Hirdetés
- [Re:] Az amerikai hadsereg tesztjei veszélyeztetik a repülés biztonságát
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Padavan firmware topik
- [Re:] Leállítja az internetléggömbös vállalatát az Alphabet
- Windows 10
- DIGI internet
- Ubiquiti EdgeRouter family
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Corleone33
aktív tag
válasz
Polllen #1385 üzenetére
eh, én régebben Google Music-on gondolkodtam illetve Deezeren, de rájöttem, hogy
1.egyrészt marha nehéz lenne az eddigi playlistemet/jeimről a zenéket szorgosan átturkálni más szolgáltatáson
2.jelenlegi előfizu csomagommal még mindig olcsóbb mintha sztenderd átváltanék egy másikra
3. nem igazán kínálnak többet mint a Spotify (oké, google music-nál ez a feltöltheted a saját zenédet dolog szimpatikus mindenesetre)
Tidal-al kapcsolatban kíváncsi voltam, de hamar levágtam, hogy az egész nem más mint egy túlárazott bohóckodás. Értem én hogy marha jó dolog x meg y minőségben hallgatni zenét, csak az már kicsit érvágás, mikor a zenei kínálat töredékét kapod meg ott cserébe és nem feltétlen olyan előadokat akiket személy szerint szívesen hallgatnék ennyi zsozsóért havonta.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Az amerikai hadsereg tesztjei veszélyeztetik a repülés biztonságát
- DIGI Mobil
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung BD-H6500 3D Bluray és Média Lejátszó
- iPhone X 256GB Space Gray, nagyon szép állapotban, 85% aksival, minden tartozékával eladó.
- Zidoo Z1000 4K, HDR médialejátszó
- ÚJ HP 250 G7 FullHD üzleti notebook Intel Core i3-105G1/8GB,/256SSD/15,6" FULL HD Magyar bill+táska
- Gyönyörű Dell Latitude 7290 12,5" FHD IPS i5-8350U 256GB 8GB W10 PRO magyar bill 2022.04-ig gar
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest