Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok., boldog új évet kívánok mindenkinek. Adott egy 3TB. WD RED merevlemez. NAS azt jelzi, hogy tönkrement, kimentettem róla minden fontos infót. Összekötöttem tegnap laptoppal, szeretnék egy tesztet végezni HD Sentinel alatt. Töröltem azt a partíciót amit most szeretnék újra elérhetővé tenni. Segítsetek legyetek kedvesek, lemezkezelő csak 746 GB. jelenít meg.HD sentinel tesztet az egész HDD-re szeretném elvégezni és nem csak a mostani 746 GB. Képek lentebb:
USB átalakító megjelenítette amúgy a hiányzó 2 TB. partíciót korábban a lemezkezelőben, ebből arra következtetek, hogy nem ez a gond de én hülye töröltem, bízva abban, hogy a win 7 majd egyben megjeleníti az egész 3 TB.-ot
Parancssorban is ránéztem és ott is csak a 746 GB jelenik meg. Hogyan tudom visszahozni a hiányzó, törölt particíót?
Új hozzászólás Aktív témák
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest