Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Egy lány halála után Olaszország tiltja bizonyos felhasználók előtt a TikTokot
- macOS PC-re
- Aliexpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- [Re:] Feltörte a vonzó nők otthoni biztonsági kameráit egy technikus
- Bittorrent topik
- [Re:] Folyamatosan törli az erőszakos tartalmakat a Telegram, az Apple-t is beperelték
- Microsoft Edge (A Windows Internet Explorer utódja)
Hozzászólok Aktív témák
-
Seat18
tag
Sziasztok, egy gyors kérdés, ár/érték arányban rendben van ez a csöppség? Ajánlja valaki? Esetleg tapasztalatok?
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Új BIOS ver P09ABE érhető el az NP350(V5C) szériához. Tudtok valamit mondani róla? Érdemes frissíteni?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
MucsMDR
csendes tag
SEGÍTSÉG
Szevasztok Azt hiszem, nem gyenge gép, de úgy tűnik lassan indul a win 8, és a játékok is lassabbak, kisebb fps-el mennek, mint kellene (TERA kb 18-20, LOL 60) Mitől lehet lassú, és esetleg win 7 alatt gyorsabb-e vajon? A videokártya beállításait, energiabeállításokat végig "buzeráltam", minden frissítve, legális NOD antivirussal megy.
Sokat nézegettem itt a fórumon, de nem igazán kaptam választ...SAMSUNG NP350V5C-S04HU
S/N: HXC398FC9C1GD5OS: Windows 8 (64b)
CPU: Intel Core i7 3630QM
LCD: 15.6" LED HD(220nit Non-Gloss)
VRAM: AMD HD 7670M gDDR3 2GB_Hybrid
MEMORY: 8gb (DDR3 1600MHz/4G*2)
HDD: 1TB (5.4KR SATA)
WIRED: 1Gb LAN
COMMUNIC: 802.11 bgn (1x1) + BT4.0 -
MucsMDR
csendes tag
válasz
szaboi6512 #1911 üzenetére
Remek... nincs előttem a gép - hogy kell azt állítani?
-
csasaKKP
senior tag
Semmi különbség? Furcsa, hogy az interneten semmi infó nincs a P09ABE BIOS-ról.
MucsMDR: Fn+F11 nálam vagy a gyárilag telepített Easy Settings programon belül.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz
MucsMDR #1914 üzenetére
Márciusban nekem is volt teljesítménybeli problémám, egy csomó driver telepítés/frissítés (SW Update-ből) után, akkor a 7670M mindössze 300 MHz-en futott, vagyis energiatakarékos módban. Itt kértem segítséget, és mivel nem az energiaséma elállításával volt probléma, ezért egy rendszervisszaállítást kellet csinálnom. Azóta szerencsére nincs semmi baj. Viszont fényerőt még mindig nem tudok szabályozni.
[ Szerkesztve ]
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Valamivel több, mint 2 éve vásároltam egy Samu notit Win7-el. Sajnos nem sokkal a gari lejárta után meghalt benne a HDD. Szeretném feltenni a laptoppal együtt megvásárolt Win7-et az új HDD-re, azonban mivel nem adtak hozzá telepítőt, kicsit nehézkes...Az ügyfélszolgálaton felajánlották, hogy 5e Ft(!) fejében felteszik, de nem hajlandók telepítőlemezt adni.
Ilyenkor mi a teendő? Fogyasztóvédelemnél lehet kilincselni ilyennel? Úgy gondolom, attól, hogy ők lespórolták a telepítőt, az nem az én gondom, a Win-t ugyanis kifizettem a notival együtt! -
Drughi
őstag
válasz
germinator66 #1916 üzenetére
Telepítőt egyik gyártó sem ad.
Neked kell a gép vásárlásakor mentést csinálnod és a későbbiekben azt használni.
Ha van serail számod a gép alján akkor már egyszerű a helyzet."Eeny, meeny, miny, moe"
-
válasz
germinator66 #1918 üzenetére
Egyszerübb ha letöltesz (letöltetsz) egy telepítőt és kiírod (kiíratod) pendrive-ra,mintsem egy tortúrát végigcsinálsz. A serial-al működni fog. A Samu nem hiszem ,hogy küldeni fog neked.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
őstag
válasz
germinator66 #1918 üzenetére
Ezért írtam, hogy vásárlás után mented ki a telepítőt.
Ilyenkor már kicsit késő.
Tölts le egy telepítőt, a serialoddal pedig működni fog.[ Szerkesztve ]
"Eeny, meeny, miny, moe"
-
bryan051992
tag
Hello!ma vettem egy samsung np350v5c tíousú laptopot és az Easy software nem mükösik nem tudom telepíteni a drivereket azt írja ki hogy ismeretlen híba!nem tudok valami megoldást erre?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
bryan051992 #1921 üzenetére
NP350V5C szérián belül is van több típus, pl.: S05HU
Az SW Update nevű progit indítsd el! Azzal tudsz mindent frissíteni. (Amennyiben Windows 8, ezt sem írtad.)[ Szerkesztve ]
-
Brekkk
senior tag
Van egy 530U3C-A04-es laptopom.
Eredetileg WIN 8 volt rajta. de nagyon utáltam. Ma letöröltem róla az összes partíciót, hogy rátegyek egy WIN7-et. A telepítő szépen el is indul, feltelepülnek a file-ok, de az első újraindítás után, nem tud BOOT-olni a gép.
Nincs megfelelő boot eszköz hibával.
Bezavar neki a 24 GB-os e-cache, mert mindig oda akarja telepíteni a 100 Mb-os boot részt.
Egyáltalán miért látom azt az E-cache drive-ot? Ennek nem úgy kéne működnie, hogy BIOS-ban összefűzöm a HDD-t és az SSD-t kvázi RAID módba, és csak 1 drive-nak kéne legyen.Lehet a telepítés idejére ki kellen venni az E-cache-t?
Ötlet? -
fPApi
őstag
Aksi problémám van: mivel hosszú ideig hálózaton használtam a notebookot, ezért kivettem az aksit (gondolván, hogy kímélem). Rossz ötlet volt: mikor kellett volna, visszaraktam, de csak kb. 1%-ig töltött, aztán megállt a töltés (bár a win azt jelzi, hogy kapcsolódva, tölt). Persze nem is megy aksiról, azonnal lekapcsol. Magához lehet valahogy téríteni, vagy kuka?
-
zsochaz
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni. Kérdésem lenne Samsung NP350V5C-S04HU
Processzor: Core i7 3630QM (2400)
Memória: 8192 (DDR3) MB
Merevlemez: 1000 GB
Kijelző: 15.6ʺ HD LED matt
Videokártya: 2048 MB AMD Radeon HD 7670M
Operációs rendszer: Windows 8 64Bit HUN
Mennyire érné meg? Főleg netezésre, esetenként kis játékra használnám. Gondolok itt gyorsaságára, megbízhatóságára. Főleg a videókari aggaszt. Vélemények?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Dhampir
félisten
válasz
zsochaz #1926 üzenetére
Az erős proci fölösleges.
Nézd meg az AMD Trinitys Samsung NP355V5C-S01HU-t, ha ragaszkodsz a márkához. Felsorolt céljaidra tökéletesen elegendő lenne.
Nem láttam a változó korszakot. Csak a hullámokat láttam. Látnom kellett volna a szelet. A szél az, ami megnöveli a hullámokat. (Gwansang)
-
Abri
aktív tag
hy all
Van egy Samsung RV508 laptop amire Win7 -t telepítettek
Egy frissétésnél a gazdája kikapcsolta íg az elszállt.
Újraraktam de nagyon lassú lett, azt hittem roszz drivert tettem fel így megint újraakarom telepíteni, de írtó lassan települ, már 3/4 órája megy a Windos fájlok kibontása és még 60% nál jár.
A HDD sentinel másik notiban 100/100 ra mondja.
Mi lehet a baj? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Samsung NP355V5C-S01HU BIOS-ában ki lehet kapcsolni a Radeon 7670M dedikált GPU-t?
Nem láttam a változó korszakot. Csak a hullámokat láttam. Látnom kellett volna a szelet. A szél az, ami megnöveli a hullámokat. (Gwansang)
-
fPApi
őstag
Erre nincs valakinek ötlete?
-
Dhampir
félisten
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Szia!
Hogy vetted ki? Mikor használtad a notebookot, akkor? Mikor tetted vissza? Akkor is be volt kapcsolva a gép?
Mennyi ideig ment hálózatról csak?Pár hónap hálózati használat alatt nem megy tönkre, főleg, ha bekapcsoltad azt, hogy csak 80%-ig töltse. Itt az elektronika gyanús, a töltésvezérlő. Lehet az akku elektronikája is. Jó lenne kipróbálni másik akkuval. Ha garanciális, azonnal visszavinni.
1-2 év alatt nem szabad tönkremennie.
Szerk.: Ha az van, hogy akkor szedted ki az akksit, mikor a gép be volt kapcsolva, akkor lehet probléma.
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Ha garis, és rendeltetésszerűen használtad, akkor szerintem mindenképp szerviz (sajnos sokszor belekötnek minden apróságba). Igazat megvallva azt hittem, hogy akkor szedted ki az akksit, mikor be volt kapcsolva a gép és a PMIC (Power Management IC) megkattant.
Dhampir által linkelt fórumtársak értik a dolgukat, szerintem írj nekik, hátha tudnak adni valami jó tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Samsung NP370R5V noti esetén létezik olyan program amivel be lehet állítani hogy csak 80%-ig töltse fel az akksit? Nem kivehető a notiból a telep és így mindig 100%-ra tölti, ami nem a legelőnyösebb. (Windows 8 fut a gépen, ha számít)
-
tigri013
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt a forumon. Egy Samsung NP300V5A-A01HU, notebookom van és szeretnék bele venni videokarit( Geforce GT550M vagy jobb). Alaplapra szétszereltem a gépemet de sehol nem találtam PCI-e x16-os slot-ot. Az Adia 64 viszont írja hogy van slot. Ilyenkor mi a teendő
-
online1986
tag
Sziasztok érdeklődnék mért van windows 8 élmény index 2db vga értékelés pontja egyforma.
Driver probléma lehet?Gondolom a gyengébb vga (HD4000)az internet stb.. szolgál.
Az erősebb vga 8750M játékra van.Graphics: 6,8
Gaming Graphics 6,8Samsung 370R5V-S01HU
Vga Intel HD4000+ATI8750m
Előre is köszi.
-
jocomen
aktív tag
Tett már valaki Windowst Free Dos-os Samsung Ativ book-ra?
Igazából a bios-al van bajom: a bootolási sorrendet nem sikerül átállítani, ... nem tudom mivel cserélhetem fel a sorszámot a HDD és a CD-rom között.
A + - jellel nem működik.[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Először is tudom, hogy ez nem apróhirdető rész, nem is annak szánom...
Rendeltem egy dokkolót a samsung ativ smart pc prom-hoz és mint utólag észrevettem ez a slate pc-hez való...
Tehát ha van itt valaki, akinek van slate pc-je és kell neki dollokó írjon és megbeszéljük... Ha nem jelentkezik senki visszaküldöm a boltnak...
Köszönöm a figyelmetÉs vegyetek smart pc pro-t mert király gép
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
ruzsass
tag
Sziasztok,
van egy Samsung NP350V5C-S04HU notebook 1000GB HDD-vel rajta gyári Windows 8-al(jogtiszta).Vásároltam hozzá egy Samsung 840 EVO 128GB SSD-t. Klónozással próbálkoztam a hozzá adott DVD-n lévő Samsung Migration programmal, de nem igazán sikerült, mert ha csak az SSD van a gépbe a bejelentkezésig sem jut el a gép csak fekete képernyőt kapok, de a ctrl+alt+del -re bejön a felhasznóváltás kijelentkezés stb kék ablak.Ezek után gondoltam, hogy valami USB-s vagy CD-s partíciókezelővel bootolok és úgy próbálom meg a klónozást vagy ha nem sikerülne egy usb-s külső DVD olvasóról vagy pendriveról telepítek win 8-at(vagy win 7-et) hiszen elvileg a bios tárolja a telepítőkulcsot, de még csak nem is érzékeli a külső eszközöket csak az SSD-t vagy ha berakom az optibaybe akkor a winyót.
A Biosba már kikapcsoltam a Secure bootot, az OS Mode Selectiont már UEFI OS, CSM OS, UEFI and Legacy mode-ba is próbáltam. A Boot device prioritybe se látom a külső eszközöket.
Ha valaki tudna jó megoldást különösen a külső eszközökről való Bootolásra azt megköszönném. Persze a célom az lenne, hogy a rendszer az SSD-ről fusson, de ha lehetne a winyón lévő Win8-at valahogy hide-olnám, (vésztataléknak) vagy, hogy a későbbiekben bármikor újra lehessen róla rakni a gépet. A winyón persze a win 8 miatt van egy rakás(6 db) partíció ebből uefi 500MB van egy hasonló 128MB,egy a win8, egy a saját adataim, és a samsung két recovery partíciója. -
knuckle
aktív tag
válasz
ruzsass #1948 üzenetére
Van megoldás, egy sima pq magic megoldja
nekem is így van a gépemen az eredeti lerejtve...
és van egy ssd a rendszernek...
a vinyót kiveszed, és az ssd-re felrakod a rendszert, driverek miegymás, és szedsz hozzá le egy partition magic-et, természetesen az oprendszernek megfelelő verzióban (x86, vagy x64 )
ha a program fenn van, kikapcs, és a vinyót visszarakod, a biosban kiválasztod, hogy az ssd-ről induljon, majd program indít, és lerejted...ha szerencséd van reboot nélkül megcsinálja, ha nincs akkor restartol, és úgy csinálja meg, majd ezt követően már csak örülni kell
ha valami nem tiszta, vagy nem értesz mindent, nyugodtan írj rám privátban, és elmagyarázom"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
Gabesz11
tag
Sziasztok! A samsung notimon ùjra akarom hùzni a win 8at, de nyomtam ra egy resetet. Gondoltam igy a jò. Na most ez màr megy 4òràja kb ès 55%nàl jàr csak. Ez normàlis?
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- [Re:] Szoftveres kérdések tartják távol az AMD-t a hibrid többmagos iránytól
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- CANON 24-70 f2.8 USM eladó
- Beszámítás! Apple Macbook Air 13" Retina 2019 - i5/8GB/128GB SSD/Intel UHD 617 - újszerű, Apple Care
- Beszámítás! Apple Macbook Air 13" 2017 - i5/8GB/128GB SSD/Intel HD6000 - újszerű, HUN, 10 óra akku
- SAPPHIRE RX 480 4GB GDDR5 NITRO+ Eladó! 44.900.-
- Szerver Hoszting - Szerver Elhelyezés
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest