Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    BÚÉK!
    Az új év hajnalán tettem néhány kört a Tajni Put modban s lejegyeznék ide néhány fontos dolgot azoknak, aki esetleg ezzel nyomulnak, mivel ez a mod bugos is, meg lényegében egy csőjáték is az egymást követő feladatok miatt. Vagyis ha nem teljesítünk egy feladatot, akkor nem kapjuk meg a következőt, vagy az SMS-t, ami elküld a következő megbízóhoz, illetve átjárókat se kapunk addig.
    Szóval, a hálózsák tényleg létezik és Borovnál lehet megvenni, miután őt visszaküldtük a bandájához a Szeméttelepen és elláttuk utánpótlással az üzlete beindításához. A hálózsák azért hasznos, mert az éjszakák hosszúak és roppant sötétek, éjjellátó pedig (még) nincs. Jobb ha húzol egyet reggelig, majd napvilág folytatod.
    A másik gondom Vintar volt. Egy csomagot kell átvenni tőle és a melót a játék legelején kapod, viszont semmi leírás nincs hozzá (amúgy egyik feladathoz se sajnos), ezért hamar elfelejted hol is van ő. Nos ő Agropromban van a sztalkerekkel, egyáltalán nincs megjelölve, ezért nehéz rábukkanni. Azért fontos ő, mert ha ezt a feladatot nem tudod le, nem tudsz tovább menni a Mocsár felé. Csakhogy itt létrejön egy hatalmas zűrzavar a szereplők között, miután az udvaron a csapatok úgy összekeverednek, hogy ők se tudják ki kivel van és ezért elkezdenek fejetlenül lövöldözni mindenfelé. Nem egymásra, hanem az épületekre, fene tudja miért, és sose hagyják abba. Ezek között van Vintar is és mivel folyton készenléti helyzetben van a fegyverével, nem lehet vele szóba állni. Ezt úgy oldottam meg, hogy ki kellett nyírnom 3 szolgálatost a sok közül, akik ezt az egész zűrt okozzák. Szerencsére a többi ezért nem orrol meg és az aldozatok sem kulcsfigurák. Sok eszelős hibát láttam a Stalkerekben, de ilyet még sose, hogy a saját társaimat kellejen feláldoznom a továbbjutás miatt. Ugyanebben a káoszban sikerült megoldanom egy másik feladatot tiszta véletlenül épp azzal, hogy lelőttem a szolgálatosokat. Egy fegyvert kellett volna megtalálnom egy hullánál a Mocsárban, de mint kederült, ez a fegyver épp ennél az egyik áldozatnál volt (itt a szöveg teljesen ellentmond a feldatanak), ezért nem tudom most sem, hogy mifolyik itt. De csak ha ezek a feladatok szerencsésen megtörténtek, akkor mehetünk tovább a játékban.
    Nem rosz a mod, jól el lehet bóklászni benne, de (eddig) nem sok köze volt egyik történethez sem. Értem, hogy hova akarták besorolni a történetet (erre egy feladat világít rá az elején), de a minimális szövegkönyv miatt ez egyáltalán nem hozta azt a hangulaot, amit hozhatott volna. Ezért is tűnik nekem egy vázlatnak ez az egész. Én az csinálnám, mint készítő, hogy az egészet átvinném az COC alapra - na akkor lehetne egy igazi játékok kihozni ebből.
    Nem adom fel, eldöntöttem, hogy befejezem, úgyhogy folytatása következik...

Új hozzászólás Aktív témák