Hirdetés
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
-
twofatcat
őstag
Moroghatok egyet? Jó lenne a különböző appok tervezői beszélnének egymással. Nem magyarul használom, ha nem pontos a magyar kifejezés:
Desktop: "le nem játszható számok megjelenítése a listákban" itt be kell kapcsolni mutassa szürkén az éppen nem elérhető dalokat
iOS app: "le nem játszható dalok elrejtése" itt nem kell bekapcsolni ha azt akarom mutassamegjelenítése vs elrejtése nem következetes
-------------------------------------------------------------------------------------------------
iOS app zene minősége:
automatikus
alacsony
normál
jó
rendkívüliAlatta magyarázó szövegben a "jó" helyett "magas" szerepel. Plusz a bitrátákhoz odaírhatnák egy óra zene mennyi adatforgalmat generál az adott minőséggel.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Desktop kliensben listában dalnál 3 pötty menü: első elem add to queue (sorbaállítás műsorra tűzés), második elem a dalból rádió indítása
telefonos appban listában dalnál 3 pötty menü: harmadik elem a sorbaállítás, ha konkrétan rámegyek a dalra és felül 3 pötty menü akkor második, vagy úgy gondoltak abban következetes alulról mindig a második?Biztos van még más is... összevissza pakolásznak
[ Szerkesztve ]
-
twofatcat
őstag
Én nem tudom mit csinálnak. Szóval desktop kliens, mobil app, web player háromféle UI
tegnap írtakhoz még: sokat használom a web playert, ott a listában első elem a dalból rádió indítás, harmadik a sorbaállítás. Tényleg teljesen összevissza van minden!
Azt se szeretem a már kedvencekbe rakott dalnál második elem a kedvencekből eltávolítás. Túl könnyű félrekattintani, amikor csak következő dalnak akarnád.(küldtem nekik feedbacket, sok reményt nem fűzök hozzá)
-
twofatcat
őstag
válasz
Aweriot #5134 üzenetére
Sajnos ellenkezőleg szerintem. Garázscég szívvel-lélekkel figyel mindenre, hallgatnak a visszajelzésekre. Most túl nagyok, hogy bukjanak, most lehet összevissza variálni ahogy kedvük tartja.
Az ios appon megnyitom a szívecskékkel összegyűjtött kedvenc dalaim listát. A barmok odateszik a szívecskéket feleslegesen az összeshez és pont oda jobbra ahol a jobbkezes ember amúgy scrollozna a hüvelykujjával! Katasztrófa design! Gyakran a szívecskét találom el, mert útban van és akkor kérdezi eltávolítsa. Nem azért gyűjtöttem a kedvenceket, ilyen könnyen lehessen törölni. Itt kellene a 3 pötty menübe elrejteni ezt a funkciót. Főleg hogy oldalra swipe-ra is előjön a lehetőség, az egy szándékos mozdulat jobbra akkor köv. dalnak, balra akkor eltávolítás kedvencekből.
Azt a "behind the song" dolgot is inkább kapcsolnák ki, most vagy legyen rendes dalszöveg ahogy Apple Music-nál, vagy ne ez a kamu amivel önként "reklámozzák" a funkció hiányosságot.
Engem nem érint, de az is miért van az ios app okosabb az androidosnál?
Ha az Apple Music javítana a felfedező algoritmuson, már váltanék. Igaz, annak is van előnye-hátránya ugyanúgy. Pl. ki tudja azt ha belakja az ember, viszont lemondja akkor törlik a listákat? (mivel nincs free mód, ahogy Spotinál)
-
twofatcat
őstag
válasz
FoxiestFox #5136 üzenetére
Redditen és a saját közösségi fórumjaikon évek óta tesznek magasról a gyakran jogos kritikákra. Talán csak az használ amikor a "miért mondtad le?" kérdőívükben dühöngi ki magát a kedves user. Közben ellentmondó információkat találtam AM lemondás, majd később újra előfizetés forgatókönyvben visszakapom-e a listákat. Na majd egyszer tesztelem.
-
twofatcat
őstag
válasz
FoxiestFox #5138 üzenetére
A Spotinál igen, az Apple Music a kérdés mivel ott nincs free mód.
-
twofatcat
őstag
Újra lesz dalszöveg egyes országokban
Európában is megcsinálhatnák újra... -
twofatcat
őstag
Premium Duo előfizetés pároknak
jönnek majd a "leszel a párom?" érdeklődések
-
twofatcat
őstag
válasz
WhiteWalker #5156 üzenetére
Ti egy prémium előfizetést használtok ketten? Akkor nem csoda mindketten látjátok mit adott hozzá a másik.
A Duo csomag két prémium előfizetést tartalmaz. Mindkettő megtartja a saját listáit, ajánlásait, csak pluszban bejön a Duo Mix lista ahova az algoritmus mindkettőtök ízlésének megfelelő közös halmaz dalokat ajánl együtt zenehallgatásra.
-
twofatcat
őstag
Vissza fognak szoktatni a kalózkodásra
szürke dalok a listában, már megint egy komplett album tűnt el
-
twofatcat
őstag
válasz
Aweriot #5240 üzenetére
Remélem csak ideiglenes probléma, mert az album eltűnés duplán fáj, mivel Spotin (és AM-on is) ennek a 11 dalos album végén volt még plusz 20 db koncertfelvétel dal is, ami egyébként is ritkaság sajnos streaming szolgáltatóknál és ez a banda élőben jobb is.
Minden hónapban bosszankodom, ahogy nézegetem a listáimat mennyi dal kiszürkült! Csoda még ezt a funkciót nem törölték, hogy ne is láthassam mit vettek el. Pedig nem mondhatnám valamilyen nagyon eszeveszett réteg cuccokat hallgatnék. Pl. az 80s listámon most Nena dalok is eltűntek.
Nem egy dal, nem egy album, rendszeres probléma az eltűnés folyton. Kénytelen leszek várni, vagy lemondani a prémiumot és a miért mondtad le feedbackbe belerakom ezer éve Spotify userként az AM screenshotot, hogy ott megvan... -
twofatcat
őstag
válasz
WhiteWalker #5244 üzenetére
Erre mondtam, csoda még nem vették ki ezt.
-
twofatcat
őstag
Se vele, se nélküle viszony. Régen is túlléptem dolgokon, desktop lejátszó nagy változás amikor pl. a 3rd party appok kikerültek, dalszöveg kikerült...
Nehéz mert, jól belaktam már, ajánló algoritmus is egész jó nálam. Spotify connect, web player, kereső, ingyenes mód, közösségi listák, crossfade, mobilon swipe to queue, ezekben jobb mint az AM. Másban meg az jobb/más már, több dal, más app, más gyűjtemény kezelés, akku legalábbis iPhone-on értelemszerűen Apple Music-nál a pont. Most úgy határoztam prémium lemondva, egy darabig AM lesz, aztán a Spotify úgyis küldi majd pár hónap után az 5 euró/3 hónap visszacsalogató emailt. Kettő helyett jobb lenne egy, de mindkettőből hiányzik ez vagy az.
A jogi része tényleg labirintus, nem is értem adott előadó két albuma, ugyanaz a kiadó, egyik lekerült hirtelen, másik továbbra is elérhető és akkor várhatom visszakerül majd vagy mi van.
-
twofatcat
őstag
Vajon a mai Apple event milyen hatással lesz a Spotify, Deezer stb. üzletére?
Apple One Bundle: The Individual plan gives subscribers Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, and iCloud storage (50GB) for $14.95 a month.
Miért fizessen valaki 10 dollárt a zenéért a Spotify-nak, ha Apple-nél 15-ért kap zenét és még három dolgot is? -
twofatcat
őstag
válasz
Aweriot #5253 üzenetére
Meglátjuk. Elég sok iPhone+Spotify kombót használót ismerek, én is köztük vagyok, ám ez az ajánlat pont elgondolkodtató lehet szerintem. Főleg amikor Spotin éppen kiszürkült valamelyik albumom.
Egyelőre nem sajnálom a Spotify-t, még mindig ők a legnagyobb kutyák a zene streaming területén. Hiába van Amerikában pl. Amazon Prime bundle is zenével, videóval, könyvekkel. Meg AM öt éve, sokan táncolnak egyikről a másikra. Egyre több zenelista költöztető szolgáltatás is van már.
-
-
twofatcat
őstag
válasz
pethYeti #5267 üzenetére
Végül is akkor maradhattál volna Spotify-on is.
Overcast podcast, Spoti csak zene és akkor nem is fog podcastot ajánlani. Elvileg
Apple Music kapcsán még kevésnek érzem, hogy iPhone-on még oké az app, viszont Windows PC-n az iTunes is és a music.apple.com web player is gyenge-gyenge a svédekhez képest.
-
twofatcat
őstag
Filmeknél és sorozatoknál még rosszabb a helyzet, annyi helyen vannak a jogok miatt. Le is mondtam a Netflixet, csak alkalmi szinten évente egyszer egy hónapra bekapcsolom, másik hónap HBO GO. Apple TV ajándék egy év még tart, mindig jönnek az újak Amazon, Disney már mindenkinek lesz külön streaming szolgáltatása.
Lehet havonta ugrálni, mert folyamatosan egyiket se éri meg fizetni szerintem.
Zenénél koncertfelvételek és Spotify-ról kiszürkültek alternatív beszerzése, OneDrive-ra felrakom onnan megtalálja a Spotify kliens, átszinkronizálni mobilra. Kissé körülményes, ez van. Apple Music: az a baj, nehéz a Spotify-tól elszakadni annyira crossplatform, connect, normális web player, app jobb még, egyedül a dalszöveg hiánya és kiszürkülő dalok miatt vagyok mérges rájuk.
A Deezerrel mi újság mostanában? Indulásuk óta nem néztem rájuk, a Spotify és Apple Music mellett nem jutnak eszembe. Tidalt és Youtube Music se érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
twofatcat
őstag
válasz
FoxiestFox #5297 üzenetére
Képzeld el miután felmásoltad az offline kedvenc dalokat a lejátszódra, valaki fogja és törli róla, nem tudod hallgatni. Nem értem miért kell ehhez nosztalgia szociológiai tanulmányt csinálni. Régen eltűnt suliban az Oasis CD-m, az hasonlóan bosszantó ahogy most panaszkodok eltűnt Spotify-ról egy album.
Profit témában régen rosszabb volt: 4-5 ezer forint volt egy CD 8-10 dallal, most 5 euró a streaming havidíj sok millió dal katalógushoz.
Ellentmondást érzek: régen jobban beleéltük magukat ami érdekelt, most meg ne panaszkodjunk ha eltűnik a kedvencünk? -
twofatcat
őstag
válasz
FoxiestFox #5299 üzenetére
Szerintem nem jó, hogy a jogászok kénye-kedve szerint vagy üzleti okokból szürkül ki egy dal, tűnik el egy album mintha nem is létezne. Nem szerencsejátékért fizetünk, hogy ami fent volt az hirtelen eltűnhet. A Spotify a legnagyobb szolgáltató, oldják meg a kiadókkal.
-
twofatcat
őstag
Az más. Te linkedről ide jutva kiderül napokon belül visszakerült az előadó, azóta is fent van mindhárom album. (akármilyen explicit szöveg)
Én hetek, hónapok óta nem tudok hallgatni Spotin egy adott albumot, dalt mert nyom nélkül eltűnt. Apple Music-nál még ott van. Fizessek két szolgáltatásra, menedzseljek két gyűjteményt? Ki tudja meddig lesz ott? Ennyi erővel aggódjak náluk is eltűnik? Az egész streaming szolgáltatásnak az volt a lényege, hogy kényelmesebb az innen-onnan beszerzett mp3 fájlok kezelésénél. -
twofatcat
őstag
válasz
FoxiestFox #5332 üzenetére
Windows 10 funkció ez:
gépház - fiókok - bejelentkezési opciók - legalul kapcsold ki az automatikus folytassa ahol abbahagyta funkciót
settings - accounts - sign-in options - use my info to... -
twofatcat
őstag
A Songshift és a Spotify megegyeztek, újra működik a playlist költöztető app
Az lett a megegyezés, hogy user által létrehozott listát lehet átvinni máshova, viszont a Spotify által válogatott listákat nem. Ez így korrekt.
-
twofatcat
őstag
válasz
Aweriot #5381 üzenetére
Ja, minden csak akarat kérdése
viszont az érthető a Spotify nem örült az automatizált egy perces másolás rivális szolgáltatásra. Végül is szellemi tulajdonuknak tartják a válogatott listákat. Sok pénzt raknak a streaming cégek ebbe, algoritmus által összerakott, művészek által kézzel. Személy szerint engem kevésbé érint, de jó vannak ilyen költöztető szolgáltatások.
-
twofatcat
őstag
144 millió prémium előfizető van
Vajon még meddig gyengül a forint? Azért sok kicsi sokra megy alapon nem mindegy a Spotify havi 5 eurót kér, az Apple Music 1500 forintot. (azt hiszem évesnél van még kedvezmény is)
-
twofatcat
őstag
-
twofatcat
őstag
Hát viszlát Apple Music és szia ismét Spotify!
(a kettőből egy hibrid lenne számomra az igazi, majd idén tesztelem a Deezert is egy hónapra)
-
twofatcat
őstag
válasz
Aweriot #5574 üzenetére
Free trial, miért ne.
Egy hónap átfedéssel lehet szépen tesztelni. A web playerük már öt perc alatt kiderül ezerszer jobb, mint az AM. Spotify-hoz képest van dalszöveg. Éves előfizetést én nem mernék, viszont akinek beválik két hónap díját úgy elengedik. Összességében biztos a Spotify a király, azért is térek vissza állandóan. Azért jó lenne csipegetnének funkciókat a többiektől is.
Spotify and Musixmatch: powering lyrics together | by Musixmatch | Musixmatch Blog
Erre még meddig kell várni a mi régiónkban, nem elég a dalok régiós hülyesége, most ugyanazt csináljál a dalszövegekkel is.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- [Re:] Újszerű Lenovo Legion Y530, i5 8300H, 8GB, IPS FHD 300nit, GTX 1050Ti, SSD+HDD, Garancia, Egér+Táska
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- 3D nyomtatás
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PHP programozás
- Rendszergazda topic
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- KERESEK - EVGA NVIDIA RTX3070 XC3 ULTRA 8G RTX
- Iphone 7 Rose Gold 32GB Vodafone kishibás
- Beragadt bolti készletből, verhetetlen áron HP 15" i5-8265U/8GB RAM/256GB SSD/GeForce MX110 VGA
- Bomba áron, MSI GP73 Leopard 8RF Gamer,17,3"FULLHD IPS, i7-8750H/16GB RAM/512GBSSD/GTX1070 (8GB RAM)
- "Gamer" villogós csodagép
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest