Hirdetés

2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-19 22:33:46

IT café

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14531) nem_tom


nem_tom
(őstag)

Belekezdtem az Autumn Aurora-ba. Tegnap jártam meg az Agroprom-ot. Eddig kifejezetten tetszik. Van néhány dolog amit megmásítottak (pl a játék menüje) és annyira nem jött be, kevésbé adja az eredeti Stalker életérzést. Viszont többségében kifejezetten tetszenek a változtatások. Új szörnyek, új fegyverek, új cuccok. Grafikailag, megjelenésileg látványosan szebb lett, a hangeffektek is hatásosabbak, jobbak. Itt főleg a fegyverek hangjait szeretném kihangsúlyozni, ami brutál lett. Végre érződik rajtuk az erő, amit én nagyon sok játékból hiányolok. Plusz realisztikusabb lett, itt gondolok a saját vagy ellenfeleink sebződésére, illetve az öngyógyítás sem megy úgy varázsütésre mint eredetileg. Kb eddig nekem olyan mint az Oblivion Lost, csak sokkal jobb minőségben és eddig bugokat sem tapasztaltam. Remélem végig jó is marad. Majd megírom. :)

YouTube csatornáim > Tánc: http://www.youtube.com/user/RamPaGe93HST Gameplay és egyéb: https://www.youtube.com/user/kenyergameplay

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.