda a kommunizmus. Csak egy biztos módszer van arra, hogy taiwan biztosan elpusztuljon kína keze által: ez pedig nyugati - amerikai izmozás, melldöngetés, és uszítás, lehetőleg olyanok által támogatva, akik annyit tudnak az anyahajókról, hogy az a vízen úszik :P

  [ Szerkesztve ]

  2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.

Új hozzászólás Aktív témák