Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz WhiteWalker #4431 üzenetére

    Szerintem nincs olyan feature jelenleg, hogy random lejátszás két listáról, hacsak nem kerültél bele egy béta programba. :) (Lehet ugyan több lejátszási listát tartalmazó folder-t lejátszani, de nálam (PC-n) ilyenkor szigorúan sorban megy végig rajtuk. Viszont fórum bejegyzések szerint régebben ilyen módon lehetett random is lejátszani egyszerre több listát, és az is lehet, hogy mondjuk Mac-en vagy web-es felületen máig van ilyen lehetőség.)

    Hasonló jelenség viszont felléphet akkor, ha az éppen lejátszott lista változik. Én pl. regisztráció után sokáig hetente két-két Discover Weekly és Release Radar listát kaptam: a második példány mindig egy-két nap múlva jött, és tartalmilag kb. 50%-os átfedésben volt az elsővel. Így mikor pl. kedden továbbindítottam a hétfőn érkezett Discover Weekly-t, azt tapasztaltam, hogy (a) a játszott számok egy része nem is szerepel a listán, (b) ha szerepel is, a listán nem az volt játszottként megjelölve. Éjszaka ugyanis megérkezett az újabb lista, ami felülírta a régit, de a lejátszási lista (a queue) nem frissült, azaz az előző nap "előkészített" számokat játszotta tovább. (Ez mostanában nálam már nem így van: az előző nap félbehagyott számot még végigjátssza, de utána újrakezdi a(z új) listát az elejétől.)

    A gyakori dokumentálatlan program módosítások engem is irritálnak, és vagyunk még egypáran, lásd pl. itt. Még szavazni is lehet. (Ez a spotify standard eljárása, ahogy néztem. Jön az kuncsaft, felvet valami ordítóan triviális dolgot, pl. "lehessen kopipésztelni a számok címét", vagy "mobilon is lehessen egyszerre több számot is áttenni egyik lejátszási listáról a másikra", erre aztán jön a válasz, hogy "ó, milyen remek ötlet, és bár pillanatnyilag nem szándékozzuk megcsinálni, de itt egy másik topic-ban a szavazás róla, tessék csatlakozni". Az egész persze úgy van kitalálva, hogy ne nagyon jöjjön össze érdemleges mennyiségű szavazat. És, persze, ha összejönne sem lenne semmi.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák