Új hozzászólás Aktív témák

  • Ano

    őstag

    válasz hsrasus #3259 üzenetére

    Ebből nekem az jön le elsőre, hogy mennyire nem vagyunk egyformák ... természetesen a pénz mindenkinek számít, így mindenki eldöntheti, hogy melyik a drága vagy melyik a megfelelő árkategóriájú termék.

    Én a routert nem használom letöltésre (arra van külön NAS-om) ... routernek használom ... és mivel több mint 20 eszközünk van itthon és sokszor itthonról dolgozunk ezért kellett egy jól személyre szabható eszköz, ami mellette stabil, gyors, biztonságos és működik ahogy kell és ki is tudja használni a 1000-es Digit ...

    Az Asusom is megfelelő volt, csak volt egy hibája, amit nem tudtam rendesen megoldani ... mellete viszont stabil volt nagyon ... viszont amióta megvan a Syno, már látom, hogy miben tud többen mint az Asus ... pl a Safe Access-t azt nagyon jól be lehet lőni az eszközökre és a tartalom szűrés is jobbnak tűnik a számomra, így jobban védve van a család és a gyerek eszközök, ami manapség azért eléggé fontos dolog szerintem.

    Cserébe viszont a Syno nem olyan stabil ... a legelső anomália olyan 40+ nap uptime után jelentkezett ... azóta van heti automatikus restart ... azóta nincs anomália, szóval nem a legszebb megoldás, de legalább működik ahogy elvárom tőle ...

    Az ár meg megint csak viszonyítás kérdése ... nekem is fájt amikor ki kellett fizetni a Syno-ért a sok sok 10ezrest, de utólag visszatekintve már csak azt tudom mondani: megérte!

    [ Szerkesztve ]

    Synology RT6600AX felfedezés alatt

Új hozzászólás Aktív témák