Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Hun'reeth #3002 üzenetére

    hm, melyik mamas (a három közül:) ) és melyik patchben volt? nekem sajnos csak 5ös jutott, bár a Fang stashben lévőt eddig csak kétszer találtam meg.

    én anno kipróbáltam, hogy alkoholmérgezésben meg lehet e halni... avagy dark valleyben ugye van a banditák fegyvertára, kb 20-40 vodkával... én meg megittam mind, hamár nem bírtam el:D 10-15 perc múlva már nem szédült a karakter....:)

    miért nem futottál el a hangárig? ott elvileg baj nélkül át lehet vészelni a dolgot.

    a Stalker lazán megeszik 1.3-1.8g memóriát, ha van miből:)

    OL mod:

    - a Freedom outpostot red forest felé frissíti a gép, ha leamortizálódik ( értsd, kilövődnek/megevődnek:) ). érdemes freedommal jóba lenni;>
    - az AI még mindig lazán belesétál a radiationbe és anomáliákba. kérdés, hogy az anomáliákkal való ölés killnek számít e. pl Bar területen. vagy emiatt rosszabb fényben tűnsz e fel egyes csoportoknak:) mottó: "flashből, dropletsből és fireballból dunát tudnék rekeszteni, de inkább átjárókat fogok;] ". aztán lehet lootolni.
    - red forest kapcsán tévedtem. a rakétavetősnél lévő sarkon van egy emissziós hot spot is. javaslom a futást;> meg van mégegy ilyen pripaty felé a pálya legvégén.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák