Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz szumo #11003 üzenetére

    ismerős helyzet... ezért "rejtőzködök" szinte folyamatosan :) általában akkor találják meg az embert legtöbben, ha amúgy is tropa... ez ilyen murphy-törvény... van olyan nap, amikor akkora a pangás, hogy már várja az ember, hogy csinálhasson valamit, máskor meg olyan ütemben áraszt el a meló, hogy óráról órára úgy érzem, hogy sehova nem haladok, hanem csak szaporodik minden :( (leszámítva engem...)

    most néztem a metrós újságot, milyen "csúcskonfigok" vannak benne... hát a legkisebb valami atomos akármi, a legnagyobb sem olyan sokkal komolyabb a 9800gt-vel, de az vagy 3szor annyiba is kerül... együtt érzek azokkal, akik kifognak pár júzert, akik logikusan végiggondolva megveszik a legkisebbet (persze az atomosat) és pártízezres ráfordítással erőművet akarnak belőle varázsolni... (jó lenne, ha minden olyan egyszerű lenne, ahogy gondolják...)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák