Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kareszovics

  addikt

  Megtaláltam :)

  C-tudat SPOILER - (gondolom hiteles)

  "Az erőmű felrobbant 1986-ban. Majd húsz ével később ismét. Ekkor kezdett kialakulni a zóna. 7 ember, tudata összeolvasztásával létrehozták a C-tudatot, aminek célja az emberiség megtisztítása a rossztól. Ehhez a Zónát akarták felhasználni.
  Először felszámolták a robbanások által okozott károkat, és a helyére kivetítették a "Zóna" képét. Amit a játék során látsz, nem létezik, tudati kivetítés az egész. Mindenkire hat.
  A C-Tudat, hogy a céljait megvalósíthassa, létrehozta a Monolith frakciót azokból a sztalkerekből, akik a "zóna nehézségeit leküzdve elég közel jutottak a központhoz. Ezek egy részét, speciális parancsokkal szétküldik a Zónában, a Death Truck-okon.
  Te magad is egy ilyen sztalker vagy, csak a C-Tudat kissé "szétcsúszott" és a saját kivégzésedet kaptad meg feladatul. Ha már ilyen jól visszataláltál, felajánlják, hogy szállj be Te is a C-Tudatba.
  Azt még tudni kell, hogy a cél ugyan jónak tűnik, a megvalósítással vannak godnok, úgy tűnik, a Zóna már kontrollálhatatlanul terjeszkedik, nem biztos, hogy hasznos az emberiségnek, ha továbbra is fennmarad. Ha nem szállsz be, hanem végigjátszod az egészet, a végén kiirthatod a tudatot alkotó embereket, és megszűnik a zóna kivetítése, előtűnik mögüle a valóság..."

  http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

Hozzászólok Aktív témák