Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    Ebbe most futottam bele:
    Zenei streaming szolgáltatatók piaci részesedése

    (Viszont a cikk állításával ellentétben jelenleg az a helyzet, hogy az audio streaming hallgatottság a járvány helyzet miatt inkább csökkenő tendenciát mutat - legalábbis egyéb források szerint (forrás pl.).)

    Más. Itt általában negatív megjegyzéseket olvashatni a Spotify heti ajánlóival kapcsolatban, szóval legyen eggyel több pozitív is: én alapvetően elégedett vagyok vele. Az ajánlott számok 90%-a teljesen rendben van, ha nem is lesznek kedvencelve, egyszeri hallgatásra teljesen jók. Az ajánlók kimondottan reflektívek: az adott héten hallgatott előadók/stílusok visszaköszönnek a heti ajánlókban is. Én nem érzek problémát a réteg zenékkel sem: mivel nem nagyon hallgatok mainstream-et, az ajánlóimban sem szerepelnek ilyenek (sőt: nem egy párszázas havi hallgatással "büszkélkedő" előadót sikerült felfedeznem az ajánlókon keresztül).

    Persze én is bele tudnék kötni: nem lenne rossz, ha rájönne, hogy a héten nem azért hallgattam meg X előadó néhány számát, mert szeretem, hanem mert olvastam róla, és kíváncsi voltam, hogy milyen. (van persze private session, de macerás bekapcsolni, és előre nem lehet tudni, hogy érdemes-e... :) ); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák