- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Firefox
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
válasz Donki Hóte #10 üzenetére
"az nem azt jelenti, hogy egy mobiltelefonnal könnyű a DSLR/MILC szintet hozni"
Pont erre akartam kilyukadniPersze ha Pistike megvette a Nikon D850-et, és első nap fotóz egy zajos, bemozdult, végtelen nagy mélységélességű képet, majd mindezt agyonAI-zza és a hátteret mesterségesen szétblurözi, akkor persze rámondhatja a Honor marketing osztály hogy az övék is DSLR szint
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
veterán
Attól, hogy te már láttál DSLR/MILC géppel készült sz*r képet, az nem azt jelenti, hogy egy mobiltelefonnal könnyű a DSLR/MILC szintet hozni
Én is láttam már földön rostokoló repülőgépet, de mégis teljesen biztos vagyok benne, hogy a repülőgép gyorsabb, mint a roller
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MODERÁTOR
-
Végülis láttam már flagship MILC-cel (vagy a kihalás szélén lévő, ezért nem értem miért emlegetett (D)SLR)-rel) készült sz*r képet is bőven Szóval nem nehéz azt hozni.
A portréknál pedig pont a fizika miatt (objektívek és a gépek felépítése és mérete) még nagyon sokáig nehéz lesz normális minőséget reprodukálni. Persze lehet lenyomni az igényszintet az ilyen lózungokkal, ha sokan elhiszik hogy ez már tényleg a minőség
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Ixion77
addikt
válasz Viktor0610 #6 üzenetére
Őőőő.. He?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
MODERÁTOR
Nem értem, mi a baj ezzel.
SLR-szintű fotókat ígér.
Azt nem ígéri, hogy meg is adja azokat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
veterán
-
Emericus Max
tag
A felirat szerint ez egy portémester lesz
Ennyi...
A fektetett (landscape) képeket felejtsétek el. -
rdt89
addikt
Alig van benne több,mint a Pro verzióban, kamera terén szinte semmi.
-
rtrace
kezdő
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
Azt bírom, hogy nem is formátumot mondanak, amiről esetleg lehetne egy bizonyos szintű minőségre következtetni, vagy legalább valami olyat, hogy "filmszerű", hanem kifejezetten azt a tulajdonságot emelik ki, hogy tükörreflexes.
Mondjuk a "stúdió-szintű" elődhöz képest most annyira nem tették magasra a lécet az SLR-rel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Biztosan jó képeket fog készíteni, de az SLR/MILC minőségű fénykép készítéséhez még jópár év(tized)nyi fejlesztés kell
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976