Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
Sajnos az iPad air2 esetében is ugyanezt figyeltem meg, azért vettem másikat. Először nem feltűnő, de ahogy telik az idő, egyre neccesebb. Illetve néha jól működik, aztán néha meg nem. De ha töltőn van, akkor kifejezetten dögrovás volt az Air2 esetében és jelenleg is. Sőt az Air2 esetében olyat is csinált a rendszer, hogy frissítettem, aztán be volt állítva az ébresztő a munkába reggel 7.00-ra, onnantól kezdve nem lehetett kikapcsolni, bugos lett. Nem látszott az ébresztő a rendszerben, de minden nap ébreszt szépen, így ki kellett kapcsolnom, mert hétvégén is csilingelt. 😁
-
loncsika
tag
válasz
janeszgol #62 üzenetére
Lehet, az akksim vacakol lassan, ez van a rendszerben, meg lehet nézni:
Your iPad battery's real stats:
MaximumFCC (original maximum capacity): 9029 mAh
NominalChargeCapacity (current maximum capacity): 7634 mAh
CycleCount (number of complete charge cycles): 530 cycles
Relative to when it was new, your battery capacity is 84,55%. -
loncsika
tag
Én felraktam a 9. gen iPad-re, de belassult, valami iszonyat. Most is hogy gépelek, eltart egy ideig, míg sikerül neki. De egyébként rendszeresen fagy az internet, minden. Nem igazán vagyok elégedett vele. Ezzel az új frissítéssel. Főleg ha töltőn van az iPad, akkor aztán iszonyat.
-
niof
veterán
válasz
bedibazsa #50 üzenetére
Most már... De ez régebben nem volt így. És a temérdek panasz miatt kénytelenek voltak belemenni a gyártók, hogy hosszabb támogatást biztosítsanak, ami az Apple-nél alap volt.
meg persze az EU olyan szabályozásai, mint az egyszerű szervizelhetőség (pl. akksicsere DIY). Ezek is a hosszabb használati időt és a kevesebb e-hulladék termelést segítik elő (picit). Bár nem tudom, hogy ezt mikortól kell abszolválni kötelezően, egyelőre nem láttam ilyen készüléket (bár lehet, hogy csak nem figyeltem fel rá), ami ennek megfelel. -
bedibazsa
senior tag
válasz
janeszgol #51 üzenetére
Akárcsak a Pixelemen, és 600 font volt, míg az iPhone 16 £800 lett volna. Szerintem ez korrekt így.
Apple AI amúgy nagyon gatya, legalábbis semmi értelme szerintem - asszonynak 15 Prója van, Anglia, tehát itt nincs EU. Tegyük hozzá a Pixelemen sem használtam soha AI-t, valószínűleg nem is fogom.
-
janeszgol
félisten
válasz
bedibazsa #50 üzenetére
Ha csak ezt nézed valóban nem rosszabb. Az Apple-nél minden támogatott eszköz egyszerre kapja meg az update-eket. Tehát release date-nél mindenki, aki támogatott eszközt használ nézheti a frissítést. De ez változhat az almánál is.
Ugye az Apple AI késik Európában különböző okokra hivatkozva. Mi lenne, ha bizonyos frissítések sem fognak megjönni vagy csak késve ezzel is odaszúrva az EU-nak? Bármi lehet.
-
hankock
tag
Másnál is előfordul, hogy az iOS 18.3.1-el a 80% beállított akku töltés, most 100%-ra tölti a telefont?
-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski #42 üzenetére
Igen? Na majd szétnézek. Őszinte leszek a piacra alig járok, pedig itt lakok albiban 2018 óta.
-
janeszgol
félisten
Ha az is ceruzás, akkor lehet. De nem a Xiaomit. Nem a Motorolát.
Igazából a Samsungnak nincs ellenfele most androidos fronton.Szóval a válaszom nem, nem váltanék, viszont a 2-3 éves modellváltást kibővítem 4-5 évre akkor. S23U van, szívesen megvenném majd mondjuk az S26U-t előfizuhoz, de így meggondolom és más márka helyett maradok náluk, de később cserélek telefont.
-
Úgy látom a figyelem érzékelő funkció hibát nem sikerült kijavítani.
-
Viktor77
titán
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Biztos?
Ha lesz két telefon, egy Samsung (amit megszoktál) meg egy mittudomén, Xiaomi, egy árban lesznek, ugyanolyan felszereltséggel, meg fogod gondolni a Xiaomit mert a Samsung késett egy frissítéssel? (Magamtól ezt nem kérdezem meg, mert nem szoktam újonnan megjelenő telefonokat venni). -
Viktor77
titán
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Ó, nem is kell, nem vagyok én olyan félelmetes. Elnézést ha félreérthető voltam (soha nem votam híve a testi erőszaknak).
Csak remélném, hogy személyesen el tudod magyarázni, hogy miért jó ha azonnal frissítek, mintha mondjuk 3 hónap múlva (vagy ha a gyártóm miatt ennyivel vagyok lemaradva). -
Viktor77
titán
válasz
Medocsabi #31 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem kell. Én is frissítek biztonsági javítást, banki appokat (sokat használom őket), de nyavajogni nem fogok, hogy még nincs új oprendszer (amiről amúgy is mindig megoszlanak a vélemények, hogy kell-e, lassít-e, stb.).
Windowst sem szeretnék évente újat.Janeszgol meg aki jobban tudja, hááát...
-
Medocsabi
addikt
Az, hogy NEKED jó valami, miért teszi alapvetéssé, hogy az a valami mindenkinek jó? Nem véletlenül jönnek a biztonsági frissítések, appok, VPN, stb, rengeteg mindenhez KELL a frissebb oprendszer. Ha valaminek a szükségességével nem vagy tisztában, az nem baj, csak akkor ne akarj kinevetni valakit, aki nálad jobban tudja. Mert az neked lesz ciki.
-
niof
veterán
válasz
fornettisuti #17 üzenetére
Ez is teljesen jogos. Az Apple/Droid war-t félre téve, ezt igenis az Apple-nek köszönhetik a Droidos felhasználók, mert azért azt látta mindenki, hogy a terméktámogatás náluk kiemelkedően hosszú, és miért kellene lecserélni egy készüléket két évesen, ha egyébként semmi baja? Csak mert a gyártó úgy döntött, hogy nem supportálja tovább? És ez persze akár környezetvédelmi megfontolásból is megközelíthető, mert aki nem siet telefont cserélni, mert elégedett a régivel, az kevesebb e-hulladékot bocsát ki.
-
niof
veterán
Mint ahogy a többiek is szép sorban sorolják, az ilyen problémákra gondoltam. Nyilván nem a top gyártók top készülékeire, mert azért nem mindenki olyat vesz. De láthatod, egy ilyen jelentéktelen hír alatt is egy felvetésre épp elegen jelezték, hogy bizony, létező jelenség.
-
fornettisuti
veterán
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy adott gyártók mióta is biztosítanak hosszú éveken keresztül frissítésket. Innen nézve a Samu nem jófejségből kezdte el kitolni a frissítéseket időben kitolni, menni kellett a nagy konkurens után ezen a téren, mert régóta nehezményezve volt már.
-
Straw
senior tag
Ez igaz hogy nem mindenki vesz csúcstelefont, de az Apple termékek a felső kategórába tartonak, tehát illik a másik oldalról is az ilyen kategóriás eszközökkel összevetni. És ebben a kategóriában viszont már a másik oldalon is a legtöbb gyártó legalább 5 év biztonsági frissítést garantál. Almát körtével nem igazán korrekt...
-
vadkörte
addikt
válasz
Medocsabi #11 üzenetére
A Samsung mióta Dingond Pingpong ??? (Xiaomi, Lenovo igaz kínai, de messze nem eldobós két pálcikás)
Nem mindenki vesz csúcskategóriás készüléket, azokon kívül is van ám élet! Kollégák régebbi csúcs Samui, Sony-k, Huawei-jei, Xiaomi-jei is 1-2 főverziót kaptak, után 1 évig patch-eket majd EOL
-
-
niof
veterán
válasz
droland1978 #4 üzenetére
Ha most a Google frissítésekre gondolsz, hát én nem arra...
-
niof
veterán
Legalább ők javítják a problémákat idővel, nem úgy, mint mások...
-
vadkörte
addikt
Igaz iOS hír, de csendben a MacOS-hez is megérkezett a 15.3.1
-
Délelőtt fel is cuppantottam mindkét iPhone-ra, amit most használok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tegnap este óta elérhető a publikus verziója az iOS 18.3.1-nek és az iPadOS 18.3.1-nek.
- Netfone
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest