Hirdetés
- Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4ig Nyrt.
- Jegyvásárláson nyerészkedőket büntetett meg a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság
- Megveszi a felhasználók helyadatait az amerikai hírszerzés
- Bűncselekmény más nevében fiókot nyitni
- Állítólag kibertámadások bénítják meg a magyar kormányzati portálokat
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Mozilla Firefox
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Aliexpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI internet
- [Re:] 7,8 millió eurós bírságot szabott ki videojátékok kiadóira az Európai Bizottság
- [Re:] Állítólag kibertámadások bénítják meg a magyar kormányzati portálokat
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
twofatcat
őstag
válasz
K1nG HuNp #2608 üzenetére
Nem voltam CD gyűjtő csak a helyet foglalja. Ugyanígy csodálkoztam akik bepolcozták a fél szobát DVD filmekkel százezreket ráköltve egy elavuló formátumra. 1 dolláros MP3 egy fokkal jobb volt, hogy nem kellett 3 dal kedvéért 12 dalt megvenni, csak az MP3 fájlokkal is utáltam bíbelődni. Mai gyerek mihez kezdene egy CD-vel?
Áldás a stream ár-érték-kényelem arányban! A 10 eurós ár helyett nálunk még vásárlóerőhöz is igazították az 5 euróval. Régen ez egy fél CD vagy 5 db MP3 volt csak, most egy hónapon át annyi órányi zenét hallgathatsz amennyit csak bírsz. És aki az 5 eurót is soknak tartja még mindig ott a reklámos lehetőség. Ajándékba én is szerettem régen adni kazettát, lemezt, most csak átalakult ugyanúgy adhatsz ajándékba zenét digitálisan is például a családi előfizetéssel.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- [Re:] Felsőkategóriás gamer PC!
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Autós topik
- [Re:] Eladó új, csak kipróbált, jótállással Audio-Technica ATH-M50X fejhallgató - fekete
- Raspberry Pi
- Komoly Covid Kocsma
- Gaming notebook topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest