Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Netflix
- Asus routerek
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- DVBViewer
- Amazon
Hozzászólok Aktív témák
-
djdawed
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg a SAMSUNG Series 3 NP370R5V-S01HU típusú laptopom, feltettem mindent, de fényerőt nem engedi állítani. Azaz minden állásban ugyan olyan fényerőn megy, ez elég zavaró, mert alig lehet látni valamit.
Ha valaki tud segíteni rajta, az írjon.
Előre is köszönöm a segítségeteket.iPhone 7 Matte Black 32GB - S6 -S6 Edge - LG G4 - LG G3 - Samsung Galaxy S2 - Xperia X10 Mini Pro - Samsung Innvo8 - iPhone 3G - Nokia N82 - Samsung F480 - G800 - L760 - E250 - Sony E. K750 - V630 - Nokia 3650 - 3510
-
-
djdawed
csendes tag
válasz
szaboi6512 #1702 üzenetére
Hali. A gépen Windows 8 van.
iPhone 7 Matte Black 32GB - S6 -S6 Edge - LG G4 - LG G3 - Samsung Galaxy S2 - Xperia X10 Mini Pro - Samsung Innvo8 - iPhone 3G - Nokia N82 - Samsung F480 - G800 - L760 - E250 - Sony E. K750 - V630 - Nokia 3650 - 3510
-
spyduck
nagyúr
válasz
djdawed #1704 üzenetére
Én nemrég vittem vissza, tesztelni volt nálam ugyan ez a gép. Én beraktam a telepítlemezt egy USB-s olvasóba, beraktam a drivert, bepipáltam, hogy telepítse az összeset, vártam egy kis ideig és tökéletes volt minden.
Te a CD-ről szedted le a drivereket vagy a netről?
www.hazvadaszok.hu
-
djdawed
csendes tag
válasz
spyduck #1705 üzenetére
Hali!
Netről szedtem le a drivereket. Holnap megpróbálom még cd-ről hátha azzal van a baj.iPhone 7 Matte Black 32GB - S6 -S6 Edge - LG G4 - LG G3 - Samsung Galaxy S2 - Xperia X10 Mini Pro - Samsung Innvo8 - iPhone 3G - Nokia N82 - Samsung F480 - G800 - L760 - E250 - Sony E. K750 - V630 - Nokia 3650 - 3510
-
labu01wx
tag
Sziasztok!
Samsung R540-JS01HU notiban milyen chipset van? Max mennyi rammot kezel?
Kapott 1x8GB 1333MHz CL9 ramot. Bios látja az egészet, de Memtest megfagy, Windowsnak már a telepítője sem indul el (kékhalál), Ubuntu elindul, használható de csak 7GBnak látja és a diagnosztika hibát ír ki.Szerintetek csak kompatibilitási probléma vagy a modul a rossz?
-
ityam
senior tag
válasz
djdawed #1701 üzenetére
Jobb alsó sarokban az energiagazdálkodás ikonnál állítod a fényerőt vagy noti billentyűzetről? Billről nekem sem megy egyébként de az energiagazdálkodásnál lévő fényerő beállításnál rendesen állítja (ugyanez a notim van) 64 bites win8 nál.
Innen szedtem én a drivert: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sati
addikt
Rengeteg webshopban tevesen van feltuntetve az alabbi tipus: NP900X3C - NP900X3D (Ivy - Sandy etc.) Sok helyen latom (tevesen) olcsobban az NP900X3D tipust 1.7 GHz Core i5-3317U procival
Netes vasarlas elott erdemes rakerdezni, hogy mi a pontos tipusa, melyik proci van benne... stb[ Szerkesztve ]
-
Chelsea4ever
tag
Az imént megfordult bennem, hogy lehetséges-e, hogy a rendszer helyett én állíthassam be, hogy melyik program/játékhoz melyik videókártyát használja a laptopom.
Van erre szerintetek valami lehetőség, belső/külső program? -
válasz
Chelsea4ever #1713 üzenetére
Persze!
Asztal -> jobb egérkatt -> AMD VISION Engine Control Center -> Játék -> 3D alkalmazás beállítások.
Remélem notin is így van -
AntiAtom
csendes tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy Series 3 NP350V5C-S05HU laptop és olyan gondom van vele, hogy néhány billentyű magas hangon nyikorog (pl. space, backspace, ü). Ilyen és hasonló gépek tulajait szeretném megkérdezni ők is tapasztaltak-e hasonló jelenséget? Nem nagy dolog, a gép működését végülis nem befolyásolja, de nagyon bosszantó és idegesítő.
üdv. -
Sziasztok. Vennék valahol egy Caddy-t a dvd író helyére a HDD-nek. Nincs véletlenül valakinek egy bejáratott helye ahol olcsóbban hozzá lehetne jutni és bíztosan jó lenne az NP-355 V5C-hez. Köszi.
Üdv.
-
AntiAtom
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a tippeket, a boltban mindegyik nyikorgott úgyhogy be lett cserélve egy NP370R5E-S04HU-ra. Páromnak lesz igazából a gép, ez a Pentium 997 ugye elég lesz neki netezéshez, filmezéshez és irodai progikhoz? Ha erről a gépről van valakinek tapasztalat, szívesen venném ha megosztaná
üdv. -
djdawed
csendes tag
Nekem ott sem lehetett állítani, folyamatoson minimumon volt, de fel lett telepítve a Win 7 és a lemezen található driverek és programok, azóta tökéletesen megy.
iPhone 7 Matte Black 32GB - S6 -S6 Edge - LG G4 - LG G3 - Samsung Galaxy S2 - Xperia X10 Mini Pro - Samsung Innvo8 - iPhone 3G - Nokia N82 - Samsung F480 - G800 - L760 - E250 - Sony E. K750 - V630 - Nokia 3650 - 3510
-
válasz
klasszsrac #1722 üzenetére
Köszi. Sikerült vennem egyet. Így azért kényelmesebb.
-
válasz
klasszsrac #1725 üzenetére
Ezt vettem,és ehhez volt gyárilag. Kimondottan ilyet kerestem,mert azért az írót is használnám néha.
Sajna 8k,
olcsó.
-
biega
aktív tag
válasz
sputyi70 #1726 üzenetére
Sziasztok!
Van egy NP350V5C notim Win8 oprendszerrel, Linuxot teszek rá, de szeretnék egy full HDD backupot csinálni, hogy később vissza tudjam állítani.
Mivel érdemes megcsinálni a backupot?
Sok helyen olvastam, hogy Win8 image visszarakása után nem bootol és nem megy a recovery sem. -
klasszsrac
tag
Nekem is ilyen van. És a recovery-be, ha bemész ott lehet csinálni teljes mentést az egész win8 telepítő particióról. Azt oda mented ahová akarod. Kb 16G. Ha nem formázod le a vinyót, szerintem akkor meg is marad a rejtett partició és onnan bármikor be tudsz lépni a recoverybe.
Mondjuk én tettem bele egy caddy-vel még egy vinyót és arra ment a linux. Így indulásnál ki tudom választani, hogy melyiket indítsa el.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 6
-
Borice
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új op rendszert telepiteni egy újonnan vett samsung laptopra, de a bootolást nem tudom megoldani. Az újonnan telepitendő Win7-es dvd biztos hogy rendben van, mivel már használtam nem egyszer.
Egy Samsung NP350E7C modell számú laptopról van szó - http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350E7C-S02UK
A probléma az, hogy Boot Priority-nál nem lehet a dvd irót elsődlegesnek beállitani, egyszerűen nincs rá opció, nincs mit kiválasztani.
Ez fogad a BIOS-ban a Boot Device Priority opción belül: Boot Option #1 - Windows Boot Manager. - erre entert nyomva 2 opció fogad:
-Windows Boot Manager (P0: Hitachi HTS5475... stb sorozatszám)
-DisabledTehát optikai meghajtó kiválasztására nincs lehetőség.
Segitségeteket előre is köszönöm
-
Borice
csendes tag
válasz
online1986 #1731 üzenetére
Egyik menüpont alatt sincs olyan opció hogy fast boot.
Az Advanced fül alatt van "Fast BIOS Mode" - Disabled, ami mellet az angol szöveg azt irja, hogy: 'Enabled means POST time is reduced, DISABLED means POST time is not reduced', úgyh szerintem az a laptop bekapcsolása és az op rendszer betöltése közötti időtartam hosszát állitja be, nincs köze a bootoláshoz.
-
Borice
csendes tag
válasz
sputyi70 #1733 üzenetére
nincs olyan opció
az opciók a következők:
http://kepfeltoltes.hu/130608/P1000941_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130608/P1000942_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130608/P1000943_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130608/P1000944_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130608/P1000945_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130608/P1000946_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Akkor Boot--->Secure Boot disable---> elvileg előjön egy ---> OS Mode selection---> UEFI and Legacy OS-t kiválasztani. Elvileg utána már látnod kellene az írót,ahogy az elöbb leírtam. Természetesen a +/- gombal kiválasztani az írót elsödleges boot eszköznek. Próba hátha.
-
Cartedor
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a Samsung laptopról?
http://euronics.vko.hu/iroda_es_szamitastechnika/notebook_netbook/notebook/samsung_300e5c_s05hu-p22860.html
-
válasz
Cartedor #1739 üzenetére
Mindennapos használatra elég jó.+ egy kis játék is belefér,de azért arra számolj,hogy nem egy gamer kategória. Én az AMD-s quad core változatot nyúzom,(árban kb ezen a szinten van,csak 8gb ram és 1TB winchester))és megvagyok elégedve vele. Mondjuk én nem játszom.
[ Szerkesztve ]
-
Borice
csendes tag
tudja valaki, hogy ehhez a laptophoz,:
http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/high-performance/NP350E7C-S02UK
jók ezek ezek a driverek? (64 bites Win7-re kell) :
http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP350V5C-S07HK-downloads
Kicsit összezavarodtam, mert a laptop alján "NP350E7C " van feltüntetve modell számként, a rendszer diagnosztikai programok (SIW, CPU-Z, Msinfo32) viszont mind "350V5"-öt irnak modell számnak
Nem szeretnék hardver problémákat a későbbiekben.
-
Skacok azt nem tudom néztétek-e, de ha a mysamsung-on beregisztráljátok a gépeteket +2 hónap garanciát kaptok rá
-
Borice
csendes tag
Tudna valaki válaszolni az #1744-es kérdésre? Már csak a driver telepités választ el attól hogy használhassam a vadi új laptopot
de ez a modell szám eltérés nem hagy nyugodni
-
AntiAtom
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy az Fn-es gomboknál hol tudom beállítani, hogy az Fn legyen az alapértelmezett (pl. fényerő, hangerőszabályozás, stb.)? -
Drughi
őstag
Üdv,
Egy barátom samsung laposán, melyen eredeti win8 volt sikeresen letörölte a gyári partíciókat, így a recovery-t is.
Azóta már több száz gigányi adat került fel és le a gépre, így visszacsinálni nem lehet.Mik ilyenkor a lehetőségek?
Ha szervízbe visszük a gépet, ott visszacsinálják?"Eeny, meeny, miny, moe"
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Xbox One
- [Re:] [Wasabi91:] Asus GTX 980
- [Re:] A Gigabyte is előrukkolt saját, 7 GB/s-ra képes adattárolójával
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 6 magos Gamer Light
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest