Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Anulu79 #4662 üzenetére

    (Hát, nem teljesen értem a kérdést, de azért megpróbálok válaszolni. Vagy a többiek majd kisegítenek.)

    A regisztrációkor (ha nem facebook-os), akkor elvileg egy email címet és egy jelszót adtál meg (ezekkel lehet bejelentkezni), valamint egy nevet ("hogyan szólíthatunk"). A felhasználó nevet (a hosszú, látszólag véletlenszerű karakterekből álló azonosítót) a Spotify generálta (azt nem lehet megválasztani.)

    Ha a hosszú azonosítót felejtetted el, azt megtudhatod úgy, hogy az email-lel bejelentkezel a Spotify web-es felületére, és ott a fiók adatok között megtalálod.

    Ha az email címet felejtetted el, de a hosszú azonosító a birtokodban van, akkor azzal kell bejelentkezni a web-es felületre, és az email cím is ott lesz a fiók adatok között.

    Ha mindkettőt elfelejtetted, akkor bajban vagy... :) De ha a PC-s alkalmazás telepítve van, és oda be vagy jelentkezve (azaz induláskor nem kér jelszót), akkor jobbra fönt a lenyíló menüből az Account (Fiók?) menüt kiválasztva átdob a böngészős felületre (bejelentkezve), és ott már a fiók adatok között meglesz minden.

    A "hogyan szólíthatunk" nevet nehéz elfelejteni, mert mind a PC-s, mind a mobilos felület általában azt mutatja a fejlécben. Ha nem azt mutatná (néha a hosszú azonosító jelenik meg), akkor a hosszú azonosítót beírva a Spotify keresőjébe, megtalál mint felhasználót, és az (egy elemű) találati listában az a név lesz kiírva, amit megadtál.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák