Hirdetés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Bittorrent topik
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Ez a videó nagyon ütős lett! Megint kedvet kaptam hozzá pedig kb. 2-3 hónapja fejeztem be.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
markknight
veterán
Nem tudom mennyire fogja nekik megérni, de pacsi, hogy összehozták.
-
myckey
veterán
Értékelhető SW game, ezt legalább örömmel fogadja a gamer társadalom, sztm.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
k-adi
nagyúr
lesz 3. rész ?
-
myckey
veterán
válasz Neurotoxin #6 üzenetére
Egyelőre az első itt is jobban megfogott...akkor ki voltam rá éhezve, és a zöldfülű tanonc szál is érdekelt.
Másodikban még nem vesztem el annyira. De ami késik...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
BoneDragon
veterán
Emlékszem, mindenki happy volt, hogy az új generációs gépek megjelennek, akkor milyen übergrafika lesz és hülyék lennének fejleszteni old genre... hány év is telt el azóta? 5 lassan? ... és még mindig megéri nekik kihozni ezekre az elavult porfogókra, mert senkise veszi a "nexgent". PS5-re konkrétan nincs az utóbbi években exkluziv cim, csak valami folytatás, amit végül kijön PC-re is. Holnap pl jön az új gow... Mi történt a sonyval? Örülök, hogy nem vettem anno "nextgen" konzolt.
Itt egy összehasonlitó videó a játékról oldgen vs nextgen.
Oké, alapból se nézett ki a játék jól, ráadásul őskövület motort használ, de na, azért nem akkora a különbség...
Az a baj, hogy a konzolok a mai napig visszafogják a fejlődést, az igazi nextgent, lásd videó.
Mire kijön a ps5 próóooóó már az is elavultnak fog számitani.
Várjá mindjá jön egy konzol fanbojj a kanapé elől aztán megmondja mekkora balfék vagyok... -
Montanaxy
aktív tag
Ezt rendesen ki kellett böjtölnie akinek ilyen konzolja van. Pláne a spoilerek miatt.
-
Redneck
nagyúr
válasz BoneDragon #8 üzenetére
Te sem láttál még közelről PS5-öt vagy XSX-et. Current gen már 4+ éve, és igencsak szép játékok vannak.
Sokan vannak akiknek még előző gen gépük van. Ők is szeretnek játszani, és szerintem nem bánják ha valami arra is megjelenik egy "kis" csúszással.Az más kérdés hogy a fejlődés szempontjából ez mennyire jó, de sok címnél már dobták az előző generációs konzolokat.
Szerk:
A senki sem veszi az aktuális generációt meg szimpla baromság. Több tízmilliós nagyságrendű eladások vannak mindkét oldalon. A környezetemben kb mindenkinek van PS5 vagy XSX, kivétel 1-2 vér PC fannak akik 3-4x ennyiért építenek gépet.[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Nekem van Xbox One, illetve tavasszal építettem egy i7 12700 KF + EVGA 3090ti 24 GB és 64GB RAM Gamer pc-t. Ég és föld a PC javára az élmény. Egyik rokonnak van PS5, Tényleg szuper konzol, de az se közelíti meg az asztalim teljesítményét. Arról már nem is beszélek, hogy konzolon a lehetőségek nagyon korlátozottak csak játékra illetve multimédiára lehet használni egy asztali gép ennél sokkal sokkal többet ad. Természetesen tisztába vagyok vele, hogy sokan anyagi megfontolásból nem tudnak összeállítani egy ilyen drága gépet de ne mondjuk már azt hogy csak a vér fanok raknak össze ilyet ha tehetnéd majdnem mindenki csinálná csak anyagi vonzata van amit természetesen ahogy mondtam is megértek.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Redneck
nagyúr
Majdnem 30 évig PC-ztem. Nem mondom hogy csak a vér fanok raknak össze, én is csináltam, és barátok is nyomják, de ők semmilyen körülmények között nem engednék el a PC-t.
Az Xbox One és a PS4 már megjelenéskor sem volt túl acélos, tök felesleges ahhoz a jóval frissebb PC-hez hasonlítani.
Megjelenéskor elpasszoltam a VGA-mat és vettem egy XSX-et. Azóta is jó döntésnek tartom, ahogy sokan mások is.Gépeket azóta is építek, barátoknak, ismerősöknek, de saját célra, nem szívesen mennék vissza. Igaz az elmúlt 5 évben, a játékokkal kapcsolatos prioritásaim is jelentősen megváltoztak.
Mindenki vegyen azt, és játsszon azzal amivel akar, és amivel tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Legszebb nők!
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 23 éve működő üzletből!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest