Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #20749568 #2227 üzenetére

    Válogattam pár tracket. Eltettem őket egy listába.
    De mielőtt bárki is el kezdené hallgatni! Ezek "zakat" zenék. Elég kemény dnb-k. Szóval ha valaki nem elég "befogadó" az inkább hagyja. Nem akarom én senki idegrendszerét kikészíteni, annyit nem ér. Szerintem elég ha választotok egy számot és meghallgatjátok, ha semmi fura nem tűnik fel akkor kész. :)

    Lista: [link]

    Most, hogy keresgéltem, támadt egy gondolatom. Mivel leginkább csak az ennyire zúzda zenéknél veszem észre. Nem lehet, hogy itt melóba elfogy egyszerűen az alaplapi hangkártya, olyan mint ha erejét vesztené? Egy másodperces halkulásokra figyeljetek. De mint mondtam, otthon is feltűnt ez a jelenség nekem (Xonar DX hangkari + Hyper X Cloud füles (Takstar belső ugye). Itt melóba próbáltam fiio K1-gyel is, és akkor is. Bár én már nem tudom, lehet placebo.

    Annyira nem fontos egyébként.

    Ui: Azért megosztom a "normális" listámat, is csak, hogy nehogy az maradjon meg bennetek, hogy milyen beteg zenéket hallgatok. :D [link] Nagyon sok mindent szeretek. Nem vagyok stílusokba begyöpösödve. Mondjuk a kecskeáldozós, hörgős metál az nálam nem gyerebe. :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák