Hirdetés
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A Prémium hogyan működik?
"Térerő nélkül is mehet a buli" Akkor nem kell neki net,de akkor honnan játssza le?Lementi a telefonra a zenéket?Hogyan működik ez?
Köszönöm!ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
Orlin
addikt
válasz
sheratan #1764 üzenetére
Értem.Csak azért kérdeztem mert így gondoltam én is.De ismerősöm előfizetett és nem találtuk azt a mappát amibe mentette a zenéket.Ezért nem értettem hogyan is működik.
Köszönöm!
ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ha előfizetek akkor eltűnnek a reklámok az asztali lejátszóból is?
Számok között jönnek a reklámok meg lent a sávon is ott van.
Köszi!ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
Orlin
addikt
Értem köszönöm!
És hogyan történik az előfizetés.Ezen az oldalon a Lejárati dátumnál mit kell megadnom akkor?
Köszi,első előfizetésem lenne![ Szerkesztve ]
ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Én is prémiumos vagyok már!
A kérdésem az lenne amikor telepítettem a pc-re kért helyet magánok offline dalok tárhelye,oda csináltam is neki a "d" meghajtón egy mappát.Nem töltöttem le semmit de nézem a mappában vannak már file-ok.Ezek micsodák pontosan?Mi van ha törlöm őket?Köszi!
-
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
válasz
Aweriot #3481 üzenetére
Nekem is a héten járt le az akciós amit tavaly vettem és nem aktiválta magát automatikusan sima felhasználó lettem.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hogy szokott lenni a Spotify-nál a kedvezményes előfizetés?
Most akarok egy 3 hónapra ismét.Ez lejár majd decemberben...
Ha esetleg december környékén megint lesz valami kedvezmény ,akkor nem lesz ez kizáró ok,hogy előfizessek rá?
Szokott lenni kikötés kik vehetik igénybe az éppen aktuális kedvezménykét.Köszi!
-
Orlin
addikt
Csak én nem találom most a fizetési módoknál a 3 hónapos/egyben változatot?
-
Orlin
addikt
Most futottam bele Facebook-on a Spotify hirdetésbe!Kommentek alatta az miatt ,hogy fizetni kell érte...
Remélem lesz majd karácsonykor valami kedvezmény ,arra várok most.Már lejárt régebben a prémiumom és nagyon idegesítenek a reklámok.[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Várható akciós ajánlat decemberben?
Már lejárt rég és már nagyon unom a reklámokat... 🤣ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
Orlin
addikt
Elektronikus zene kedvelőktől kérdezném.
A BBC Radio 1 Essential mixek nem kerülnek fel valamilyen módon Spotira?
Más forrásból szerzem,be ,de ha Spotin is fent van esetleg jobb minőség,mint a 320 kbps AAC akkor érdekelne.
Köszi.ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A bankkártya adatokat hol tudom megváltoztatni?Reggel egyszer megtaláltam de most nem találom.
Mintha a régi kártyám számát mutatta volna és volt is üzenet mellette.
De mivel most is vonja az új kártyámról nem hiszem,hogy a régi lenne ott.
Amúgy az hogy van hogy van aki fizetés nélkül használja a prémium szolgáltatást?
Munkatársam mindig azzal menőzik, hogy vam valami törése hozzá és én milyen hülye vagyok,hogy fizetek érte.
Nem szándékozok trükközni csak érdekel.
Köszi.ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét