Hirdetés
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Milyen program, ami...?
- Linux Mint
- [Re:] Feltörte a vonzó nők otthoni biztonsági kameráit egy technikus
- Ubuntu Linux
- OpenMediaVault
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
repvez
őstag
Valaki nagy vonalakban be tudja nekem mutatni ezt az appot vagy leirni, hogy milyen modokon lehet beállitani, hogy olyan zenéket játszon amiket szeretek?
Tegnap tettem fel elvileg van 7 nap prémium kiprobálhatóság igy addig szeretném megnézni mit tud, hogy megtudjam érdemes e fizetni érte.
Egyelöre nem sok zene közül tudok választani a böngészés és a felfedezés menükben.
Ami tetszik azt a műsorra tüzéssel tudom felvenni vagy mindenképp a felvétel listára kell választani?
A böngészés folyamán megjelenő albumképek azok lementésre kerülnek a telefonra?
Az offline zenehallgatáshoz, gondolom leszedi a zenét a készülékre, de akkor hogy tudom másik készüléken is meghallgatni
A futáshoz való válogatás mi a lapján válogat? Mert azt láttam, hogy vannak ilyen mix szerüségek,de nem szeretném mindet végighallgatni, hogy milyen számok vanank benne.Hogy tudok szűrni bizonyos stilusokra előadokra , zene megjelenések idejére? Vannak e magyar számok fenn?
Ha beregisztráltam, és ujra telepitem a telefont vagy a számitogépet akkor csak vissza kell jelentkeznem és minden ugyan ugy lesz mint volt vagy ketdhetem előröl ?
Mennyi adatot eszik és ha 32kbitre visszaveszik a sávszélt akkor is müködik vagy akkor már nem tud folyamatosan szólni?
ja és hogy lehet kikapcsolni, mert ha kilépek az app bol akkor még tovább szól?
Illetve a saját számaim ami a memoria kártyán vannak azokat hogy lehet beimportálni, hogy azok közül is válogasson?
A google play menynivel másabb jobb/rosszabb ennél?
[ Szerkesztve ]
-
repvez
őstag
Tudja valaki ,hogy hogy lehetne ugy beállitani a spotyfyt, hogy akár PC-n akár androidon csak olyan zenékből válogasson amik nekem tetszenek müfajok?
Mert vagy csak egy fajtára lehet koncentrálni vagy válogatásokra, de vagy olyan számok jönnek be amiket nem ismerek egyáltalán vagy olyan ami nem is teszik.
Az meg elég pepecs meló lenne, hogy minden egyes zenét manuálisan keressek meg.
Magyar számokat meg szinte nem is ad be.
a 90es évektől napjaink trance és dance zenéi kellenének és magyar "örökzöldek" rapublik, beatrice, lord tankcsapda stb és a mai slágerek.
Ez elég változatos ahhoz, hogy egy kategórián belül megtaláljam öket és igy nem is ajánl felIlletve amiket bepipáltam , hogy meglegyen a saját zenék között,de csak online ha erre megyek rá akkor is lejátszik olyan számokat is amik bár ugyan attól az előadótól van de nem pipáltam be mint tetsző számot.
-
repvez
őstag
És mi alapján ajánl zenéket? mert én még nem találtam rá arra menüre ami hasonló zenéket nyomatna mint amik már a kedvencek között mentve vannak.eddig se magyar számokat se mai slágereket nem dob ami mostanába a rádióba vagy a clubbokba szól
-
repvez
őstag
Az miért van, hogy több 100 szám van elmentve a dalaim közé, de mindig ugyan azokat játsza le minden nap, pedig be van kapcsolva a véletlen lejátszás.
Megnyitom PC-n az alkalmazást rámegyek a dalaim részre elindítom és a véletlent benyomon neki, de minden nap ugyan azok a számok jönnek csak.
-
repvez
őstag
Nem tudja valaki, hogy a PC-s verziója a spotify nak miért hallkabb mintha ugyan olyan hangerőn egy YT videot vagy csak egy másik lejátszóval játszanék le MP3at?
Kb olyan mintha fele hangerő lenne mint máshol.Ez elég zavaró amikor a spotifyre beállitott hangerön egyszercsak rányomok egy másik hangforrásra és hirtelen sokkal hangosabban szól minden , ami estefelé nem épp a legjobb. sem a fülesen sem házimozi hangszórókon .
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- FIFA 21
- League of Legends
- Polgári Repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- AMD FX / FX-8320 / FX-8150 / FX-8120 / FX-6300 / FX-6200 / FX-6100 /
- Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- Denon AVR-3806 7.1 rádió-erősítő 7x160W
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest