Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz PeL #7724 üzenetére

    tipp: a katonákon annyi lőszerrel nem fogsz túljutni. vagy tudsz menni az elektro anomáliás alagútban (esélytelen), vagy másik irányban ott a szennyezés... na az ott jó.életet valamennyit fogsz veszteni, de a másik oldalán a töltésnek ott az elhagyott vasúti kocsi, tetején a shotgunnal, medkittel és lőszerrel.

    ha ez megvan, akkor a barlangban nem messze dark valey felé van egy erősített bandit armour egy csapat kutyával: nem biztos, hogy megéri (de nimblenek eladható a faluban délre). a katonáktól féle a malomtól délre lévő épület sarkában van egy bandit armour, a malom aljában pedig egy artifact, összeszedni. a kezdőnél jobb. délre meg ott a bázisban a merc armour, amivel az elején már túl lehet élni. faluban van még egy artifact, ha megvan az első kereskedő default questje, akkor az első két artifactért kapsz kb 3000ret, annyi elég lesz, ha csak pénzért enged át a duty. használni még úgy se tudod őket, amíg át nem érsz agropom underground/wild territory/bloodsucker villageba. addig meg találsz még bőven. vodkát ne add el, még szükség lesz rá 15perc múlva. lootold a villageot.

    ha ez megvan, van egy merc armourod, egy shotgunod, lőszered a pisztolyba (híd alatt a terepjárón és a falu melletti vasúti kocsiban még lesz) és pénzed, meg némi first aid kited. ennyivel már akár meg is lehetne támadni a katonákat (már nem öngyilkosság masteren sem, csak baromi nehéz), de inkább kerülj visszafelé keletre tőlük a radioaktív zónán át. menj direkt barhoz, garbagen egyelőre nincs semmi érdekes. barba elvileg be kell jutnod, utánna pedig irány északra továbba freedom bázishoz. esetleg vedd fel a kill stalker/klill master stalker küldetéseket, valamint a bloodcuker village és a gránátvetős küldetéseke, ezeket picit később már meg fogod tudni csinálni. közben a dutysok megtámadnak egy csapat freedomost, szedd össze a fegyvereiket: FT300/IL86 és colt várhatóan, kevés lőszerrel, de pont ezek van szükség. ettől kicsit északkeletre ott van pár ház, egyikben a kemencében lesz pár gránát, ami még jól jön. freedom bázisban irány a kb középen lévő barakk, amiben ott a vintar: a tetőterében pedig legalább 80-120 lőszer hozzá. ez egy ideig bőven elég lesz. ha trükkös vagy, itt lehet vérontás nélkül kifogsztani a freedom raktárat (szomszéd szobából a széket az őr lábához kell lökködni, ráugrani, és úgy már ugró-gugolva át lehet rajta jutni... ha növelték ugrásmagasságot oblivon szintre, elég az ugrás+gugolás). gránátvető, wind of freedom (3kg, legjobb light armour), protector of freedom, raklap lőszer és teljesen felszerelt FTk. és ami nem kell, azt helyben eladhatod:D.

    ha ez megvan, kilőheted a stalkereket, (északra a bloodsucker villagetől), esetleg bemehetsz bloodscukerekhez (freedom suit+ft kombó már elég a kiirtásukhoz)., ha akarod, összeszedheted a második bulldogot, és lesz egy stalker suit is itt. keletre az út másik oldalán (merceket délebre még hagyd békén) kisházban lesz egy AK gránátvető upgradevel.

    irány vissza bar. ha ez megvan, cuccolj le ami nem kell, majd irány a wild territory, tudóst menteni és mellesleg összeszedni a michat (-fire red, bleeding ellen legjobb), a +76 staminás artifactet és a mercektől scopeot az AKra. alagút meg tele artifactekkel -> pénz.

    ezek után meg szerintem már nem lehet nagyon bajod semmivel, ha nem harcolsz feleslegesen.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák