Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    Heti akció egyik gyöngyszeme:
    World of Guns: Lifetime Access for Guns
    A legtöbb kézifegyvert tartalmazza amivel már lőttünk kedvenc CS/CS:GO/COD/Battlefield játékunkban. Ebben a játékban viszont alaposan meg is ismerhetjük ezeket a fegyvereket. Szó szerint az utolsó csavarig szétszedhető/összerakható mindegyik fegyver. Sniper Elite sorozatból megkedvelt XRay-el (vagy metszettel) tanulmányozhatjuk a fegyvert működés közben is.

    Vannak benne mini játékok is ahol időre és/vagy pontosságra (hányszor nyúlunk mellé a folyamatban) kell teljesíteni a feladatokat. Az eredményünkből készült statisztika összevethető a barátaink/más játékosok teljesítményével. Az eredményünk alapján XP pontokat kapunk, amikkel más fegyverekhez/lőterekhez szerezhetünk hozzáférést. Fegyvereinket ki is próbálhatjuk lőtereken, szintén különböző feladatokban, amik teljesítéséért XP-t kapunk.

    A játék használata ingyenes, de IAP (In-App Purchase) módszert tartalmaz a tartalmak megvásárlására. Az összes fegyver elérhető a feladatok teljesítésével szerzett XP-ért. Viszont meg van kötve a kezünk, mert csak egy bizonyos sorrendben lehet feloldani a fegyvereket. Ha valaki türelmetlen vagy csak a kedvenc fegyvereivel akar játszani, annak fizetnie kell. Egyszeri (de nagyobb összegű) vásárlással (Lifetime Access for Guns) az összes mostani és jövőben megjelenő fegyverhez/lőtérhez azonnal hozzájutunk. Aki nem tud/akar egyszerre ennyit kiadni, annak ott vannak a kisebb csomagok, kisebb tartalommal. Vagy akár fegyverenként megtehetjük ugyanezt IAP-al.

    A program működését egy részletes, 16 részre osztott tutorial mutatja be. Ezt a részt szerintem hihetetlenül elrontották, mert elképesztően unalmas és túl sokáig is tart. Az alap AK47-est fogjuk benne 2-2 alkalommal szétszedni/összerakni. Ezzel az a gond, hogy túl részletes (96 részből áll). Egyébként a kegyelemdöfés az ezek után következő Colt 1911 volt, ami 8 fő részből áll. Ezt egy pillanat alatt szét lehet szerni vagy összerakni, és így is teljesen jól megértettük volna a játék alapvető működését!

    Mindegyik fegyver kétféle összetettségben hozzáférhető. Az egyik a csak a főbb alkatrészeket bemutató, a másik és egy részletes, minden alkatészre kiterjedő részletességű modell. Pl. Colt 1911 esetén az első 8 db, a második 52 db alkatrészt tartalmaz.

    A bónusz részlegben külön megvásárolható csomagban (XP-ért NEM!) különböző csontvázakat vagy autókat (köztük a 989 részből álló DeLorean DMC-12-et!) rakhatunk össze. Ezek most nincsenek lerázva, de a következő 2,5 hónapban ezekre a dlc-kre is várható egy -50%-os akció. Ingyen egy 233 részből álló emberi csontvázzal játszhatunk.

    Mellette:
    * mérnöki pontosságú részletességgel kidolgozott fegyver modellek
    * tulajdonképpen egy teljesen használható és olcsó kiképző szoftver a fegyveres testületek részére
    * ideális a fegyverek szerelmeseinek vagy azoknak akik szeretnek szétszerelni/összerakni dolgokat, de nem szeretik a rendetlenséget
    * Unity motorra épül, szuper alacsony a gépigénye

    Ellene:
    * a lőterek a COD1 látványvilágát hozzák vissza az ultra alacsony részletességű texturákkal
    * fegyvereken is lehetne nagyfelbontású textúra, de ez nem annyira zavaró
    * a tutorial rendkívül hosszú és unalmas

    IAP poén:
    Alapesetben csak következő hozzáférhető szintet/egységeket látod a fegyverfán. Viszont 2,99 €-ért felfedi a teljes fát. Remek! És mit látunk ilyenkor? Azt, hogy mennyi mindent nem vettünk/oldottunk fel még! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák