Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboy77
csendes tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok... Egy 8 éves DS213-at cserélnék le, 4 lemezes Syno-ra.
Látatlanban a választott a DS420 lenne (tehát a sima, nem a "J"-s, nem a "+"-os), de ugyebár ilyen nincs, csak a DS418. Ezt 2017. szeptemberében jelentették be, tehát lassan 3 éves modell lesz. Igaz hardware és szolgáltatások tekintetében jó lenne a DS418, de ehhez értelemszerűen 2-3 évvel hamarabb jár le a software-es támogatás mint például egy idei/tavalyi modellen (DS420J, DS420+). És nekem ez számít, hosszú távra tervezem a NAS-t...
Figyelemmel követem a Nascompares weboldalát és Youtube csatornáját, szerintük ha lesz is új "középső" modell, akkor az egy éven belül semmiképp sem várható, de még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy nem is lesz egyáltalán, mivel a "J"-s és "+" -os modellek mára tudásban és hardware-ben sokkal közelebb vannak egymáshoz mint pár éve, így kérdéses a létjogusoltsága.
A 420J-t picit visszalépésnek gondolnám, a 420+ pedig árban már kicsit sok... Ti mit tennétek? Mit gondoltok?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest