Hirdetés
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
borges7
tag
válasz
unravel #5387 üzenetére
Az nekem már amúgy is el van cseszve, annyi zenét hallgattam(főleg régebben még) hibás, vagy hiányos adatokkal PC-ről
amúgy meg ha ugyanazt a lemezt meghallgatod mondjuk "eredetiben", aztán remastered, deluxe, vagy ki tudja még hányféle kiadásban, már nem stimmel a dolog.
-
borges7
tag
válasz
Aweriot #5436 üzenetére
Igen, de nem ez a helyes sorrend! Nézd meg a discogs-os linket, és hasonlítsd össze a számok hosszait! Az 1. szám címe helyesen "Ho Bo Bo"(ha belehallgatsz azt is éneklik, rögtön az elején), tehát az a 13.-kal van felcserélve. A 2. a 12.-kel, és így tovább. Tehát mindkét adatbázis rossz tulajdonképpen. A 12. szám a "Na Kamel Ma"(ezt az egyet már hallottam régebben is, asszem azt jelenti, hogy "nem szeret" ), kb. a 19. mp-től hallani is, hogy ezt énekli a Mitzu.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
tag
Zavart érzek az erőben. Kaptam egy emailt, hogy 3 hónap akcijósan 4.99 euró, de ha megnyitom az oldalt, ott már 9.99 euró ugyanez...A megkötés alapján jogosult lennék: "Offer not available to users who canceled Premium after Oct 17, 2020." (utoljára kb. fél éve fizettem elő, de régebben használtam már ingyenes ajánlatot) [link]
-
borges7
tag
Na, egész gyorsan válaszolt a support a kevert lemez ügyében. Pár napja írtam nekik, és tegnap már jött is az email, hogy köszönik, megnézték, látják a problémát, továbbították a Content team-nek felülvizsgálatra. Persze hozzátették, hogy hetekbe is telhet, mire konkrét eredménye lesz, de már ez is valami. Majd beszámolok, ha előrelépés lesz az ügyben.
-
borges7
tag
Nevetséges ez a siránkozás, hogy azért nem keresnek "eleget" (jelentsen ez bármit is), mert a Spotify keveset fizet. Nem kötelező szerződni vele, illetve más platformokon is lehet árulni, reklámozni a zenéket(pl. Bandcamp), rengeteg lehetőség van, soha ennyi nem volt. Az nem a streaming sara, hogy a fizikai eladások így visszaestek.
-
borges7
tag
válasz
mobilizmo #5508 üzenetére
Elolvastam, arra reagáltam. Kinek tiltsuk meg, hogy zenéljen? hogy ne legyen ennyi "szemét". Monopolhelyzet? Van legalább 8-10 hasonló szolgáltató a világon, miért mindig csak a Spotify-ról van szó? A Tidal pl. többet fizet, ha jól tudom. Ráadásul gondolom az előadók ahány helyen megjelennek, annyi helyről kapják a jutalékot, szóval ez sem arra utal, hogy nagyon egysíkú lenne a rendszer(ezt érdekes módon sose említik). A régi, kiadói rendszerben is a nagy sztárok kapták a nagy lét, nincs olyan, hogy mindenki jól keres vele. Pláne ekkora mennyiségnél, ahogy te is írtad.
-
borges7
tag
majd, de még nincs...a magyar verzióban [link]
"Érdemes időnként megnézni, frissült-e már a Spotify mobilos alkalmazása, az új verzióban ugyanis a felhasználók már meg tudják változtatni személyes lejátszási listáik borítóképét." -
borges7
tag
Öö, az ingyenes változatban az normális, hogy ha elkezdek hallgatni egy playlistet(vagy lemezt), egy dal után mindig visszadob egy pár nappal ezelőtt hallgatott lemezre? (mindig ugyanarra). Ja és ha ezután rákattintok az előre léptetőre, akkor visszaugrik a playlist következő számára.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
- HP Omen 15,6" UHD 3840x2160 G-Sync*i9 9880H/32GB/1TB+512GB NVMe SSD/RTX 2080/HP gari2022.03.18-ig
- Új Dobozos Lenovo Yoga C940-14 Érintős Ultrabook Tab x360 14” -35% i7-1065G7 16GB 1TB SSD UHD 4K IPS
- Asus ROG RGB, 6/12 mag,Gtx 1650 super,SSD,HDD
- Eladó Garmin Fenix 6
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr