Új hozzászólás Aktív témák

  • Attici

    őstag

    válasz vjozsef #6171 üzenetére

    Be van építve a gépbe, de a saját tápjáról megy egy APC szünetmentesről.
    A hibát akkor is produkálta, ha a gép nem volt bekapcsolva ,(de többnyire csak a számítógép erősítésére van használva játékokra, zene szerkesztésre, zene hallgatásra.) csak egy analóg Technics RS-AZ6-osról ment.
    Rákötve egy egykori Videoton hangfalak vannak, amik párszor már át lettek építve.
    Majdnem egy éve megvan az erősítő, de csak kb. 3 hónapja produkálja a hibát. Pedig az erősítő a legfiatalabb komponens, azóta mióta megvan semmi sem lett hozzárakva a géphez.
    Először még szinte csak hidegen kb. 10 perc múlva csinálta és a bemenetválasztó kapcsolására megszűnt a hiba. Később már melegen több óra után is, és még ki-be kapcsolásra megszűnt a hiba. Az utóbbi időkben kb. 1 hónapja már nem tudom megszüntetni a gerjedést. 10mp-1perc között magától megszűnik.
    Igen próbáltam elosztani a jelet. Amikor ugyanarról a jelforrásról ment és gerjedt, akkor a másik erősítőn jó volt a jel. Előtte azzal a Kama Bay AMP 2000 Rev.B használtam évekig problémamentesen a hangfalakat és a számítógépet. Persze a nagyobb most feljebb került.
    A ház is még az elődhöz lett átépítve és bekábelezve(tudom az Yamaha chippes volt ez pedig Maxim Chipes) Van den Hul és Klotz kábelekkel. A be- és kimenetek is le vannak választva galvanikusan a gépházról. Csak az erősítő háza van összetestelve a házzal. Egy beépíthető erősítőnél ez nem okozhat hibát.
    Földhurok sem lehet, mert földeletlen tápról megy a a szünetmentesről.
    Máshova nem vittem el, de a másik erősítő itt nem produkálta a hibát.
    A hiba hangjából és tulajdonságaiból én a digitális végfokra gyanakszom (vagy annak valamilyen szűrésére, esetleg egy hidegítő kondi). Ha nem tapasztalod a hibát, lehet, hogy első körben az kéne kicserélni, és utána kiderülhet, hogy produkálja-e még a hibát.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."

Új hozzászólás Aktív témák