Hirdetés
- DIGI internet
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Újabb csoportos kereset indult az Apple ellen az iPhone-lassítás miatt
- eBay
- C# programozás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen program, ami...?
- Router gondok
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
-
válasz
borges7 #1997 üzenetére
Összefoglalót le tetszett nyitni?
A különbség pedig igencsak észrevehető lesz.
Burt1793: Úristen, hány szám lehet az?
Budán persze, hogy nincs probléma vicces is lenne. Vidéken azért még vannak bőven vakfoltok.
[ Szerkesztve ]
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
-
unravel
őstag
válasz
borges7 #1997 üzenetére
Az automatikus nem tudom mit csinál.
Az extrém minőségben több, öblösebb a mély és a magas is szebben ciripel. (szerintem)(#1993) MADcat : szerintem az unlock is megéri azt a párszáz forintot. a widget nagyon hasznos, pillanatok alatt beállítható az időzítő.
[ Szerkesztve ]
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz
borges7 #2003 üzenetére
"Asszem be kell szereznem egy nagyobb sd kártyát
"
Ne tedd!! Vigyázz , csak 3333 szám lehet letöltve egy eszközön. Ne gondold hogy ha veszel egy 256 gigás kártyát azt teleteheted Spotifyos dalokkal.
Inkább keress megfelelő árban lévő korlátlan netet.(szerintem)
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
Keem1
addikt
válasz
borges7 #2014 üzenetére
Szerintem az, amit írtál: minden törlése a beállításokban. Eltart egy ideig, de cserébe mindent lepucol. Nem csak azt tárolja ám, amit te hallgatsz (ha mond neked valamit a P2P)
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Keem1
addikt
válasz
borges7 #2133 üzenetére
Ha van a hifin 3,5mm jack vagy RCA BEmenet, akkor simán veszel egy bluetooth adaptert, és úgy már telóról le tudsz játszani: teló >> BT >> BT adapter >> hifi.
Persze, a kínai 1-2 ezres BT adapterekben lévő DAC viccnek is rossz, nem hogy zenét hallgatni. Egy rendes BT receiver szerintem simán van 5 lepedő, szóval kérdés az, hogy neked így megéri-e.Én nemrég vettem egy Android TV boxot, többek között a spotify is a szolgáltatások része, értelemszerűen egyéb eszköz (PC, telefon) nem szükséges, a telót távirányítónak használom. A box rá van kötve a tévére, plusz a hangfalszettre. A kiváló video és audio minőség mellett maximális kényelem. Ja, és a tenyérnyi box épp nem volt 20 ezer kiszállítással együtt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Keem1
addikt
válasz
borges7 #2136 üzenetére
Igen, az-az, ahhoz kell egy kb. olyan kábel, amit az előbb a hóember mutatott.
De sajnos, mivel a minőség mindig kényes pont, és nincs gyakorlati tapasztalatom, nem tudok neked ilyen adaptert linkelni - mivel nem ismerem ezeket.
Sőt, ha nem feltétlenül kell neked a vezetékmentes dolog (mert a telefont ott tudod hagyni a hifi közelében), akkor elég is a fentebb látható kábel.Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Primary92
senior tag
válasz
borges7 #2146 üzenetére
Nekem Clipper Pro van, arra nem fizettem semmi extrát.
Egy ócska analóg hangkimenettől biztosan jobb, ezt tapasztalatból írom. Mondjuk jobb az alsópolcos telefonoktól, vagy az ilyen 100k alatti 15,6"-os laptopoktól. De mondjuk egy normális DAC-tól, vagy tisztességes hangkártyától elmarad.
Kényelmesnek pedig kényelmes. Döntsd el, hogy melyik a fontosabb.
Mennyi pénzt szánsz a dologra? Csak Spotify-t szeretnél hallgatni? -
Primary92
senior tag
válasz
borges7 #2152 üzenetére
Jól szól. Egy feltöltéssel nekem 2 napot bír, de nem tudnám megmondani hány órát van használva. A gyári 6 óra kb. reális.
De én inkább ezt venném egy HIFI-hez: http://www.avantree.com/category-bluetooth-speaker-adapter-21/long-range-bluetooth-audio-receiver-avantree-rc500.html
A HIFI-den ha jól láttam van optikai bemenet. Ezzel pedig tudnád használni. Valószínűleg BT-on keresztül így lenne a legjobb hangod. Ha utcán is használnád zenehallgatásra, akkor értelemszerűen a másik.Egyébként USB hangkártyaként is működnek. Legalábbis a Clipper pro működik.
-
unravel
őstag
válasz
borges7 #2178 üzenetére
Én a smarterplaylist weboldal segítségével minden héten hétfőn automatikusan elmentetem az aktuális hetet dátummal. "Discover Weekly - 10/23/17"
Ezt az adott héten átbongészem...ami nagyon szar azt kitörlöm belőle. De az tetszik, hogy 2016 júniustól megvannak az eheti kalandjaim.
Továbbá azt a számot amit bepluszozok azt átrakja nekem egy másik playlistbe. Szóval van egy listám azokból a jó számokból amit a Discover Weeklyben találtam.
...
Más:
A smarterplaylist weboldal segítségével lehet készíteni egy Top tracks nevű listát ami egybegyűjti az 1000(!) leghallgatottabb zeneszámod és tud automatikusan frissülni....az is nagyon jó.LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
Burt1793
veterán
válasz
borges7 #2382 üzenetére
Ez menő, nekem olyanokat írt, hogy nyugtassam a mutatóujjam, mert 2400 számot továbbléptettem, meg hogy 45 éves lennék az alapján, hogy mit hallgatok stb.
A listádat majd meghallgatom, én nem tudtam megosztani az enyémet, pedig próbáltam.A képem meg ilyen, hát ezek a számok több lejátszási listában benne vannak, a kérdőívem 3/3as lett.
Szerintem ebben benne van a mobilos, legalább is merem remélni, mert több, mint 500 óra zene az az év egytizenhatoda.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
borges7 #3574 üzenetére
Na most elvileg(a franc se tudja már követni mit variálnak) 10.000 számod lehet/eszköz letöltve és a gyűjteményedbe is ugyanennyi fér. Az a dal amit letöltesz nem kerül be automatikusan a gyűjteménybe és az ott lévő dalok se kerülnek maguktól letöltésre. A te konkrét esetedben nem értem a problémát, valószínű bug.
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Notebook hibák
- [Re:] [Kolondrum:] Én és a Martes foina, közismertebb nevén a nyest
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- FIFA 21
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- BestBuy topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
- [VIDEÓKÁRTYÁK A KÉSZLET EREJÉIG!] - [SZÁMLÁVAL] - RTX 3070 - RTX 3090 - RX 6800 - RX 6900 XT
Állásajánlatok
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest