Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Bad Pritt #29899 üzenetére

    Apró, bosszantó dolgokra. Nem nézek más nyomozós sorit, epizodikusat meg főleg nem, szóval nem tudom a többi milyen. Pontosabban az utóbbi 10 évben azok milyenek. :)

    Például telefonáláskor látszik, hogy nem telefonálnak, csak a telefon kijelzője világít és azt teszik az arcukhoz. Többször volt ilyen, még azt is láttam, hogy Shaw Win-es mobilt használt, vártam is, mikor aktiválja az arcával valamelyik appot.
    Vagy amikor Finch hackel, akkor általában egy router beállítási képét mutatják, amin egy Win XP szerű téma van. Többször volt ilyen. :)
    Ha leöntünk egy billentyűzetet, az egész számítógép tönkre megy, függetlenül attól, hogy az egy desktop gép vagy sem.
    Egy pendrive másodpercek alatt képes hálózatokat leállítani vagy kódokat megszerezni.
    Amikor John beszél Finchcsel, akkor ugye a dupla koppintás a felvétel vagy letevés. Sokszor volt, hogy Finch egyszer csak megszólal, majd John utána koppint, mintha felvenné a hívást. Jaj de rosszak azok a részek.
    John karaktere abból áll nagyrészt, hogy mereven néz és próbál hangsúlyozni.

    De az akciójeleneteknél is bénáznak, pontosabban rossz a vágás. Lövéseknél főleg, de a verekedéseknél is látszik, hogy állnak, várnak, majd ütnek/lőnek. Sok ember halt már meg úgy, hogy - látszik a vágáson - közben sok ideje volt lelőni a másik felet, de nem tette.

    Tudom, ne nézzem, ha nem tetszik, de egyébként meg vannak benne nagyon jó részek néha. Vagy 3-4 részen tartó hosszabb sztorik.

    Viszont a 3x09 nem tetszett, néhány esemény benne főleg nem. Nagyon nem is érintett meg, igaz közben/előtte jöttem rá, hogy mi fog történni, így nem volt meglepetés, viszont így baromi amatőr megvalósításnak tűnt az egész.

    Szóval érdekel a vége, de nem tudom érdemes-e végignézni, vagy csak olvassam el a sztorit? Néhány részt így is áttekertem, viszont nem akarok lemaradni semmi fontosról, de így meg a sok kis bosszantó részlet nagyon zavar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák