Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Sensut #14359 üzenetére

    Akkor jo, hogyha esetleg szukosen is, de lehet loszert talalni, meg fegyvereket is...
    A sok otletet a Pikniken kivul bizonyara a Stalker vilagaban megjelent konyvekbol meritettek, bizonyara meg merultek fel ujabb otletek, hogy milyen is (kellene legyen) a Zona.
    Ez a mod ugy tunik inkabb Piknik, a Fotograf az mar Piknik + akcio (kb4 eve probaltam ki, de nincs befejezve), az OGSE viszont mar teljesen a normal modokra hajaz, sok kuldi, lovoldozes, azt sem fejeztem be, mert egyreszt tul sok a kuldi, es a ShoC elegge atlathatatlan modon kezeli a kuldiket, ezert is szeretem jobban a COP-t.
    Akkor jo, ha egy mesterlovesszel le lehet szedni azokat az ugynokoket, epp a tegnap beszltem a fegyvermodderrel, hogy nalukfele ki es hogyan szamolja a fegyverek sebzeset, es ismer egy faszit, aki rendesen loteren szerzett tapasztalatokbol allitja ossze a fegyverek jellemzoit+a sebzest.
    En is alkottam egy kepletet, ami a kaliber*csotorkolati sebesseg / egy x szammal = sebzes * 100
    Hogy peldat mondjak, az emlitett modder altal Turulba betett magyar AMD-65 sebzeset imigyen szamoltam :
    7,62 * 670 m/s = 5100 / 1350 = 3,781 * 100 = 37,81 sebzest okoz 1 loves, azaz 3 lovessel 113,4 sebzest okozunk, es ha minden igaz, 1 atlag teremtmenynek mondjuk 100 elete van konnyu fokozaton, kozepes fokozaton 50%, nehezen meg mondjuk 33% csak (ez rank is ervenyes), tehat konnyu fokozaton 3, kozepesen 2, nehezen 1 loves kell, hogy kinyiffantsunk valakit, ha minden igaz, es igy mukodik.

Új hozzászólás Aktív témák