Hirdetés

2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Skype topic

Hozzászólások

(#101) Zenty


Zenty
(őstag)

Hát ha webkamerás funkcioja is lesz ,akkor msn rolo!
Max msn csak annyi áll akkor melete ,hogy elterjedteb ,mert winsows alap progi azt pár dologba több támogatást élvez!
Bár ha igy megy tovább az se lesz néki!

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#102) Mr.Skyline


Mr.Skyline
(senior tag)

én is felraktam! esetleg tud valaki mondani egy Skype Help! oldalt (olyasmira gondolok mint pl.: Bővebben: link, Bővebben: link)
???:F

[Szerkesztve]

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#103) Mr.Skyline válasza Mr.Skyline (#102) üzenetére


Mr.Skyline
(senior tag)

re!, igazából arra lennék kiváncsi hogy lehet -e beállíatni saját betűtípust ill betűszínt mint az MSN-ben???

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#104) trec


trec
(lelkes újonc)

002. évfolyam 026. szám 6. cikk


NeoPhoneX - Net-telefon szélessávon


Budapest, 2005. február 3. – NeoPhoneX néven új szolgáltatással jelenik meg február 4-től az EuroWeb Rt., amely a már négy éve sikeres NeoPhone kártya előnyeit ötvözi a VoIP nyújtotta lehetőségekkel. Az internetre épülő hangszolgáltatás a tarifák szempontjából is átalakítja a piacot, hiszen minden eddigi szolgáltatásnál kedvezőbb percdíjakat kínál.

___ Technológiai háttér

Az IP-technológia* – a megnövekedett sávszélesség révén – forradalmi fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, és eljutott arra a technikai színvonalra, hogy valódi hangszolgáltatást nyújtson az interneten. Elemzők szerint ez csak a kiindulási pont, és hatalmas robbanás előtt áll az IP-piac, ami nemcsak a szolgáltatások színvonalában, minőségében, hanem tarifáiban is érezhető.

___ Felhasználás

Az EuroWeb a hazai piacon elsőként jelenik meg a világon bárhonnan igénybevehető internetes hangtovábbítási szolgáltatással. A SIP VoIP** hangtovábbító protokollra épülő NeoPhoneX-szel vezetékes és mobiltelefon is hívható az internetet használva.

A felhasználók február 4-től a www.neophonex.hu oldalon ingyenes regisztrálhatnak, és innen tölthetik le - ugyancsak ingyen – a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges szoftvert. Az új technológia népszerűségét jelzi, hogy a legelterjedtebb, internetes telefonálást biztosító Skype programnak már 23 millió regisztrált felhasználója van szerte a világban.

A NeoPhoneX regisztráció után minden felhasználó kap egy hatjegyű azonosítót, egy virtuális, ún. IP-telefonszámot, amelyen keresztül hívásokat kezdeményezhet és fogadhat is. Ez utóbbi szolgáltatás az EuroWeb rendszerének legjelentősebb újítása: a NeoPhoneX-ügyfelek nemcsak hívást kezdeményezhetnek, hanem hívhatók is, így a számítógépek teljes értékű telefont tartalmazó multimédiás központtá válnak.

A NeoPhoneX használatához a szélessávú internet-hozzáférésen túl elegendő csupán néhány eszköz, mindenekelőtt a számítógépre kötött fülhallgató és mikrofon együttes (headset), vagy egy telefonkészülék. Az említett eszközök számos helyen megvásárolhatók áruházláncokban és viszonteladói hálózatokban, sőt vidéki számítástechnikai boltokban is kaphatók lesznek.

___ Forradalmian alacsony percdíjak

Hálózaton belül a NeoPhoneX felhasználók ingyen hívhatják egymást, de a belföldi és külföldi vezetékes és mobiltelefonok hívási tarifái is rendkívül kedvezményesek. A szolgáltatás a világ bármely pontjáról igénybe vehető. Külföldről NeoPhoneX-szel hazatelefonálni egy itthoni belföldi hívás áráért lehet: csúcsidőben 6,60-8,00 Ft-ig, csúcsidőn kívül 4,40-5,90 Ft-ig. Február 4-től 5 Ft 20 filléres percdíjért lehet hívást kezdeményezni az USA-ba, lehet Kanadába vagy Németországba telefonálni. A belföldi hívások díja Budapestre és néhány vidéki nagyvárosba: 6 Ft 60 fillér, a többi településre 8 forint – mindez csúcsidőben.

A NeoPhoneX hálózaton kívüli hívások díjait a kiskereskedelmi forgalomban lévő NeoPhone hívókártyával vagy az ún. online NeoPhone kártyával lehet fizetni az interneten keresztül.

___ És a jövő…

A NeoPhoneX a közeljövőben saját fejlesztésű, kényelmi funkciókkal (chat, globális telefonkönyv) ellátott szoftver, és a szolgáltatás vállalati felhasználásra alkalmas változatának bevezetését is tervezi. Az EuroWeb International (www.euroweb-international.com) a hazai debütálást követően, új szolgáltatásával a régió más országaiban, Szlovákiában és Romániában is szándékozik piacra lépni.

___ NeoPhone kártya

A NeoPhone négy éve van jelen a piacon. Legismertebb lakossági terméke, a NeoPhone hívókártya, sokoldalú pre-paid kártya, amely külföldön és belföldön egyaránt használható. Előnyei a kiemelkedően alacsony percdíjak, a másodpercalapú számlázás és az azonnali felhasználhatóság (vezetékes és mobiltelefon egyaránt), de az sem elhanyagolható, hogy nem kell belépési és kapcsolási díjjal sem számolni. Jelenleg 50-60 ezer ügyfél használja párhuzamosan nagyrészt külföldi hívásokra, csak a lakossági felhasználók havonta átlagosan másfél millió percnyi nemzetközi hívást bonyolítanak le segítségével.

A kártyákat országszerte közel 5000 árusítóhelyen lehet megvásárolni 1000, 2000 és 5000 forint értékben. A NeoPhone márka üzleti előfizetőknek is kínál megoldást. A NeoPhone Business, a NeoPhone Direct és a NeoPhone Deal egyaránt hatékony eszközök a céges telefonköltségek csökkentésére.

*IP-kapcsolat – A számítógépes telefonálás lényege, hogy a gép a hangot digitális adatcsomaggá alakítja, ami a fogadó félnél ugyanilyen módszerrel alakul át ismét emberi hanggá. A technológiát IP-alapú kapcsolatnak is nevezik, mivel a számítógépek egyedi IP-cím alapján találják meg egymást.

**VoIP technológia - A VoIP (Voice over Internet Protocoll) technológia jelentősen növeli az adatátvitel hatékonyságát, mivel a kapcsolat nem áll fenn a beszélgetés teljes időtartamára, hanem csak akkor megy át adat egyik oldalról a másikra, ha a partnerek valóban beszélnek.

___ Az EuroWeb-ről

Az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. - Magyarország vezető üzleti internet-szolgáltatójaként - folyamatosan a legújabb technológiára alapozva az internet- és az IP-technológia minden területén korszerű eszközrendszert biztosít ügyfeleinek. Az EuroWeb International 2004-ben vásárolta meg az Elender Üzleti Kommunikációs Rt-t, amelyet összeolvasztott a már korábban is tulajdonolt másik hazai érdekeltségű cégével, az EuroWeb Rt-vel. A fúziónak köszönhetően Magyarország legnagyobb üzleti internet-szolgáltatója jött létre, mely cég forgalma 7 milliárd forint éves szinten, és összességében több, mint 100 ezer ügyfelet szolgál ki telefonvonalas és szélessávú internetszolgáltatással. www.euroweb.hu

https://www.neophone.hu/web/index.php?page=main.hu.3
:DD

(#105) trec


trec
(lelkes újonc)

http://hirek.prim.hu/cikk/44212
:))

(#106) Zenty


Zenty
(őstag)

A haverom probál hivni skypen ( modem 56 ks)
Akár mikor felveszem vagy ha öt hivom a skype valami távoli IO hibát ir kih és szét kapcsol! Ez miért lehet? Azért mert modem vagy mih? bár nem hiszem!

Guild Wars - Zenty a survivor

(#107) Slayer Valor


Slayer Valor
(őstag)

Én is használom a skypet, lionel_12 néven vagyok oda regelve. Nemtom hogy, de slayervalor már volt:DD Az egyetlen bajom a progival, hogy túl sok net és memória kell neki...

(#108) Slayer Valor válasza Mr.Skyline (#103) üzenetére


Slayer Valor
(őstag)

Lehet:) Mikozben beszélgetsz, a chat ablak tetején (ahova írsz) van egy olyan, hogy Betűtípus; mellette meg az emotikonok beszúrása. Nos, rámész, h betűtípus és ott nyagyságot, színt, betűtípust is választhatsz. Azt is, h félkövér dőlt, esetleg simán csak félkövér:D

(#109) Zsu_


Zsu_
(őstag)

Most ismerkedem a Skype-pal. Eddig nagyon tetszik :)
Az tényleg igaz, hogy Mo-ról Kanadát 4,16 ft/perc áron hívhatom??
És hogyan fizetem a számlát? vagy előre be kell fizetni valahova, és azt beszélhetem le?

(#110) Sanyo válasza Zsu_ (#109) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Itt nézz körül: Bővebben: link

A múlt héten fizettem be 10 eurót (2800 forint körül), nagynénémmel beszéltem Floridában, pont fele annyiba került mint a szüleimet felhívni a szomszéd szobában. :)

Bankkártyával vagy a Moneybookers online bankon keresztül lehet feltölteni az egyenleget, én az utóbbit használtam, mert csak egy számlaszámra kellett átutalnom az összeget, majd onnan a SkypeOut már csak 1 perc.

Moneybookers: Bővebben: link A regisztrálás ingyenes, a saját számládról az átutalás szintén ingyenes. A PayPal-hoz hasonló, bár ezt még nem volt lehetőségem kipróbálni.

[Szerkesztve]

www.pcpilot.hu

(#111) Apophis


Apophis
(őstag)

Nem azért, de ott az MSN, én azon beszélek haverokkal ingyé', amennyit akarok. Vagy külföldre nem működik?:F

If fate frowns, we all perish...

(#112) Sanyo válasza Apophis (#111) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Működik (99%-ban én is így használom), de ha nincs neten az illető, ez is egy lehetőség, hogy el tudd érni. :)

www.pcpilot.hu

(#113) nRu3 válasza Sanyo (#110) üzenetére


nRu3
(PH! kedvence)

És ha a nagynéninél lenne gép akkor ingyen lehetne beszélni , én már 1hónapja használom ,csak külföld, nagyon jó :D
szegény matáv igy még kevesebb bevétele lesz:DDD

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#114) Sanyo válasza nRu3 (#113) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Van gépe, bár ő inkább MSN user, de valahogy ki kellett próbálni a rendszert. :)

www.pcpilot.hu

(#115) nRu3 válasza Sanyo (#114) üzenetére


nRu3
(PH! kedvence)

Csak ha lehett ingyen is beszélni akkor minek a 10euro:F

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#116) Sanyo válasza nRu3 (#115) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Szeretek új dolgokat kipróbálni. :)

www.pcpilot.hu

(#117) nRu3


nRu3
(PH! kedvence)

Egyébként a skype csak szélesávú neten megy vagy müködik isdn-n is vagy akkár modemesen is ?

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#118) balco


balco
(fanatikus tag)

es olyan progit nem tudtok ami kezel egyszerre icq, msn, skype logint?
utalom a meszindzsort, de mindenki ezt hasznalja! :O:O

[Szerkesztve]

(#119) Sanyo válasza nRu3 (#117) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Ha jól tudom 33.6k modem a minimum. Hwsw fórumon írta vki, hogy mobillal GPRS-t használva már nem volt használható.

www.pcpilot.hu

(#120) Sanyo válasza balco (#118) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Skype-t kivéve a Trillian-t ajánlanám: Bővebben: link A basic verzió ingyenes, a pro 25 dolcsi egy évre (webkamera kezelés és egyéb extrák).

www.pcpilot.hu

(#121) Zenty válasza Apophis (#111) üzenetére


Zenty
(őstag)

Ez is teljesen ingyen van és jobb is :D!
Csak van benne egy lehetőség ,hogy rendes telefon vonalakat is hivhatsz benne(,helyi tarifával)!
Egyébként ,nem kötelező ezt a funkciot használni!Ugyan ugy dumálhatsz(szinte a legjobb minőségben a haverjaidal amennyit akarsz,vagy chatelhetsz!

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#122) aluser válasza Sanyo (#110) üzenetére


aluser
(tag)

Milyen minőségű volt a hang? Akadozott? / Tiszta? ... Üzleti tárgyalásokra megfelelő?

[Szerkesztve]

(#123) Sanyo válasza aluser (#122) üzenetére


Sanyo
(senior tag)

Teljesen folyamatos és tisztán érthető volt, kicsit olyan mintha egy alacsony bitrátájú mp3 hallgatása. :) Rendes telefonnál és a skype-skype hívásnál gyengébb. Az eddigi egyetlen internet->telefon hívásom azért nem éppen reprezentatív minta. :)

Ha kipróbáltad te is, írd meg te mit tapasztaltál.

www.pcpilot.hu

(#124) rumkola válasza Apophis (#111) üzenetére


rumkola
(PH! kedvence)

Ja, én sem értem ezt a skype hype-ot. :)
Kb 1000éve van msn és icq....
Akkor jó esetleg, ha telefonon akarsz elérni valakit ezen keresztül...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=rumkola

(#125) karib válasza rumkola (#124) üzenetére


karib
(PH! addikt)

A Skype hangminősége meglepően jó, pl. azért. Egy sima 384/64-es ADSL-en sikerült gond nélkül összehozni egy 3-4 fős konferenciabeszélgetést is már. Itt ugye a 64k-s felmenő sávszélességen van a hangsúly, ami nem túl sok - mégis full duplex, szinte nulla kieséssel.

Department of Redundancy Department

(#126) rumkola válasza karib (#125) üzenetére


rumkola
(PH! kedvence)

Hát nemtom, mi 3 évvel ezelött Wolfenstein multiban használtunk Roger Wilco-t, kb 8-an voltunk egy csapatban. Szintén 384/64. Játék közben is simnán tudtunk kommunikálni... Nem olyan nagy újdonság ez sztem, ami a lényeg itt, az az IP alapú telefonálás.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=rumkola

(#127) Zenty válasza rumkola (#126) üzenetére


Zenty
(őstag)

Nem maga az ötlet új a skype-nél ,hanem hangminőség a fő hangsuly!
Rogernél voltak elég problémák ,steamspeknél ,ventrionál is stb!
Ezek téleg olyan progik mint ha egy rossz minőségü voki tokiba beszélgetnél+ általába recsegések is hozzájárulnak a szinthez :( !
Skypenel ilyen nincs!Ha egyszer normálisan beállitod és van legalaáb egy adsl-ed akkor nagyon is közetlit a rendes telefon minőséghez!
Nemhiába net telefon proginak hivják! :D


[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#128) VÁMpír


VÁMpír
(fanatikus tag)

Valaki le tudná írni, hogy hogyan tudok rendes vezetékes telefont felhívni ezzel? Mikrofon kell vagy hogyan? (sajnos a hangkari driverem nem veszi be a mikrofont) Írtátok, hogy a SkypeOuton kell befizetni VISA-val. Van egy minimális összeg vagy 3 EUR-ot is ki lehet így küldeni?

[Szerkesztve]

(#129) aluser válasza VÁMpír (#128) üzenetére


aluser
(tag)

min.: 10 Euro
Kell hangfal + mikrofon.

(#130) Zeck


Zeck
(fanatikus tag)

Az létezik, hogy le van korlátozva benne a sebesség fájl küldésénél? Mert nekem 1024/256-nettel 3k-val sikerült felfelé küldenem (netlimiter is megerősítette), havernak meg 512-es feltöltéssel 7-8k-val. Egyébként a progi nagyon teccik, sztem simán jobb a hangminőség mint a telefonál. De a felület meg ilyesmi elég msn klónnak tűnik.

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#131) Thom!


Thom!
(PH! addikt)

Már SMS is küldhető a Skype ingyenes programból
Bővebben: link

Vki próbálta már?

Bővebben: link

(#132) dshk válasza aluser (#129) üzenetére


dshk
(fanatikus tag)

mikrofon+hangfal helyett lehet USB-ra csatlakozó rendes telefonszerűséget venni (ilyet használok), és van olyan kütyü is amit a normál vonalas telefon elé kell beilleszteni, és akkor azt lehet használni rendes telefonálásra és skype telefonálásra is. Mindkettő 10 eFt körül van, egyik fajtát már láttam magyar online boltban is.

(#133) Thom! válasza Thom! (#131) üzenetére


Thom!
(PH! addikt)

up

(#134) VÁMpír válasza dshk (#132) üzenetére


VÁMpír
(fanatikus tag)

mi a neve ennek a kütyünek? esetleg linket tudsz adni? thx

(#135) foszer


foszer
(újonc)

skype to sms sikerult mar valakinek?
http://www.connectotel.com/sms/skypetosms.html[Szerkesztve]

(#136) Zenty válasza VÁMpír (#134) üzenetére


Zenty
(őstag)

Bővebben: link
Itt a második az usb telefon! Jah az ilyen rászerelhető rendes telefon kütyüről még nem hallotam :D!

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#137) dshk válasza VÁMpír (#134) üzenetére


dshk
(fanatikus tag)

itt van egy telefon elé való: Bővebben: link

De láttam mást is. Ha van valakinek tapasztala ilyennel az leírhatná...

Az usb telefonoknak az az előnye, hogy integrálva vannak valamennyire a skype-al. A hátránya - legalábbis annak ami nálam van -, hogy kicsi, ráadásul ehhez képest még nehéz is a telefonkagylója, plusz foglalja a helyet.[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#138) Jetpilot


Jetpilot
(lelkes újonc)

Már SMS is küldhető a Skype ingyenes programból

Bővebben: link

(#139) Thom! válasza Jetpilot (#138) üzenetére


Thom!
(PH! addikt)

#131 :U

Amúgy nem vagyok feljogosítva az sms küldésre vagy mi a szöszt ír :((

(#140) Thom! válasza Thom! (#139) üzenetére


Thom!
(PH! addikt)

MŰKŐDIK

(#141) Thom!


Thom!
(PH! addikt)

Beta állapot, miatt néha nem lehet SMS-t küldeni, tegnap este 9db SMS sikerült küldeni, aztán vmi hibára hivatkozott...mondom ok

Ma reggel 10 SMS ment el, aztán Sorry, you have exceeded the daily quota for sending messages [ smsgateway ] írja ki.

MMS kár hogy nem lehet vele küldeni. :DD

BTW, nagyon gyors.

(#142) csontváz


csontváz
(őstag)

Honnan lehet leszedni ezt az ingyen sms küldö programot?

"Later Nerd!"

(#143) sleve válasza Thom! (#139) üzenetére


sleve
(tag)

Hogyan sikerült erről az állapotrol tovább lépned?

''Hat, szerintem perpetuum mobilet elobb talalnal, mint mukodo masolasvedelmet.'' by dabadab

(#144) Thom! válasza sleve (#143) üzenetére


Thom!
(PH! addikt)

melyik állapotról? várni kell h feljogosítson, pl 12h alatt 20sms küldtem el, de most megint nem enged, van benne limit, de ennek a lényegét nem értem(10SMS 1 óra alatt a max)

-nem jó 2ms smst küldeni mert megfingik
-Beta a cucc szóval kicsit bugos a szolgáltatás
-de a linken le van minden írva

(#145) rambo4ésfél válasza Thom! (#144) üzenetére


rambo4ésfél
(senior tag)

Pontosan mit is kell letölteni meg honnan?

Autófóliázás, bútorfóliázás

(#146) Thom! válasza rambo4ésfél (#145) üzenetére


Thom!
(PH! addikt)

semmit se kell letölteni

(#147) atuci válasza dshk (#132) üzenetére


atuci
(őstag)

te hol vettél ilyen kütyüt, mert a családba jobban szeretik a ''telefont'' a kezükbe tartani, mint a hangszóró+mikrofon párost.

Mo-n lehet ilyet kapni, és mennyiért?

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#148) rambo4ésfél válasza Thom! (#146) üzenetére


rambo4ésfél
(senior tag)

akkor mt kell csinálni hogy smst tudjak küldeni

Autófóliázás, bútorfóliázás

(#149) dshk válasza atuci (#147) üzenetére


dshk
(fanatikus tag)

itt láttam magyarországon: ebolt Bővebben: link (vajon mire volt jó ezen a fórumon, hogy nem lehet látni az urlt?). De ennek a telefonnak nincs honlapja, számbillentyűzete stb., úgyhogy nem volt meggyőző.

Én ezt használom pár napja - bár csak egy internet szolgáltatón belül -, a skype online shop-nak becézett linkgyűjteményében találtam, de ha skype-ra és usb-re guglizol akkor van rengeteg fajta: CyberPhone K Bővebben: link

Tegnap néztem a hagyományos telefon elé helyezendő kütyüket, de egyszerűen nem találtam olyat, amit ne az elmebeteg paypal rendszerével kellett volna fizetni - márpedig azoknál magyarok nem fizethetnek. Szemmel láthatólag most indul az egész skype hardver biznisz, néhány hónap múlva biztos elmúlik a káosz.

[Szerkesztve]

(#150) atuci válasza dshk (#149) üzenetére


atuci
(őstag)

ők árulják még ez ebolton kívül

AXTRON KFT.
1142 Budapest, Ungvár u. 41. Tel: 252-5232 Fax: 460-0521

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Skype topic
Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.