Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz #56573440 #40817 üzenetére
Én nem értem ezt a PLEX rossza LG TV-n mizériát. Tőlem 2 ismerős nézi távolról a tartalmat WebOs -es LG -vel 1 meg NetCast. Igaz ahogy nézem nem néznek csak szinkronos filmeket DE ezeket mind Direkt Stream vagy Direkt Play -be kérték le 0 transcode volt tőlük. Pedig most több hónapot vissza néztem a Tautulli ba.
Teljesen vegyes FHD/HD/SD filmek/sorozatok. Még a NetCast -osnak se volt az utóbbi 2 hónapba 1 transzkódja se.Ebből én azért arra következtetek, hogy egy átlag usernek akkor csak jó lehet az is. Azt gondolom, hogy ez nem ilyen volt kapásból meg simán lehet valakinek rossz de azért ezt a 3 utat kicsit erősnek érzem.
Talán egy próbát lehet neki adni első körben nem ? -
fulton
addikt
2k alatt azt érted , egyszeri 2.000 ft?
Az nem gond.
Tényleg gyorsabb az xplay.
Srácok, nem igaz már addig eljutottam hogy egy könyvtárat hozzá tudtam adni. De hiába adom hozzá a másik kettőt ugyan ugy, nem olvassa be a filmet. MIért?
Film 3D
Film HD
Film SDA film 3D adtam hozzá elsőnek, majd sorba a többit. AZ elsőt beolvasta...a többit miért nem?
Rámegyek a könyvtár melletti kis lenyilló ablakra, majd könyvtár beolvasása, de semmi...nem látja. -
fulton
addikt
Köszönöm a teljeskörű válaszod!
Plex-ről a véleményem, az xplex valóban jobb gyorsabb, lehet tekerni is...
Viszont, hiába oldottam meg mindent , könyvtárakat, most per pil beolvas minden filmet. De ha töltök hozzá le valamit, azt nem frissíti. igen bekapcsoltam a köyvtár beállításainál hogy automatikusan frissítsen ha változás van. De semmi..
Ami tökéletesen szinkronizál, az a SmartShare, és a Video Station. (utóbbit mobilon ellenőriztem le) rögtön megjelent a film benne amit leszedtem. Tv-n pedig a smart share-n szintén.
Plex-en nem. Baker hogy nem jön össze. De sajnálom hogy a video station nem elérhető LG--n
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest