Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz Intelligencs #69731 üzenetére

Én még ezt is megérteném a Syno részéről, mint ahogy nyilván az sem véletlen h a belépő modellekbe még mindig csak 512 mega ramot tesznek ... volt már soxor említve, de egy 220j csak abban különbözik a 218-tól, h kevesebb benne a ram (mármint teljesítmény szempontjából) ... árat tekintve nyilván filléres különbség van 512 mega és 2 giga között, szóval tuti nem azért van bennük ennyi, mert nem férne bele a büdzsébe, hanem azért, mert ha a 220j-ben is lenne 2gb ram ugyanennyi pénzért, akkor kb senki sem venne erősebb vasat soho kategóriában, mert az is elég lenne szinte mindenre. (Persze simán lehet, h a 7-es DSM-nek már akkora lesz a hw igénye, h a következő J-s modellekbe nagylelkűen betesznek 1 gigát :) ) Most már szinte biztosan ez az oka annak is, h btrfs csak a komolyabb modellekhez jár, amivel sztem nincs is semmi gond ... illetve azzal sem, h elqrták és egy darabig az érintett modelleken is használható volt a btrfs, ilyesmi előfordul ... ami tényleg nagyon nem korrekt, az az ahogy intézték az egészet ahelyett, h kapták volna az érintett tulajok a figyelmeztetést ezerrel, h frissítés után megszűnik a filerendszered támogatása, mindenképpen csak backup után frissíts. Aztán most meg próbálják visszalapátolni a sz@rt a lóba, h vegyél drágább modellt vagy belépünk ssh-n és megfaragjuk (olvastam, h van akinek így megcsinálták, dehát érzékeny adatoknál ez nyilvánvalóan nem lehet járható út), ahelyett, h kiadnának egy azonnali updateot ami lehetővé teszi a btrfs használatát amíg tudnak menteni az érintettek

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák