Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
senior tag
A kínaiak nem lesznek különösebb bajban, mert ezeket rég leklónozták, lásd pl a flinke, straus, ural, kraft, és egyéb márkanév alatt futó kerti gépeket és szerszámokat. A meglátásod helyes ugyan, mert például ezek mellett az eredeti stihl is kínában készül, pontosan ugyanezeken a gyártósorokon. Csak ha a stihl kijön onnan, az nem a kínaiaknak fog fájni. Ugyanis a reláció szerintem a fordítottja, mint amit konklúziónak kihoztál: Ha kína nem gyártja a nyugati brandeket tovább, akkor is tudja gyártani a sajátjait, így a kínai brandeknek lesz közel 100%-os piaci részesedése, az európaiaknak pedig közel 0%, mivel az összes gyár és knowhow kínában van ezekhez. Ugyanez igaz az általad említett különféle random brandek alatt futó ipari berendezésekre, meg a világon szinte minden iparra. Való igaz, hogy van számos olyan gyár és üzem is, ahol a tudást tényleg a ,,nyugat'' birtokolja, és a kínai csak dolgozik egy tál rizsért, azonban ez szerintem már bőven a kisebbség, döntő többségében a teljes workflow és termék kínai, az európai márka pedig csak egy ugródeszka nekik, ami alatt lopózva bejöhetnek európába, egyre jobb és jobb termékekkel.
2013 nyara -> ettől az időponttól kezdve kizárólag privát üzenetben tudsz elérni, a fórumot nem olvasom/írom, mert ÉLETEM van.
Új hozzászólás Aktív témák
it A jelentések szerint már exportlicenceket sem oszt ki az USA, így a Huawei-t lassan minden alkatrésztől elvághatják. A holland és japán exportot is lekorlátozták Kína felé.
- Új LG Gram 14 WUXGA IPS 16:10 Nano i7-1165G7 16GB 1TB SSD SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- 4th gen. i7 félkonfig - Z97 / i7-4790 / 16GB / Arctic cooler
- Zotac Zbox CI547 Nano Mini PC (I5-7200U, 8GB DDR4, 250GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest