Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • VinoRosso

  addikt

  nálam már az eredetiben is voltak.

  Olvasgava a magyarosítás xmljeit rábukkantam pár érdekes dologra. Pl találtam egy kódot(1287975) a Vörös Erdőnél lévő bunker ajtajához, de semmi küllönös nem volt benne, csak pár elsősegély doboz. Ez lenne az:1 2 3 4 5 Rákerestem a Poker nevű banditára is a nevek közt, de egyetlegy találat sem volt, pedig az összes xml-t átfésültem. Szal lehet hogy a csávó nem is létezik, azért nem lehet megtalálni( ez esetben megint egy elég ordenáré bugot csináltak a készítők ) .

  más:

  Hallott már valaki a Holt Városról és a Gyilkosokról? Nem tudom hogy csak én nem találkoztam e vele a játékban, vagy más sem. Feltételezésem szerint lennie kéne egy ilyen helyszínnek is, mert van több utalás is rá, meg van egy fájl amiben az ottani dialógusokat tárolják:

  -Fel kell tennem pár kérdést.
  -Mondd csak, talán segíthetek.
  -Hol vannak a dolgaim?
  -A vezető általában megőrzi az elkobozott dolgokat. A szobáját a legfelső emeleten találod. Az én cuccaimat is elrakta, amikor elkaptak.
  -Hogyan juthatok ki innen?
  -Amikor engem körbevezettek, észrevettem, hogy egy csatorna van elvezetve az első emeleti lépcsők alatt... Ha sikerül kinyitnod a cellát, akkor kijuthatsz a csatornákon keresztül... A legjobb lenne, ha onnan Nyugatnak indulnál, és akkor eljuthatsz a Szabadságiakhoz.
  -Ki fogott el minket?
  -A Gyilkosok tartanak itt minket. Senki se tudja, kik ők valójában, de sokan azt beszélik, a külföldi hírszerző szolgálattól vannak. Ezt a helyet nagyon titkolják - Senki se tudja, hogy lehet bejutni a Holt Városba. Sok ember akarja kideríteni ezt, főként a Szabadságiak, és a Kötelességiek.
  -Folytasd.
  -Ha sikerülne szerezned egy térképet a Holt Városról, sok esélyünk lenne a sikeres támadásra. A Gyilkosoknak, illetve Banditáknak talán van.
  -Mit tudsz még erről a helyről?
  -A város két részre van osztva. Mi most a Zsoldosok oldalán vagyunk, délre, a téren túl vannak a banditák. A város délnyugati részén levő iskolába fészkelték be magukat. A két bázis között van egy lerobbant öt emeletes épület, és néhány tűrhető állapotú. Ha szorult helyzetbe kerülsz, ezekben meghúzódhatsz. Van pár garázs és néhány kisebb ház is a környéken. Hasonló épületek vannak a banditák oldalán is. A régi tanácsháza a tér másik végén található.
  -Ki itt a főnök?
  -Egy igazán veszélyes, Dushman nevű fickó. Láttam már néhányszor iratokkal teli mappával járkálni. Szerintem érdekes dolgok lehettek benne.
  -Kösz az infót.

  ...aki még esetleg nem jutott el odáig a játékban, amikor találkoznia kellett a Doktorral a föld alatti rejtekhelyen, az most csukja be a szemét:-)...

  -Strelok! Hol a pokolban voltál??? Nem láttalak téged vagy a srácokat az utolsó rajtaütés óta! Már kezdtem aggódni!Jobban érzed már magad? Kitisztult a fejed?
  -Strelok???
  -Igen, te vagy Strelok! Ki más lehetne? Én vagyok Doc, nem ismersz meg? Mi történt veled barátom? Nem nézel ki valami jól. Együtt mentünk a Zónába két évvel ezelőtt. Tényleg nem emlékszel rám??
  -Nem.
  -Nem??? Strelok, mi a....? Nem viccelsz, ugye? Ember... mi van a srácokkal, a barátainkkal? Fang, Ghost? Emlékszel rájuk, ugye?
  -Fangra nem emlékszem, Ghost pedig halott - Yantarban találtam meg a testét.
  -Ghost!!?!?! Halott??!!! Fenébe is, hogy történhetett meg?! Ők... ők voltak a legjobbak. Mi történt veled?
  -Nem tudom mi történt, nem emlékszem.
  -Várj, le kell nyugodnom. Ezek igazán szar hírek ember. Azt hiszem, ez mind kapcsolatban van a legutóbbi Zónába tett kirándulásoddal. Mikor legutóbb láttuk egymást, nálam hagytad egy Pripyatban található rejtekhely kulcsát és egy térképet, ami alapján megtalálhatom. Sikerült megtartanom, elrejtettem a Zsoldosok elől. Fogd, és vigyázz rá. Talán találsz ott valamit. Azt mondtad van ott valami Monolithhoz kapcsolódó dolog. De én sem értettem, hogy mire jó és te sem.
  -Értem. Hol vagyunk? Nem emlékszem, hogy kerültem ide.
  -A Halott Városban vagyunk! A Zsoldosok táborában.
  -Míg el nem felejtem, van némi infóm a Zsoldosokról. Érdekel?
  -Az attól függ, mit tudsz mondani.
  -Van egy térképem, ami megmutatja, hogy juthatsz el észrevétlenül a bázisukra, és még más hasznos dolog is van rajta.
  -Értékesnek hangzik. Adok érte 3000 rubelt.
  -Megegyeztünk. Tessék.
  -Nagyszerű! Itt a jutalmad. Nem sokára a stalkerek már azt is elfelejtik, hogy a Zsoldosok egyáltalán léteztek.

  Volt még pár olyan küldetés, amivel nem találkoztam, pl egy Tyran nevű Zsoldos verzér megölése + Pda elvétele. Ezt megcsinálta már vki?

 • Kimmuriel

  aktív tag

  A patkányok patch-től függetlenül is benne vannak a játékban, csak ritkán találkozik velük az ember. Ha mindenképpen szeretnétek egy párral összefutni, akkor csak menjetek vissza Dark Valley-ba az X18 labor bejáratához. (Csak akkor lesznek ott, ha már jártatok az X18 laborban.) Ott annyi lesz belőlük, hogy többet nem fogjátok kívánni a velük való találkozást! :D

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák