Hirdetés
- Vállalati szoftvertitkok ellopásával vádolja a Tesla az egyik mérnökét
- Feltörte a vonzó nők otthoni biztonsági kameráit egy technikus
- Tesztelik Szingapúr első autonóm, kereskedelmi buszjáratát
- Globális szakszervezetet hoztak létre Google-alkalmazottak
- Nagy nyomást gyakorol a Facebookra, a Twitterre és a YouTube-ra Amerika
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Keem1
addikt
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Fujifilm X
- Napelem
- [Re:] Samsung Galaxy Fit 2 - az edzőn sok múlik
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- Formula-1
- [Re:] ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac alaplap
- Ez a mondat angolul?
- [Re:] Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Laptop, notebook bontás.
- Új HP Elitebook 830 G6, 13.3" FHD IPS, i5-8365U, 16GB, 256GB NVMe SSD, gyári gar 2023.03.29
- Latitude E7470 [I5-6300U, 8GB ram, 240GB SSD, HUN világító bill, FHD IPS, 1 év gar.]
- Latitude E7470 [I5-6300U, 8GB ram, 240GB SSD, HUN világító bill, FHD IPS, 1 év gar.]
- GAMER PC /RTX 2060 6GB/ i5 10400F/16GB RAM/240GB SSD/1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr